|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jachym
|
Zaslal: po květen 05, 2014 4:11 pm Předmět: |
|
|
Nevím jestli jsem jediný, ale poslední cca 3 dny se mi vždycky v noci vůbec nedaří připojit na server. Nabíhá to jakoby asi minutu a pak to prostě hodí klasickou hlášku stránku nelze zobrazit. Jiný stránky fungujou normálně, takže na mé straně problém není. Bývá to vždycky v pozdně noční/brzké ranní hodiny, cca 4 a kolem. Stává se to ještě někomu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po květen 05, 2014 4:13 pm Předmět: |
|
|
Jo teď dva dny to v noci celé umřelo, řešíme to... : (
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po květen 05, 2014 4:16 pm Předmět: |
|
|
v poho, tak hlavně že se o tom ví, já myslel jestli třeba v noci není dycky nějaká údržba
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út květen 06, 2014 11:19 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Spazik napsal: | | ...obecně na dobírku objednávají dneska možná tak důchodci a Franta Vomáčka... |
Nemáš pravdu, resp. u nás je procento dobírek velmi vysoké. Já bych ho přesně nerad psal, ale je fakt fakt velké. :) |
Tak to proto, že mezi svalovci je asi hodně lidí jako MAST3R typu BFU :-) ČR je taková trošku anomálie, pořád tu dost přetrvává ta post-komunistická mentalita, že každej chce každýho okrást a ojebat.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st květen 07, 2014 5:47 pm Předmět: |
|
|
V noci se dělají zálohy a u nich to nějak padá. Ono to právě není období nejmenší, ale (v určitých ohledech) největší zátěže, protože v některých místech (fotogalerie, fotky k článkům, fotky vkládané tady do fóra) jsou velké stovky tisíc souborů a server to nějak v kombinaci s dalšími nočními úlohami, co má naplánované, nevydýchává. Dnes zase zkusíme něco upravit a třeba to už pomůže.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st květen 14, 2014 1:56 pm Předmět: |
|
|
4 dny a balík z RW ještě nepřišel _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st květen 14, 2014 2:07 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | 4 dny a balík z RW ještě nepřišel |
Já sem posledně objednával tuším ten pondělní státní svátek a došlo mi to na poštu až za týden. A to sem si objednával Extrifit . Jinak ten Extrifit, fakt hnus velebnosti. Njehorší značka.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st květen 14, 2014 2:23 pm Předmět: |
|
|
Já taky balík objednal v neděli a příjde až zítra (čtvrtek) .. že by toho bylo hodně ? ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepan6
|
Zaslal: st květen 21, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
Možná to tady již padlo, v tom případě se omlouvám.
Každopádně bych uvítal možnost editace ve smyslu přidání u objednávky. Už několikrát s emi stalo, že jsem po odeslané objednávce najednou zjistil, že ještě něco potřebuji či třeba ještě nebyla objednávka připravena a zaslána, ale do akce se dostal nějaký můj oblíbený produkt.
Osobně to mám třeba tak, že časově mám složité si vyhradit dva termíny v týdnu na převzetí objednávky (nezáleží na to kdy dorazí - prostě by mi vyhovovalo to vše přidat k té původní).
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st květen 21, 2014 10:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt červenec 03, 2014 10:50 am Předmět: |
|
|
Rukavice Ronnie.cz sice ještě (stále:) nemáme, ale v shopu přibyly aspoň dva Ronnie.cz ručníky. Dělaly se spíš tak mimochodem s objednávkou něčeho jiného a jen v menším nákladu, ale myslím, že se povedly:).
https://obchod.ronnie.cz/s-5491-rucnik-ronnie-cz.html
 [/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|