boty Martensky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - boty Martensky  Úvodní stránka -> Ostatní -> boty Martensky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
karlwanhov

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 8:20 am    Předmět: boty Martensky Odpovědět s citátem

neznate obchod, kde se daji sehnat klasy 1460ky lacnejc nez na uk ebay? tam to lita od 2,8k
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Whiter

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedině projít eshopy s zkusit nějakej výprodej, já je kupoval nový za 3000,-
karlwanhov

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jak drzi? :) ja mam tedka klasicky glady steelky, cela ta predni kozena spicka je oloupana, tak sem koukal po tech matnejch martenskach, ze by to delat nemusely
DEXCORE

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice mám Martensky vyrobené už v Thajsku nebo kde to dělají, ale mám model 1919 (10 dir a ocelová špička) tak je mám 5 let a stále drží a to je nosím skoro komplet podzim, část zimy a i chladný dny na jaře. Když je vyleštím tak jsou jak nový. Podrážka je už trochu sjetá ale pořád mám vzorek, jinak všude všechno drží, jen jsou okopaný no.

Na povrchu je nějakej matnej lak, kterej se trošku oloupe v ohybech za špičkou, jinak tam kde to okopeš. Ale jsem maximálně spokojenej.

Hodně lidí si stěžuje, že jim ty boty z thajska vydrží rok a rozpadnou se a že už to není co bývalo.. ale znáš to (tráva byla zelenější....) Já jsem spokojenej.

Rychle na stránku:

Přejdi na: