|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
burnthemall
|
Zaslal: po květen 05, 2014 4:49 pm Předmět: Zdravé tuky |
|
|
Ahoj, z jakých potravin plníte svou denní potřebu zdravých tuků? Čistě např. oříšky či mandle, nebo odvážlivci natvrdo po lžičkách olivový olej?
Potřebuju inspiraci, díky. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yura
|
Zaslal: po květen 05, 2014 4:56 pm Předmět: |
|
|
"odvážlivci natvrdo po lžičkách olivový olej"
On se ten olivac da taky davat do jidla a nemusíš pit ten olej jen tak to je co a je to docela dobre ku podivu...
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: po květen 05, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
Já dávám všechno po lžících přímo do sebe a ještě do jídla. Jinak denně ořechy (hlavně mandle a vlašáky), různá semínka a po lžících si dávám olivovej, lněnej a rybí olej. Hezky ráno a večer lžíci od každého a chutná mi to  Akorát teda nevím, jestli tím jak dávám najednou ty tři druhy olejů něco nedělám špatně ale zatím nemutuji :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Criss
|
Zaslal: po květen 05, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
Já jím třeba po naběračkách mandlové máslo ...to jsem si zamilovala a v objemovce je teď mým největším pomocníkem  a pak třeba losos má zdravé tuky..nebo avokádo
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po květen 05, 2014 6:23 pm Předmět: |
|
|
A kdy to ideálně dávkovat ty tuky? Vejce jsou ráno jasný. Stačí přihodit nějaké ořechy na noc ke kaseinu + si udělat nějaký větší zeleninový salát + lžičku oliv. oleje a ujídat to ke každému jídlu? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po květen 05, 2014 6:31 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | A kdy to ideálně dávkovat ty tuky? Vejce jsou ráno jasný. Stačí přihodit nějaké ořechy na noc ke kaseinu + si udělat nějaký větší zeleninový salát + lžičku oliv. oleje a ujídat to ke každému jídlu? |
Já doporučuji využívat toho, že tuky nevyvolávají produkci inzulínu, což se hodí večer. Proto je dobré přijmou část energie ve formě tuků právě v jídle po tréninku (červené maso klidně s volským okem a jen poloviční porcí přílohy + zelenina se lžící oleje) a v jídle před spaním (tvaroh ne nutně nízkotučný, ale klidně polotučný a hrst ořechů k tomu, pokud ektomorf, klidně lžíce arašídového másla).
PS: dejte pozor na pojmy a dojmy, jsou zdravé tuky a tuky vhodné pro tvorbu svalů a zrychlení regenerace, viz. http://kulturistika.ronnie.cz/c-5262-testosteronova-vyziva-iii.html
Naposledy upravil Freimen dne po květen 05, 2014 6:34 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 05, 2014 6:32 pm Předmět: Re: Zdravé tuky |
|
|
| burnthemall napsal: | Ahoj, z jakých potravin plníte svou denní potřebu zdravých tuků? Čistě např. oříšky či mandle, nebo odvážlivci natvrdo po lžičkách olivový olej?
Potřebuju inspiraci, díky. :) |
Tak já za den sním třeba 10 vajec, 100g kešu, lžíci olivového a lžíci kokosového oleje, 100g slaniny....takže tuky pokryju bohatě . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po květen 05, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
Jak pise Frozz ... Jeste je dobry avokado :) a kdyz si udelas kari a salat, das kokosovy olej do kari (lze pridat kokosove mleko - vic tuku a  ) a olivac do salatu (vinaigrette: olivac + balsamiko + horcice + sul). Nemam rada veci co chutnaj mastne ale takhle na tukach prezivam v pohode.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:20 pm Předmět: Re: Zdravé tuky |
|
|
| Frozz. napsal: | | burnthemall napsal: | Ahoj, z jakých potravin plníte svou denní potřebu zdravých tuků? Čistě např. oříšky či mandle, nebo odvážlivci natvrdo po lžičkách olivový olej?
Tak já za den sním třeba 10 vajec, 100g kešu, lžíci olivového a lžíci kokosového oleje, 100g slaniny....takže tuky pokryju bohatě . |
To je sice hodně luxusní pokrytí tučků, ale bacha na ten cholesterol z těch vajec...pokud to dáváš fakt pořád, aby jsi neměl v 45 zamrdaný cévy...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:37 pm Předmět: Re: Zdravé tuky |
|
|
| MikTek napsal: | | Frozz. napsal: | | burnthemall napsal: | Ahoj, z jakých potravin plníte svou denní potřebu zdravých tuků? Čistě např. oříšky či mandle, nebo odvážlivci natvrdo po lžičkách olivový olej?
Tak já za den sním třeba 10 vajec, 100g kešu, lžíci olivového a lžíci kokosového oleje, 100g slaniny....takže tuky pokryju bohatě . |
To je sice hodně luxusní pokrytí tučků, ale bacha na ten cholesterol z těch vajec...pokud to dáváš fakt pořád, aby jsi neměl v 45 zamrdaný cévy... |
,,ale bacha na ten cholesterol z těch vajec,, ach jo :- ( zase někdo si myslí, že cholesterol z vajec je špatnej. Nastudovat fakta o vajíčkách a vlivu na organismus prosím. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
ja třeba v tomhle případě doporučuji použít selskej rozum, takový vajíčka do sebe lidstvo pere od opic, tak to by vtom byl čert aby nám škodily ne? to pak taky nemusíte jíst nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 05, 2014 9:34 pm Předmět: |
|
|
Tak tak ... navíc někdy sním jen 5, někdy mám maso, střídám to. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|