|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po květen 05, 2014 4:58 pm Předmět: Hledám pomocníky na M ČR v Praze (10. 5. 2014) |
|
|
Rok za námi a opět pořádáme v Praze mistrovství ČR v kulturistice. Koná se v sobotu 10. května v Aréně Sparta Podvinný mlýn na Praze 9 a podobně jako vloni hledám, zda-li by se mezi Vámi nenašlo pár dobrovolníků, kteří by nám pomohli s organizací. Potřebuji ještě cca 10 kluků a dvě krásné slečny jako hostesky na pomáhání při předávání cen apod. Akce je od rána do noci, ale budu vděčný i za pomoc jen pro část dne. V případě, že byste nám někdo pomoci mohl, prosím napište mi na ronnie@ronnie.cz (do nadpisu zprávy dejte "M ČR v Praze"). Moc děkuji.
Edit: Už neplatí, už je nás dost, děkuji! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út květen 06, 2014 3:12 pm Předmět: |
|
|
Potřeboval bych ještě tak 5 kluků... Kdybyste někdo mohli, dejte, prosím, co nejdříve vědět. Děkuji!
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: út květen 06, 2014 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Potřeboval bych ještě tak 5 kluků... Kdybyste někdo mohli, dejte, prosím, co nejdříve vědět. Děkuji! |
Ahoj, já bych mohl, popřípadě pokud nemáte zajištěný zdravotnický dohled, vezmu sanitku a sestřičku a zajistíme ho, tedy já nevím jak to tam máte, ale vím, že pokud snad organizátor může předpokládat zranění tak to má snad i povinný, jezdím na podvinný na rugby a různý akce :) tak buď můžu přiložit zdravotnickou ruku, nebo dělnickou
E : samozřejmě bez finančních nároků (v případě sanitky a sestřičky)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út květen 06, 2014 4:32 pm Předmět: |
|
|
To bych bral, moc děkuji za nabídku!
Můžeš mi poslat prosím PMkem telefon, popř. zavolat na 773 222 270? Děkuji moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st květen 07, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
Všem moc děkuji za nabídky!
A případně další zájemci už nepište, už je nás akorát.
Ještě jednou děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po květen 12, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
Super akce, kdyby jsi někdy zase potřeboval zdravotníky, dej vědět, fajn podívána / dobrá motivace a zábava.
Michal a Zuzka
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po květen 12, 2014 4:18 pm Předmět: |
|
|
Já bych chtěl hodně a moc poděkovat Vám všem, co jste přišli a pomohli nám. Soutěž, myslím, dopadla velmi dobře, ale to i právě díky tomu, kolik nás tam bylo a jak se všichni o vše starali. Závodníků i diváků bylo znatelně více jak vloni, ale přesto to všechno dopadlo tak, jak mělo - čili dobře. Ještě jednou děkuji a pro všechny, co jste nám pomohli, platí, že budu-li Vám to moci nějak vrátit, rád tak udělám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po květen 12, 2014 4:19 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: | Super akce, kdyby jsi někdy zase potřeboval zdravotníky, dej vědět, fajn podívána / dobrá motivace a zábava.
Michal a Zuzka |
Michale děkuji Vám oběma!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po květen 12, 2014 4:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|