|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: so květen 03, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | AHOLA napsal: | Tak necchem davat no mane borcov....ved daj daco ty |
co to je no mane |
že nemají hřívu
anebo překlep z "no name"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: so květen 03, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
no name, pisem po tme :D _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so květen 03, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út květen 06, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út květen 06, 2014 5:38 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | Banout, Oliva, Robinson? |
Ides na to dobre, ale trafil si len Bannouta....urcite vdaka napovede :D
Dvojka vyzera ako Oliva, ale nie je to Oliva...a trojka tam fakt vyzera ako R.R., ale tiez to nie je on _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
Naposledy upravil AHOLA dne út květen 06, 2014 5:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 06, 2014 5:40 pm Předmět: |
|
|
Ten link to pokazil, zkus uploadnout sem _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st květen 07, 2014 6:18 pm Předmět: |
|
|
ty jo, maximální sympaťák, kdo to safra je? jari? jamrilo?
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st květen 07, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | ty jo, maximální sympaťák, kdo to safra je? jari? jamrilo? |
Zeby to byl cech zijici v USA? Jinak vypada docela dobře, taky nejak nechapu proc se o nem na zadnem CZ bodybuilding webu nepsalo..
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st květen 07, 2014 6:25 pm Předmět: |
|
|
taky nemůžu nic vygooglit :) Ale přitom má svůj YT kanál naplněný videi, ale nic od něj neznám, ani nikdo z mých 500 přátel na sportovním FB, nikdy jsem od něj nic neviděl...
vnese do toho jari světlo? Moc pěkně video, hlavně ta druhá část o motivaci, pěkné
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st květen 07, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | taky nemůžu nic vygooglit :) Ale přitom má svůj YT kanál naplněný videi, ale nic od něj neznám, ani nikdo z mých 500 přátel na sportovním FB, nikdy jsem od něj nic neviděl...
vnese do toho jari světlo? Moc pěkně video, hlavně ta druhá část o motivaci, pěkné |
Proste asi nemá potrebu se nekde vystavovat a psat na fejsbuk, v kolik se včera vysral a jaky si koupil boty.. Uz jsem komusi psal, jestli se s nim nechce skontaktovat a udelat aspoň nejakej rozhovor pro ronnie, ale nejak to vysumelo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st květen 07, 2014 6:34 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | Freimen napsal: | taky nemůžu nic vygooglit :) Ale přitom má svůj YT kanál naplněný videi, ale nic od něj neznám, ani nikdo z mých 500 přátel na sportovním FB, nikdy jsem od něj nic neviděl...
vnese do toho jari světlo? Moc pěkně video, hlavně ta druhá část o motivaci, pěkné |
Proste asi nemá potrebu se nekde vystavovat a psat na fejsbuk, v kolik se včera vysral a jaky si koupil boty.. Uz jsem komusi psal, jestli se s nim nechce skontaktovat a udelat aspoň nejakej rozhovor pro ronnie, ale nejak to vysumelo... |
nene, myslím to tak, že má svůj kanál videí na YT, tzn. tyto věci natáčí a popisuje, ale že se divím, že z mého sportovního FB jeho videa nikdy nikdo nesdílel, tzn. zná ho asi fakt málokdo z ČR, proto se divím...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st květen 07, 2014 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | yura napsal: | | Freimen napsal: | taky nemůžu nic vygooglit :) Ale přitom má svůj YT kanál naplněný videi, ale nic od něj neznám, ani nikdo z mých 500 přátel na sportovním FB, nikdy jsem od něj nic neviděl...
Proste asi nemá potrebu se nekde vystavovat a psat na fejsbuk, v kolik se včera vysral a jaky si koupil boty.. Uz jsem komusi psal, jestli se s nim nechce skontaktovat a udelat aspoň nejakej rozhovor pro ronnie, ale nejak to vysumelo... |
nene, myslím to tak, že má svůj kanál videí na YT, tzn. tyto věci natáčí a popisuje, ale že se divím, že z mého sportovního FB jeho videa nikdy nikdo nesdílel, tzn. zná ho asi fakt málokdo z ČR, proto se divím... |
Nikam ty videa necpal no a tech videi je na YT tolik, ze je mezi tema nesmyslama co ostatní nataci lehce prehlednutelnej. Taky me ale zarazi proc na sebe nejak neupozornil, když uz evidentne toci videa a chce aby ho lidi sledovali. Ten počet zhlednuti je smesnej, ale asi mu to nejak nevadi no heh.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|