30.4.2014
do konce soutěže zbývá 39 dní.. = 32 dní diety a týden superkompenzace
takže cca 5 týdnů do konce.. a to jsem se rozhodl, že klasické
vlny dělat nebudu, počítání atd mě nebaví.. navíc na nějaké vyvařování ani nemám čas a náladu (nemluvě o rozhozeném trávení, které mě trápí )... Proto jsem se rozhodl začít praktikovat
Warrior diet
ta se dělí na 2 fáze.. tzv
Undereating fáze
- Tato fáze trvá přibližně 20 hodin a začíná po večeři.
- Během této fáze se v těle udržuje nízká hladina inzulinu díky přijmu malého množství potravin s nízkým glykemickým indexem. Nízká hladina inzulinu způsobí, že si budu připadat čilí, aktivní a tělo bude pálit tuky.
- Díky nízkému příjmu potravy má tělo prostor k detoxikaci, která je nemožná, když do sebe cpete pět a více jídel denně.
- Takže bych to viděl že
snídaně bude
proteinový koktejl a odpoledne, když bude hlad (bude) tak si dám cca 50g různých ořechů
a
Overeating fáze
- Ta se mi líbí více
- V této fázi bych se měl už za celý den najíst.. Trvat by měla cca 4 hod v mém případě by to mělo být (v 17:00 do 18:30 mám trénink) tak od 19:00 do 22 hod a nemusím se v ní ohlížet na glykemický index potravin.
- Vyšší příjem sacharidů způsobí reakci inzulinu, díky kterému začne být tělo unavenější, bude regenerovat svaly a zajistí kvalitní spánek.
- Pořád je ovšem nutné jíst zdravě a především kvalitní maso, ryby, čerstvou zeleninu apod.
- Díky celodennímu hladovění je metabolismus těla nastartován na maximum a je tedy schopen si z přijímané potravy vzít maximum užitných látek.
- Tak bych to viděl na lehčím zeleninovým salátem, maso se zeleninou, rybu nebo vajíčka.
Závěrem:
1) přes den voda, káva, zelený čaj
2) jíst jen 2x-3x denně
3) nějaké ty
vitamíny ( multivitamín atd může být šumák?)
4) rýže, pečivo, mléko prostě papat nebudu
5) Nejlepší přílohou ke steaku je další steak (v sobotu se mi to bude hodit )
6) Alkohol je pasé. Pivo dělá z mužů ženy. ( jestli udělám maturitu budu chvíli žena)
- Samozřejmě, že to za 5 týdnů neskončím a nechám to bejt.. po kompenzaci bych se tomu chtěl vrátit a zkusit to dlouhodobě..
- akorát bych měl dotaz jak s
BCAA dávat je před tréninkem a po tréninku?
- za typy rady a triky budu rád
Trénink :
cf garáž
5 km kolo
Dřepy na široko do sedu 10x3x60kg - pauza 40 vteřin
DL 10x3x80kg + zátěžová guma - pauza 30 vteřin
pak spousta cviků na břicho
goblet dřep s ktb 32 kg 3x max reps (hnus velebnosti.. 1serie 30 opakování 2 serie 31 opakování 3 serie 20 opakování)
břicho protahování...
pak nácvik MU (konečně jsem dal 2 po sobě :) ) takže tak 5x1 MU + 1x2
strečink hamstringů (nejhorší)
6 km kolo závěr do kopce jako kráva na pálení čarodějnic

nemohl jsem zastavit všude byly lidi a smály by se mi