|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: st květen 07, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | Freimen napsal: | | yura napsal: | | Freimen napsal: | taky nemůžu nic vygooglit :) Ale přitom má svůj YT kanál naplněný videi, ale nic od něj neznám, ani nikdo z mých 500 přátel na sportovním FB, nikdy jsem od něj nic neviděl...
vnese do toho jari světlo? Moc pěkně video, hlavně ta druhá část o motivaci, pěkné |
Proste asi nemá potrebu se nekde vystavovat a psat na fejsbuk, v kolik se včera vysral a jaky si koupil boty.. Uz jsem komusi psal, jestli se s nim nechce skontaktovat a udelat aspoň nejakej rozhovor pro ronnie, ale nejak to vysumelo... |
nene, myslím to tak, že má svůj kanál videí na YT, tzn. tyto věci natáčí a popisuje, ale že se divím, že z mého sportovního FB jeho videa nikdy nikdo nesdílel, tzn. zná ho asi fakt málokdo z ČR, proto se divím... |
Nikam ty videa necpal no a tech videi je na YT tolik, ze je mezi tema nesmyslama co ostatní nataci lehce prehlednutelnej. Taky me ale zarazi proc na sebe nejak neupozornil, když uz evidentne toci videa a chce aby ho lidi sledovali. Ten počet zhlednuti je smesnej, ale asi mu to nejak nevadi no heh. |
a ještě mě na tom fascinuje, že to evidentně točí česky pro české fanoušky, ale žije jinde, to mi nejde do hlavy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: st květen 07, 2014 7:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: st květen 07, 2014 8:24 pm Předmět: |
|
|
[quote="Freimen"] | yura napsal: | | Freimen napsal: | | yura napsal: | | Freimen napsal: | taky nemůžu nic vygooglit :) Ale přitom má svůj YT kanál naplněný videi, ale nic od něj neznám, ani nikdo z mých 500 přátel na sportovním FB, nikdy jsem od něj nic neviděl...
vnese do toho jari světlo? Moc pěkně video, hlavně ta druhá část o motivaci, pěkné |
Proste asi nemá potrebu se nekde vystavovat a psat na fejsbuk, v kolik se včera vysral a jaky si koupil boty.. Uz jsem komusi psal, jestli se s nim nechce skontaktovat a udelat aspoň nejakej rozhovor pro ronnie, ale nejak to vysumelo... |
nene, myslím to tak, že má svůj kanál videí na YT, tzn. tyto věci natáčí a popisuje, ale že se divím, že z mého sportovního FB jeho videa nikdy nikdo nesdílel, tzn. zná ho asi fakt málokdo z ČR, proto se divím... |
Nikam ty videa necpal no a tech videi je na YT tolik, ze je mezi tema nesmyslama co ostatní nataci lehce prehlednutelnej. Taky me ale zarazi proc na sebe nejak neupozornil, když uz evidentne toci videa a chce aby ho lidi sledovali. Ten počet zhlednuti je smesnej, ale asi mu to nejak nevadi no heh. |
a ještě mě na tom fascinuje, že to evidentně točí česky pro české fanoušky, ale žije jinde, to mi nejde do hlavy :) _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
Naposledy upravil william888 dne st květen 07, 2014 10:34 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st květen 07, 2014 8:34 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | až tenhle člověk bude soutěžit na Olympii, tak já věnuji prémii pro vítěze ve výši USD 1 000 000, zlomit si pánev na třikrát při dřepu, to buď má tak křehké kosti, nebo nechápu, jak to vůbec mohl udělat a tolik zranění co měl on, to asi už není normální, možná by to chtělo netrénovat tak tvrdě a nechodit až k limitům těla, jinak velký sympaťák, až budu zase na dně pustím si tu jeho motivaci |
Z videí sleduju ze delal i trojboj....takze mozna pri tom,...
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: st květen 07, 2014 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | yura napsal: | | Freimen napsal: | | yura napsal: | | Freimen napsal: | taky nemůžu nic vygooglit :) Ale přitom má svůj YT kanál naplněný videi, ale nic od něj neznám, ani nikdo z mých 500 přátel na sportovním FB, nikdy jsem od něj nic neviděl...
a ještě mě na tom fascinuje, že to evidentně točí česky pro české fanoušky, ale žije jinde, to mi nejde do hlavy :) |
Mě právě neskutečně zaujal a docela se divím že ho tu nikdo nezná
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st květen 07, 2014 11:50 pm Předmět: |
|
|
Mistr Voprada je známější v USA, všiml jsem si českého jména v NPC soutěžích ale že točí nějaký videa česky na youtube jsem nevěděl. Dokonce má i sponzora
https://www.facebook.com/panthersportsnutrition
Jinak tady jsem o něm nikdy neslyšel.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt květen 08, 2014 12:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: čt květen 08, 2014 5:49 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | pojďme Zdenálovi fandit, když točí taková hezká videa |
Neznám moc kulturistů nebo sportovců kteří by tohle pro svoje fanoušky dělali
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt květen 08, 2014 8:29 am Předmět: |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | | cipinek napsal: | pojďme Zdenálovi fandit, když točí taková hezká videa |
Neznám moc kulturistů nebo sportovců kteří by tohle pro svoje fanoušky dělali |
Procme je to zajimavejsi nez nejake trendni ceske vlogy ze kterych je pulka zpravidla o suplementaci sponzora....
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt květen 08, 2014 9:32 am Předmět: . |
|
|
cipinek: hergot, mně až teď došlo těmito typickými příspěvky, kdo vlastně jsi z osy :) Jinak myslím, že i ve starogermánských a vikingských mytologiích byly věci "mezi nebem a zemí", čili dělat si srandu zrovna z tohoto borce s motivačními věcmi, když jsou na netu desítky a desítky videologů od lidí, kteří ani nestáli na pódiu, ale mají divoké účesy a upnuté kalhoty?
chlapi a nevíte prosím, co se to děje s youtube? Už dva dny se mi celé youtube zobrazuje jen takto, videa tam střídavě jdou pustit a nejdou, když změním ten prefix m.youtube... na youtube.com, stejně se mi zobrazí tato stránka, ze které většinou ta videa nejdou pouštět, stejně tak videa vložená do stránek. Díky, hledal jsem na netu důvod a nic nenašel, Vám se hlavní stránka YT zobrazuje normálně?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt květen 08, 2014 9:58 am Předmět: |
|
|
Nebude to nějaký vir?
Zkus: adwcleaner.
zkusil jsem dát www.m.youtube.com a hodilo mě to na normál YT.
EDIT: tak m.youtube je mobilní verze YT. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt květen 08, 2014 10:33 am Předmět: |
|
|
Jasně, to chápu, ale nevím, proč mě tam automaticky přesměruje youtube i když to opravím nebo rovnou zadám jen www.youtube.com ....navíc mi blbnou i vložená videa na stránky, mám nejnovější verzi chrome, nechápu. Ale vymazal jsem komplet paměť prohlížeče a už to jede, jenn jak jsem dříve vychvaloval chrome, tak to už je několikátý problém Ale moc díky za radu a sorry za OT.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt květen 08, 2014 11:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt květen 08, 2014 12:11 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | Freimene, ty kluku ušatej, jak jsem z osy, co to má znamenat, odpověz, nebo dneska z toho neusnu myslíš osa zla? |
no jéjéj, z jaké jiné osy než z brněnské "osy zla" ?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt květen 08, 2014 12:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|