Nadměrné boty

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nadměrné boty  Úvodní stránka -> Ostatní -> Nadměrné boty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Foresten

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 5:06 pm    Předmět: Nadměrné boty Odpovědět s citátem

Zdar, nasel by se nekdo, kdo ma nosi boty "avatarky" na nohu okolo 30cm+ (velikost 48-49 cca). Vazne velky problem sehnat, krome prilis siroke pracovni obuvi. Dik !
edit: jedna se o boty na kazdodenni noseni, do mesta, parku, pevnejsi podrazka nejlepe !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johnbear

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám sice velikost "pouhých" 46-47, ale vím, že Converse se dají sehnat i větší. Nevím sice, jestli se ptáš na obuv na normální nošení nebo do posilovny, ale conversky se dají nosit do společnosti a i do posilovny jsou super.
cohy

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V dnešní době není problém sehnat větší boty sám mám 48" můžeš jít do A3 tam máš velký výběr (adidas, nike,.....) ted se mi líbily nějaké botas. S pevnou podrážkou zase merrell ... je toho hafo A v době internetu pokud to u nás neseženeš, tak objednáš ze zahraničí easy.
Foresten

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johnbear: s converse mam spatne zkusenosti do posilovny bych si kdyz tak poridil Vans, navic nemaji tu spicu tak ostrou :)
cohy- problem je, ze mam spise 48,5. A to treba ty klasicke adidas 13, ktere bych s chuti bral, jsou male.
cohy

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Foresten napsal:
Johnbear: s converse mam spatne zkusenosti do posilovny bych si kdyz tak poridil Vans, navic nemaji tu spicu tak ostrou :)
cohy- problem je, ze mam spise 48,5. A to treba ty klasicke adidas 13, ktere bych s chuti bral, jsou male.

JJ to znám s adidaskama oni mají jiné číslování, tam kde mi sedí UK13 tak u adidasek musím vzít větší nejlepší je proběhnout obchody a vyzkoušet a např. u A3 je dobré, že pokud na dané prodejně nemají tvoji velikost a v jiné ano to to z ní stáhnout a vyzkoušíš a třeba vezmeš. Ale adidaskám se teď vyhýbám to je strašnej šunt nic to nevydrží odlepují se ...
Tady se mužeš podívat na ty merrelly http://www.merrell.cz/katalog/panska-obuv
ale taky doporučuju vyzkoušet.
Foresten

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja zrovna prosel asi 10 obchodu Je pravda, ze v A3 jsem jeste nebyl a merrellu jsem vyzkousel jenom asi patery
cohy

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D já boty vždy nějaké koupím, ale spíš mám problém sehnat rifle jelikož mám 2 metry a sehnat dlouhé rifle to je nadlidský úkol. Proběhnout vždy všechny obchodáky okolo a ty obchůdky s hadrama to je vyčerpávající než 2h trénink
Spazik

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mám 48, v běžných obchodech jsou jenom hnusný a nekvalitní čínský boty do vel. 46.
V obchodech s nadměrnými botami mají jenom hnusné dědkovské boty.

Tenisky - jestli máš úzkou nohu, tak Botas66, dělají je do 48:
http://botas.cz/Produkty/73/CLASSIC (hezký, pohodlný, česká výroba!)
(pak možná něco Adidas nebo Nike, ale to je předraženej čínskej šunt povětšinou, krom nejvyšších řad, ale ty jsou taky předražené i když kvalitní)

Pohorky a outdoor:
Značky Asolo (výroba Rumunsko tuším) nebo Meindl (Německo)
http://eshop.asolo.cz/boty/
http://www.meindlboty.cz/

Sportovní boty indoor/outdoor:
Značky Asics, Mizuno, New Balance (výroba Asie, ale kvalita dobrá u nejvyšších modelů v ceně okolo 3-4tis.)

Městské elegantní a oblekové:
Loake (výroba Anglie) http://loake.cz/

Objednávám většinou na internetu (obvykle 2 nejpravděpodobnější velikosti) , protože žádná prodejna u nás nemá dostatečný výběr, pokud mi něco nesedí - vracím ve 14denní lhůtě, pár drobných za poštovné je menší náklad než lítat celý den po městě.
Spazik

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohy napsal:

JJ to znám s adidaskama oni mají jiné číslování, tam kde mi sedí UK13 tak u adidasek musím vzít větší nejlepší je proběhnout obchody a vyzkoušet a např. u A3 je dobré, že pokud na dané prodejně nemají tvoji velikost a v jiné ano to to z ní stáhnout a vyzkoušíš a třeba vezmeš. Ale adidaskám se teď vyhýbám to je strašnej šunt nic to nevydrží odlepují se ...

Pozor na to číslování UK 13 je spíš EU 49, kdežto US 13 je myslím EU 47 (48), převodní tabulky jsou většinou uvedené u každého výrobce.
Adidas, Nike atp. jsou totiž značky, které dělají boty od naprostých shitů (úroveň vietnamské tržnice) v ceně okolo 1-2tis., které jsou většinou v zoufalých low-cost řetězcích typu Deichman, A3 atp.; Dobré jsou až jejich nejvyšší řady - boty okolo 2,5-5 tis.

Rychle na stránku:

Přejdi na: