|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daspy
|
Zaslal: st květen 14, 2014 4:38 am Předmět: Dieta? |
|
|
Cau hosi potrebuju poradit... mam 179 cm, vaha 78 kg..
zacal jsem cvicit pred pul rokem na 68 kg takze jsem za 6 mesicu nabral 10 kg... je jasny ze prevazne do tuku a jde to na me videt..samozrjeme sem se zvetsil celkove ale i bricho a to hodne..jde mi o to ze bych chtel bricho shodit ( blizi se leto ) max do 3. mesicu ..je to mozne tak rychle ?
hledam nakou radu jak na to jak se stravovat v diete a hlavne jak cvicit a jak casto a co cvicit protoze jsem dietu a kardio nikdy necvicil.. hlavni je jak rikam ze vazim 78 kg a timpadem nejsem v poradnem objemu a proto nechci abych dietou ztratil i vetsi mnozstvi svalu..jde nejak zbavit se pouze tuku s minimalnim ubytkem svalove hmoty? Diky za vsehcno odpovedii :)
momentani jidelnicek :
5:00 pul vanicky tvarohu,bíly jogurt,hrozinky,detska ovocná výživa
8:00 cottage nebo gervais, 2x racio chlebicek
11:30 oběd v práci
14:00 protein
18:00 ryba nebo hovezi nebo kureci se zeleninou + oliv.olej
na noc protein
(SNAZIM SE OMEZIT SACHARIDY A JIST SPIS VICE BILKOVIN¨)
momentální trenink kardio :
cvičím ho vždy 30 minut po tvrdém tréninku v posilovně a to tak že si vždy dám 20 dřepů v tempu a potom 5 minut skáču přes švihdlo. Takto pokračuji celých 30 minut.
------------------
Díky za pomoc hoši
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 14, 2014 7:29 am Předmět: Re: Dieta? |
|
|
| Daspy napsal: |
(SNAZIM SE OMEZIT SACHARIDY A JIST SPIS VICE BILKOVIN¨)
|
Špatný přístup, tělo potřebuje nějakou energii. Nepočítej, že budeš po dietě nějaká bedna, když si nabral hlavně tuk, budeš cca tam, kde si byl na začátku. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st květen 14, 2014 7:30 am Předmět: |
|
|
Energii nemusíš brát nutně jen ze sacharidů...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 14, 2014 7:34 am Předmět: |
|
|
Souhlasím, ale ani těch tuků tam moc nemá.
Takže pro autora, buď potřebuješ B+S nebo B+T nebo nějaká rozumná kombinace B+S+T, což je asi nejlepší. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: st květen 14, 2014 7:40 am Předmět: |
|
|
No jídelák mi přijde teda nic moc...a jen z břicha to neshodíš, půjdeš dolů všude, takže vlastně budeš tam kde jsi byl předtím no.Shodit to můžeš za tu dobu klidně, ale svalů tam asi moc nebude, jes zeleninu, menší porce jídel, 3x týdně silový trénink a po něm kardio a uvidíš co to udělá no.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:13 am Předmět: |
|
|
No objemovej jidelak byl zcela jinej tento jsem si udelal sam ajko redukcni s mensim pomerem sachru. Poradite mi nekdo tedy dobry kvalitni redukcni jidelak a trenink na snizeni tel. Tuku? A jinak chcete mi rict ze jsem za pul roku kvalitni stravy a treninku nenabral zadne svaly ale jen tuky a ze po shozeni tuku budu na tom jak jsem zacal?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:23 am Předmět: |
|
|
| Daspy napsal: | | takze jsem za 6 mesicu nabral 10 kg... je jasny ze prevazne do tuku a jde to na me videt |
| Daspy napsal: | | A jinak chcete mi rict ze jsem za pul roku kvalitni stravy a treninku nenabral zadne svaly |
btw: kolik myslíš, že těch svalů za půl roku nabereš? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:25 am Předmět: |
|
|
Vim ze nejak extra ne ale nerikej mi ze zadne vysledky nebudou.. Tomu se mi nechce verit ze by nebyla videt zadna zmena
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:28 am Předmět: |
|
|
To uvidíš po dietě. Když si měl kvalitní objemovou stravu, tak jí ještě trochu zkvalitni, popřípadě uber trochu kcal a přidej pohyb. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:37 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | To uvidíš po dietě. Když si měl kvalitní objemovou stravu, tak jí ještě trochu zkvalitni, popřípadě uber trochu kcal a přidej pohyb. | co tedy doporucujes ? Mam nasadit treba vlny? Nebo jet stalr objem s kardio treninkem? V zadnem pipade nechci totoz shodit vse a dostat se na to na cem jsm zacal. Nemel bych zadnou motivaci. Nemas nazirnej jidelak ktereho se drzet aby byl napr objemovej ale nerostl jsem hlavne na brichu plus jake kardio zaradit jak.casto a jak dlouho?
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: st květen 14, 2014 9:23 am Předmět: |
|
|
Skús zaradiť nejaký kruhový tréning napríklad a kardio nedávaj, a stravu skús zložiť tak, že prijmeš kvalitné sacharidy na raňajky, na obed a potom niekto tak okolo piatej večer a potom do rána už len bielkoviny aby sa ti nič neukladalo do tukov... a V tých troch jedlách sa napríklad dostaň na 300-400 gramov sacharidov na deň a uvidíš čo to spraví  Je to len úvaha ale takto nejako to idem skúsiť o mesiac ja pretože tiež nechcem moc páliť, neviem aký bude výsledok, popríade ti dám potom vedieť
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 14, 2014 9:23 am Předmět: |
|
|
Takhle to nefunguje, každý je jiný, proto musíš zkoušet a ne od někoho kopírovat. Sestav si jídelníček a přidej pohyb, zvaž se, pak se zvaž za týden a dle toho postupuj. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|