|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
karelhlava

|
Zaslal: st květen 14, 2014 10:14 pm Předmět: Problém s vyrýsováním |
|
|
Ahoj ,mám menší problém ,jsem ektomorf a celý život jsem měl kolem 3% tuků a podkožní tuk ,co se měří takovýma těma kleštičkama byl vždy minimum co šlo. Když jsem začal s objemem dostal jsem se na 6% tělesného tuku ,ale vypadám v různých partiích jak kdybych měl 15% (břicho ,hrudník ,spodek zad a boky) potom jsem zkusil shodit tuky a dostal jsem se zpět na 3% ale vyrýsovanost se nějak moc nedostavila (nohy ,ruce ,ramena záda byla ok) ani po odvodnění. Nevíte v čem je problém ,nebo jsem dostatečně neodvodnil a držela se mi stále voda pod kůží ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: st květen 14, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
3% ma profi kultik na soutezi, ses si jistej ze to mereni bylo spravne? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
karelhlava

|
Zaslal: st květen 14, 2014 10:40 pm Předmět: |
|
|
Na 10000% :) od 6ti let jsem hrál hokej v 10ti jsme každý rok pravidelně docházeli na prohlídky tam mi to měřili ,2010 jsem už podstupoval profesionální prohlídky ekg ,ultrazvuk srdce + různý měření 2012 jsem byl naposledy ,to jsem měl 3% ,pak jsem s hokejem skončil v únoru jsem se tam ale objednal kvůli sportovnímu vyšetření pro VŠ to jsem byl zrovna v objemu měl jsem 6% ,zároveň jsem se tam domluvil se sestřičkou jestli bych tam mohl chodit pravidelně jenom na to měření (trvá cca 5-10 minut) ,takže jsem tam pak šel znovu a měl jsem 3%. Jak jsem ale psal ,nedokázal jsem vyrýsovat a odvodnit jenom v daných partiích.
|
|
| nahoru |
|
 |
karelhlava

|
Zaslal: st květen 14, 2014 10:43 pm Předmět: |
|
|
Na 10000% :) od 6ti let jsem hrál hokej v 10ti jsme každý rok pravidelně docházeli na prohlídky tam mi to měřili ,2010 jsem už podstupoval profesionální prohlídky ekg ,ultrazvuk srdce + různý měření 2012 jsem byl naposledy ,to jsem měl 3% ,pak jsem s hokejem skončil v únoru jsem se tam ale objednal kvůli sportovnímu vyšetření pro VŠ to jsem byl zrovna v objemu měl jsem 6% ,zároveň jsem se tam domluvil se sestřičkou jestli bych tam mohl chodit pravidelně jenom na to měření (trvá cca 5-10 minut) ,takže jsem tam pak šel znovu a měl jsem 3%. Jak jsem ale psal ,nedokázal jsem vyrýsovat a odvodnit jenom v daných partiích.
|
|
| nahoru |
|
 |
karelhlava

|
Zaslal: st květen 14, 2014 10:50 pm Předmět: |
|
|
Je taky možný ,že se nedokážu vyrýsovat nikdy ? Protože když si vezmu kůži kdekoliv na těle ,tak ji jé strašně moc :D jakože je dost vytahovací ,nemůže to být tím ,že mám třeba nějaký "přebytek kůže" ?? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st květen 14, 2014 10:56 pm Předmět: |
|
|
foto?:) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: st květen 14, 2014 11:09 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jak je to možný, ale už jsem to tu jednou taky psal.
Taky jsem dřív hrával hokej a chodili jsme na pravidelný prohlídky ke sportovnímu doktorovi (něco podobnýho jako ty) a taky mi naměřili šíleně nízký % tuku. Do teď by mě zajímalo, co to vlastně bylo za měření. Jelikož kluci, co byli viditelně při těle, měli kolem 10%, což je blbost... _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 6:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 7:30 am Předmět: |
|
|
Tak to musi byt solidni mereni kdyz ti ukazuje vzdy 3%
Treba nemas svaly a proto nemas na co rysovat _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 7:42 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | http://i369.photobucket.com/albums/oo136/cedarghost/body-fat-percentage-men.jpg |
to se me moc nezda ze by chlapovi byl pri 15% videt sixpack...
|
|
| nahoru |
|
 |
karelhlava

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 7:47 am Předmět: |
|
|
Bylo to měrmený vždy na profesionálním pracovišti a vše muselo být změřeno přesně ,jelikož to vyžadoval klub a platil za to nemalé peníze ,takže věřím ,zme to přesné bylo. Jinyk teď mám kolem těch 6% zas a ruce až po ramena se třeba shodují ,tam je vidět všechny žíly a svaly ,ale břicho vypadá na těch 10% a když si na něm vytáhnu kůži tak tam moc tuku není ,ale tý kůže je hrozně moc :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 8:03 am Předmět: |
|
|
A tvuj vek, vaha a vyska? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 8:07 am Předmět: |
|
|
Tyhly obrázky s % tuku podle jsou nic moc, lepší jak nic, ale neřídil bych se tím. Každému se ukláda tuk jinam, někomu hodně do břicha + boky a někomu zase skoro rovnoměrně po celém těle. Přeci jen ten, co se mu to ukládá na břiše bude vypdat tlustější, než ten co to má rovnoměrně po celém těle. Další věc je také podíl svalů. Když vezmem někoho kdo mám 90kg a 10% tuku, tak bude vypadat mnohem lépe jak někdo s 60kg a 10%.
Zajímavé, že já mám po tréninku pomalu žíly jak na té první fotce, ale pak pupek mezi 15-20%. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
karelhlava

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 10:38 am Předmět: |
|
|
19 let - 183cm - 86,5kg
..právě že se mi to ukládá spodek břicha ,boky a dolní záda a docela i hýždě a nohy ,takže když jsem v objemu tak mi pomalu praskaj kalhoty a když jsem to shodil tak mi padaly.. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|