|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
karelhlava

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 11:18 am Předmět: |
|
|
Rád bych ,ale zatím mi to nějak nefunguje..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
karelhlava

|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
Karle, postavu máš super, ale tohle není 6% tuku ani náhodou, spíš zhruba 2x tolik. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
karelhlava

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
Jak pise cizo, toho tuku mas minimalne 2x tolik...
|
|
| nahoru |
|
 |
karelhlava

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
A můžeš mi teda říct proč tenhle přístroj za půl míče mi naměřil 6% ?
http://www.biospace.cz/inbody-720-pb4.php
..a kde ten tuk mám teda schovanej ?
..osobně si myslím ,že mám problém s tou kůží ,tak bych byl moc vděčný za nějaké rady ,pokud s tím má někdo zkušenosti..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
| karelhlava napsal: | | A můžeš mi teda říct proč tenhle přístroj za půl míče mi naměřil 6% |
Za prvé nikomu nevěř, za druhé si radši ještě jednou prohlídni ten obrázek od Lunreala a pak jukni do zrcadla a za třetí zapoj trošku soudnosti. V kůži to nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
Prostě pochop že nemáš 6% tuku...ser na nějaký přístroje, který něco měřej..Kůže žádnej problém není..Kuže je elastická,takže jde snadno natáhnout..
Pokud chceš víc vysekat, víc se hejbej a víc redukuj..
|
|
| nahoru |
|
 |
karelhlava

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
A jak si mám teda zjistit kolik toho tuku teda mám ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
proc resis kolik % tuku mas?
bud ses spokojeny s tim, jak vypadas, pak je vse OK
nebo nejsi spokojenej a v tom pripade jeste makej :)
ja na tvym miste bych spokojeny byl, na leto pekne
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 12:56 pm Předmět: |
|
|
| karelhlava napsal: | | A jak si mám teda zjistit kolik toho tuku teda mám ? |
Nech se změřit kaliprem, celkové množství tělesného tuku ti nic moc nepoví o jeho distribuci v podkoží.
|
|
| nahoru |
|
 |
karelhlava

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 1:02 pm Předmět: |
|
|
Viper díky ,já to začal řešit ,až když mi řekli u toho doktora těch 6% ,přišlo mi to taky divný ,proto jsem hledal všemožné jiné příčiny..
..Kide ,to jsou takové ty kleštičky ? Dá se to i někde koupit ?
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 1:17 pm Předmět: |
|
|
| karelhlava napsal: | Viper díky ,já to začal řešit ,až když mi řekli u toho doktora těch 6% ,přišlo mi to taky divný ,proto jsem hledal všemožné jiné příčiny..
..Kide ,to jsou takové ty kleštičky ? Dá se to i někde koupit ? |
To, že nějaká diagnostika stojí ranec peněz vůbec není záruka, že je přesná a spolehlivá...a lékaři?Věř jen těm co mají dlouholetou praxi na uznávaném pracovišti a jěště doporučení...jsem zdravotník a moc často se setkávám s tím, že lékař špatně určí diagnozu, nebo provede špatné měření / zákrok...ale vždycky se to ututlá, nebo se to svede na něco čemu laik nerozumí!
K přístorůj .... moderní digitální tonometr (tlakoměr) cca 2500 Kč, stará rtuťová "mrdka" 1000Kč, zkus hádat kterým v terénu častěji a přesněji měřím?Starým...a ne proto, že bych byl konzervativní, ale proto, že digitál ukazuje odychlky klidně kolem 30-40%...
Je to trochu mimo tvé téma, ale zárověŇ není...na fotce vypadáš dobře, tak neřeš blbiny, popřípadě sniž sachry a víc se hýbej ne?Vypadám tak nějak podobně a mám ted 13,5% tuku...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|