Problém s vyrýsováním

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problém s vyrýsováním  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Problém s vyrýsováním
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kid

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karelhlava napsal:
Viper díky ,já to začal řešit ,až když mi řekli u toho doktora těch 6% ,přišlo mi to taky divný ,proto jsem hledal všemožné jiné příčiny..

..Kide ,to jsou takové ty kleštičky ? Dá se to i někde koupit ?

Dá se to koupit, stačí vygůglit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karelhlava

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MikTek napsal:
karelhlava napsal:
Viper díky ,já to začal řešit ,až když mi řekli u toho doktora těch 6% ,přišlo mi to taky divný ,proto jsem hledal všemožné jiné příčiny..

..Kide ,to jsou takové ty kleštičky ? Dá se to i někde koupit ?

To, že nějaká diagnostika stojí ranec peněz vůbec není záruka, že je přesná a spolehlivá...a lékaři?Věř jen těm co mají dlouholetou praxi na uznávaném pracovišti a jěště doporučení...jsem zdravotník a moc často se setkávám s tím, že lékař špatně určí diagnozu, nebo provede špatné měření / zákrok...ale vždycky se to ututlá, nebo se to svede na něco čemu laik nerozumí!

K přístorůj .... moderní digitální tonometr (tlakoměr) cca 2500 Kč, stará rtuťová "mrdka" 1000Kč, zkus hádat kterým v terénu častěji a přesněji měřím?Starým...a ne proto, že bych byl konzervativní, ale proto, že digitál ukazuje odychlky klidně kolem 30-40%...

Je to trochu mimo tvé téma, ale zárověŇ není...na fotce vypadáš dobře, tak neřeš blbiny, popřípadě sniž sachry a víc se hýbej ne?Vypadám tak nějak podobně a mám ted 13,5% tuku...

http://www.procorde.cz/ myslím ,že pracoviště je uznávané a funguje už asi 12 let ,ale jak říkáš přístrojům se věřit asi moc nedá..
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nejlépe ať ho změří někdo, kdo s tím má zkušenosti a vůbec nejlépe si na to změření zajít k odborníkovi... navíc změřit si sám např. takovou subskapulární řasu by asi byl oříšek, haha. (nepředpokládám, že tu řešíte nákup kalibrovaného kaliperu kvůli pár kožním řasám, v takovém případě se jedná dle mého o zbytečně drahou srandu).

Naposledy upravil eSko dne čt květen 15, 2014 1:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Petey

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skor je podla mna problem,ze karel narazil na realitu...nie je to snad jedno ake su %? dolezite je ako to vyzera/ako to je funkcne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Problém s vyrýsováním Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: