|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hideki
|
Zaslal: po květen 12, 2014 5:17 pm Předmět: Sacharidové vlny - stagnace |
|
|
Zdravím,
asi před rokem a něco jsem úspěšně absolvoval měsíc sacharidové vlny. Nejdříve jsem míval 82kg, změnou stravy jsem shodil během pár měsíců 8kg. Potom jsem se rozhodl vyrýsovat a tak jsem během měsíce pomocí sacharidových vln dosáhl 69kg a v pase i kolem zadku jsem schodil 6cm. Měřím 174cm a v tu dobu jsem byl se svojí postavou spokojený. Udržel jsem to pak zdravou stravou kolem 3/4 roku. Pak jsem měl virózu a během 3 týdnů špatnou stravou a ležením jsem začal přibírat a přibírání pokračovalo další měsíc, i když jsem zase začal jíst pravidelně a celkem dobře. To už jsem 73kg a o 6cm v pase navíc.
Rozhodl jsem se proto, že opět udělám vlny. Dělal jsem skoro to samé, co dříve (jak jídelníček, tak i tréninky) a za 3 týdny vln jsem neshodil ani kg a ani cm v pase! Tak jsem si řekl, že snížím maximálku na 200g sacharidů. Vlna tedy byla 0-50-100-200. 2 týdny opět nic. Tak jsem snížil ještě na 150g a další týden opět nic.
Tak jsem na 3 týdny toho zanechal a teď poslední 2 týdny opět začínám s tím, že jsem přidal ranní běh (40min, střídavě sprinty a klus) na lačno a posilku 4x týdně. Vlnu mám 0-50-100-150-200. Za 2 týdny opět nic. Ani cm ani kg dole. Akorát mám pocit, že mám napumpovanější svaly.
Jsem momentálně dost frustrovaný, protože ať makám sebevíc, tak se to nehne.
Navíc mám pocit, že dříve jsem při dnech s nulou cítil dost hlad a byl jsem nervozní. Teď, když mám nulu, tak jsem dost v pohodě a mám i celkem dost síly.
Vlny jsou pro mě asi teď mimo, prožože na mě už nezabírají.
Poradtě mi, co teď mám dělat, abych zase začal shazovat.
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MikTek
|
Zaslal: út květen 13, 2014 8:54 am Předmět: Re: Sacharidové vlny - stagnace |
|
|
| hideki napsal: | Zdravím,
asi před rokem a něco jsem úspěšně absolvoval měsíc sacharidové vlny. Nejdříve jsem míval 82kg, změnou stravy jsem shodil během pár měsíců 8kg. Potom jsem se rozhodl vyrýsovat a tak jsem během měsíce pomocí sacharidových vln dosáhl 69kg a v pase i kolem zadku jsem schodil 6cm. Měřím 174cm a v tu dobu jsem byl se svojí postavou spokojený. Udržel jsem to pak zdravou stravou kolem 3/4 roku. Pak jsem měl virózu a během 3 týdnů špatnou stravou a ležením jsem začal přibírat a přibírání pokračovalo další měsíc, i když jsem zase začal jíst pravidelně a celkem dobře. To už jsem 73kg a o 6cm v pase navíc.
Rozhodl jsem se proto, že opět udělám vlny. Dělal jsem skoro to samé, co dříve (jak jídelníček, tak i tréninky) a za 3 týdny vln jsem neshodil ani kg a ani cm v pase! Tak jsem si řekl, že snížím maximálku na 200g sacharidů. Vlna tedy byla 0-50-100-200. 2 týdny opět nic. Tak jsem snížil ještě na 150g a další týden opět nic.
Tak jsem na 3 týdny toho zanechal a teď poslední 2 týdny opět začínám s tím, že jsem přidal ranní běh (40min, střídavě sprinty a klus) na lačno a posilku 4x týdně. Vlnu mám 0-50-100-150-200. Za 2 týdny opět nic. Ani cm ani kg dole. Akorát mám pocit, že mám napumpovanější svaly.
Jsem momentálně dost frustrovaný, protože ať makám sebevíc, tak se to nehne.
Navíc mám pocit, že dříve jsem při dnech s nulou cítil dost hlad a byl jsem nervozní. Teď, když mám nulu, tak jsem dost v pohodě a mám i celkem dost síly.
Vlny jsou pro mě asi teď mimo, prožože na mě už nezabírají.
Poradtě mi, co teď mám dělat, abych zase začal shazovat.
Díky. |
Zkus CKD dietu, na mě to působí luxusně, ale jsem ekto...ty budeš spíš endo ne?
Co jíš?Co cvičíš?!Kolik Ti je let?Atd atd...bez toho je zbytečné psát jaké vlny jedeš atd.
Ve vlnách se zase moc nevyznám...ale podle mě je lepší jet spíš :
0-150-100-200-150-300 nebo obdobný scénář ne? (otázka pro zkušené, já jen tipuji)
|
|
| nahoru |
|
 |
hideki
|
Zaslal: út květen 13, 2014 1:27 pm Předmět: |
|
|
MikTek:
CKD jsem zkoušel kdysi a to jsem dal jen 9 dní. Víc jsem to už nezvládl.
Jsem určitě endomorf. Je mi 28. Jako hlavní proteiny mám opečená kuřecí prsa a vejce. Jako zdroj sacharidů celozrnný chléb a rýže. Zeleninu ale jím minimálně. Každé ráno multivitamín, zelený čaj a vlákninu. Piju jen vodu a to kolem 3 litrů denně.
Ráno si dám multivitamín, zelený čaj a vlákninu a jdu na půl hodiny běhat. Střídám sprinty s klusem. Za půl hodiny si dávám snídani. Sacharidy se snažím rozdělit tak, že večer už je nenjím nebo minimum.
Do toho každý druhý den posilovna. Nohy mi dají zabrat při sprintech, tak je už necvičím. Jedu trénink triceps, prsa a břicho. Pak volno a další den biceps, záda a ramena.
Jedu 3 série po 10 opakování. V posilovně bez kecání strávím tak hodinu a čtvrt.
Dnes ráno jsem se měřil a mám dokonce o centimetr v pase víc.
Je to děsně demotivující.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
hideki
|
Zaslal: út květen 13, 2014 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | Já vidím základní chybu v tom, že ten trénink co cvičíš bude asi pěkná blbost |
Super, nějaké řešení na obzoru. Tak mě prosím nějak zkus nasměrovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: út květen 13, 2014 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | Já vidím základní chybu v tom, že ten trénink co cvičíš bude asi pěkná blbost |
To je taky možnost, ale ze zkušenosti mi přijde, že víc hubneš stravou než cvičením, ale samozřejmě na každého má vliv více či méně jiný faktor.
K tomu CKD...jak jsi to mohl nevydržet, vždyt je to fajn dieta, já si v tom spíš libuju
Za běžných podmínek si nedávám denně slaninku, hermelínek, klobásky, 45% uzený eidam a podobně, sestav si kvalitně jídelák k tomu CKD a nemůžeš trpět :)
Uvedu třeba dnešní příklad :
7:30 - 5x vejce + cca 100g slaniny,rajče
11:00 - velký hermelín, půlka okurky (hadovky)
14:30-15:00 - 2 kvalitní klobásky, 2 rajčata
něco po 18:00 si dám uzenou makrelu, zelenou papriku a jako dezert asi 2 lžičky majonézy
před spaním v 22 buď uzený eidam (45%) cihlu asi 100g a k tomu cherry rajský, nebo tak
není to sice extra zdravé...ale výsledky jsou slušné a chutná to..jen prvni cca 4 dny, mi přišlo, ž mám "chutě".
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út květen 13, 2014 5:10 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: | To je taky možnost, ale ze zkušenosti mi přijde, že víc hubneš stravou než cvičením, ale samozřejmě na každého má vliv více či méně jiný faktor.
|
To je pravda. Ale jestli jeho trénink je triceps, prsa a biceps, záda (kde skutečně začíná tou malou partií), tak nepředpokládám, že ten trénink bude nějak extra intenzivní a i s tím malým množstvím sacharidů může být ve výsledku v kalorickém přebytku. Třeba říkám ale blbost, toť jen můj laický názor
Proto bych nejdřív upravil trénink a zkusil sacharidy trochu zvednout, co to udělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: út květen 13, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | MikTek napsal: | To je taky možnost, ale ze zkušenosti mi přijde, že víc hubneš stravou než cvičením, ale samozřejmě na každého má vliv více či méně jiný faktor.
|
To je pravda. Ale jestli jeho trénink je triceps, prsa a biceps, záda (kde skutečně začíná tou malou partií), tak nepředpokládám, že ten trénink bude nějak extra intenzivní a i s tím malým množstvím sacharidů může být ve výsledku v kalorickém přebytku. Třeba říkám ale blbost, toť jen můj laický názor
Proto bych nejdřív upravil trénink a zkusil sacharidy trochu zvednout, co to udělá. |
Jo to jsem přehlédl...jestli cvičí tohle, tak to není zrovna výdejovka
Já osobně se nejvíc strhím u dřepů a mrtvol...a nebudu asi jediný
|
|
| nahoru |
|
 |
hideki
|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:39 am Předmět: |
|
|
Tak dnes jsem se vážil a mám o další skoro kilo nahorě.
Jde o to, že před rokem to šlo v pohodě dolů i bez posilky. Takže jsem myslel, že když budu dělat apoň něco navíc, půjde to dolů.
Připravuju se na CKD. Tohle vlnění mě už štve.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:59 am Předmět: |
|
|
| hideki napsal: | Tak dnes jsem se vážil a mám o další skoro kilo nahorě.
Jde o to, že před rokem to šlo v pohodě dolů i bez posilky. Takže jsem myslel, že když budu dělat apoň něco navíc, půjde to dolů.
Připravuju se na CKD. Tohle vlnění mě už štve. |
Tak zkus jen stáhnou sacharidy do stejnou úroveň a držet to tak třeba týden, do toho udělat 2-3 silové tréninky a 2 aerobní a uvidíš...když Ti nezabírá to cyklování, musíš experimentovat.
Dávej třeba 200g denně, převážně první půlku dne a uvidíš no...
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: st květen 14, 2014 4:31 pm Předmět: |
|
|
Možná by to chtělo vidět i kompletní tvůj jídelníček pro tu vlnu. Ale já bych hlavně nejdřív překopal ten trénink, protože jinak se může stát, že za měsíc sem přijdeš, že držíš CKD a ono to nic nedělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Možná by to chtělo vidět i kompletní tvůj jídelníček pro tu vlnu. Ale já bych hlavně nejdřív překopal ten trénink, protože jinak se může stát, že za měsíc sem přijdeš, že držíš CKD a ono to nic nedělá. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|