|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mick994

|
Zaslal: po březen 31, 2014 3:22 pm Předmět: |
|
|
To teda, kdysi jak jsem četl různé komentáře a příběhy o tom, jak odlívali činky, nebo je i sami vyráběli z betonu a podobně.
Oproti dnešku, kde už se dělaj stroje snad uplně na vše, to zaslouží dvojitej respekt. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: po březen 31, 2014 3:27 pm Předmět: |
|
|
To víš, tenkrát se makalo a jedlo se co bylo, to není jak dneska, kdy každý řeší jestli dát ráno vajíčka, nebo hydro a půl hodiny na to vločky, či 3g nebo 5g BCAA před cvičením apod.
EDIT: celkově mi přijde, že nejvíc makají Ti, co toho méně ví, znám takového člověka z okolí
| kód: | | Mě by zajímal spíš trénink a strava...nedávno mi tu jeden obřík psal, že sedí s jedním 2x tak velkým obříkem na kafi a netuší co je GI - svoji hmotou je neuvěřitelně velký a neřeší, zda mu z pečených brambor s vyšším GI( o kterém vůbec netuší) půjde něco do tuků. | - Deadlift _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po březen 31, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
To je pravda, dnes když je stovky studií , kde jedna říká že tohle je to nej, a druhá ti řekne že to je to nejhorší, pak z toho máš jen plnou šišku nesmyslů.
Ale tak zase záleží na cílech, třeba pokud nemáš super genetiku, držet tuk pod 10% už je věda a sebe obětování jako prase. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: st duben 09, 2014 6:04 pm Předmět: |
|
|
Aktualka Mariana Cambala a vyzera to velmi pekne :
_________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 09, 2014 6:06 pm Předmět: |
|
|
tomu ver, vypráši zopár kožuchov a asi aj českých _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 09, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | tomu ver, vypráši zopár kožuchov a asi aj českých | Vypadá super. Chtěl bych vidět Hájka. ten je pro mě z CZ/SK profi momentálně nejzajímavější (i když Čambal a Havlík disponují super postavami).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 7:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
https://www.flickr.com/photos/108929094@N07/
kdyby se chtěl někdo kouknout, zde jsou fotografie, které jsem fotil přes mobil (HTC ONE) bez pc úpravy vše přes mobil _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
Přes co fotíš? Taky mám HTC One, ale se základním programem mi fotky nepřijdou tak ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Přes co fotíš? Taky mám HTC One, ale se základním programem mi fotky nepřijdou tak ok. |
přes základní fotoaparát... vyfotím třeba 10 fotek z různých úhlů a pak přes Aviary nebo Pixlr Express upravím tak aby sa mi to páčilo.. ale některé fotky jsou original.. třeba ta kytka, pesan, žabka.. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
Pokud by se chtěl někdo podívat na dle mě zajímavé fotografie, doporučuji profil mého bubeníka a kamaráda v jednom:
https://www.facebook.com/HonzaFucikFoto?fref=ts
Fotí převážně depresivní přírodu, alternativní ženy (tetování,piercingy), auta a vše,co mu přijde pěkné.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 9:49 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | |
já myslel, že projíždím aktuální formy a najednou...WTF???
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 17, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
GAME OVER, najviac ma pobavil jeden komentár, že ako to Phil zbadal, tak sa hned rozbehol do gymu hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|