|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daspy
|
Zaslal: so květen 17, 2014 2:23 pm Předmět: Cínské nudle, Dětská výživa |
|
|
Pánové dvě otázky :
Čínské nudle kupene v Kaufu, k tomu kuřecí prsa a zelenina... jíst - nejíst?
A hlavní otázka.. ke snídani jím půl vaničky tvarohu, bilý jogurt a 50 g ovesných vlocek + hrozinky.. přemejšlím kvůli sachrům že ji eště doplním dětskou ovocnou výživou.. jíte ji někdo , jako doplněk svačiny nebo tak ? Díky za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so květen 17, 2014 2:42 pm Předmět: |
|
|
Proc bys nemohl snist cinsky nudle ? Chutnaj ti?... jedovaty nejsou a sacharidy v nich taky jsou ... uz me sere tohle silenstvi kolem extra zdravy stravy...prijde mi, ze na tomhle foru je cim dal vic blaznu ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: so květen 17, 2014 3:29 pm Předmět: Re: Cínské nudle, Dětská výživa |
|
|
| flew napsal: | | Daspy napsal: | Pánové dvě otázky :
A hlavní otázka.. ke snídani jím půl vaničky tvarohu, bilý jogurt a 50 g ovesných vlocek + hrozinky.. přemejšlím kvůli sachrům že ji eště doplním dětskou ovocnou výživou.. jíte ji někdo , jako doplněk svačiny nebo tak ? Díky za odpovědi |
ty nudle jako opravdu vážně?
hlavní otázka není lepši tam dát spíš hrst ořechů? ... místo dětské výživy tam dej odměrku proteinu |
To je zase jednou odborník, to bych se posral . Chce doplnit sacharidy, proto se ptá na dětskou výživu, kdyby chtěl doplnit bílkoviny, tak napíše, že chce doplnit bílkoviny omg... no a čínský nudle jsou vyrobený buď z rýžové mouky, nebo ze stejné mouky, jako jsou obyčejný pšeničný těstoviny, tak mi vysvětli, proč by nemohl jíst čínské nudle? _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so květen 17, 2014 3:46 pm Předmět: |
|
|
Nj flew, ještě zakáže sůl a je to.
Ty čínské nudle nejsou nějaké velké zlo, lepší jsou rýžové, ale smrtelné ty žluté nejsou. Pokud Ti jde vyloženě o doplnění sachrů, tak bych šáhnl po něčem jiném něž dětská výživa (je to přesnídávka? :). Ale pokud máš chuť na přesnídávku, tak si jí klidně dej. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so květen 17, 2014 4:25 pm Předmět: |
|
|
Já to tedy koukám pochopil úplně naopak....že je flew prostě bere za těstoviny a tedy není důvod je nějak řešit. Resp nějak jinak než jakékoli jiné těstoviny. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: so květen 17, 2014 7:09 pm Předmět: Re: Cínské nudle, Dětská výživa |
|
|
| Daspy napsal: | Pánové dvě otázky :
A hlavní otázka.. ke snídani jím půl vaničky tvarohu, bilý jogurt a 50 g ovesných vlocek + hrozinky.. přemejšlím kvůli sachrům že ji eště doplním dětskou ovocnou výživou.. jíte ji někdo , jako doplněk svačiny nebo tak ? Díky za odpovědi |
a co se vykaslat na nejakou detskou vyzivu a dat si naloz vlocek??? _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so květen 17, 2014 7:30 pm Předmět: Re: Cínské nudle, Dětská výživa |
|
|
| Zacatecnik Anthony napsal: | | Daspy napsal: | Pánové dvě otázky :
a co se vykaslat na nejakou detskou vyzivu a dat si naloz vlocek??? |
Proc si dat takovou dobrotu jako přesnídávku s piskotama, když si muze dat plesnive vločky ze..
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne květen 18, 2014 4:33 am Předmět: |
|
|
tak jasně, ty nudle polívkový obsahujou třeba i čtvrtinu palmový olej, ale když to neni denně? Mam taky pocit, že tu někdo vážně trpí ortorexií...
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: ne květen 18, 2014 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Proc bys nemohl snist cinsky nudle ? Chutnaj ti?... jedovaty nejsou a sacharidy v nich taky jsou ... uz me sere tohle silenstvi kolem extra zdravy stravy...prijde mi, ze na tomhle foru je cim dal vic blaznu ... | přesně řečeno...tohle asi nikdy nepochopim..
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne květen 18, 2014 1:33 pm Předmět: |
|
|
Když už to tu je, tak se taky zeptám
Co říkáte na ty jejich "skleněné" nudle? Dřív jsem si to občas dával a chutnaly mi víc jak obyčejný _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Criss
|
Zaslal: ne květen 18, 2014 2:14 pm Předmět: Re: Cínské nudle, Dětská výživa |
|
|
| Daspy napsal: | Pánové dvě otázky :
Sice nejsem pán, ale...
Já bych se spíš zeptala tebe: Proboha proč snídáš tvaroh??
a ty nudle jsou totéž co obyčejná rýže
přesnídávku si dej, když potřebuješ sacharidy a chutná ti..v kombinaci s bílkovinou a komplex. sacharidy ani nemá tak vysoký GI
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: ne květen 18, 2014 2:43 pm Předmět: |
|
|
A proč by proboha nemohl snídat tvaroh když mu to vyhovuje? Já ho občas po snídani taky dám..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po květen 19, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
Když už těstoviny, tak bych jedl radši nějaký italský z tvrdozrnné pšenice, než nějaký pochybný polotovary z Asie.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|