Kolik sacharidů a tuků denně?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kolik sacharidů a tuků denně?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kolik sacharidů a tuků denně?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vilakus

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 9:29 am    Předmět: Kolik sacharidů a tuků denně? Odpovědět s citátem

Vážím 78kg při výšce 175cm. Cílem je nabrat svalovou hmotu, ale taky hlavně zhubnout konečně (mám sedavé zaměstnání). Každý týden chodím 2x do fitka (PO+CT) a 2x běhat (ST+SO). Ve fitku trávím hodinu a běhání rovněž hodinu. Jenže krom těchto dvou činností již žádný jiný pohyb bohužel nemám a celý den sedím u PC. Tímto tedy usuzuji, že bych měl sacharidy a tuky držet na nízké úrovni, je to tak? Snažím si teď sestavit jídeníček, kde jsem si spočítal, že bych měl denně sníst 160g bílkovin. Ale kolik gramů sacharidů a tuků denně při mém sedavém zaměstnání? Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OndraR

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je začarovaný kruh
Řekl bych, že to je individuální a chce to prostě zkoušet. Každej má jinej metabolismus, někdo může přibírat na množství na kterým bude druhej hubnout.

Ještě je taj věc že se rozcházej názory v tom že z čeho příjmat energii primárně jesi z tuků nebo sacharidů. Ale já to zkusim uvíst na modelu s více sacharidy.

U sacharidů to chce začít na třeba 5g sacharidů / 1kg váhy a sledovat změny.
Jestli se ti bude zdát že přibíráš tuk tak to snížit a jestliže váha delší dobu stojí tak zvýšit.
S tím tukem těžko říct, někomu vyhovuje víc sacharidu a méně tuku a někomu naopak.
Třeba bych začal s 0,8g tuků / 1kg váhy.
MikTek

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 10:25 am    Předmět: Re: Kolik sacharidů a tuků denně? Odpovědět s citátem

Vilakus napsal:
Vážím 78kg při výšce 175cm. Cílem je nabrat svalovou hmotu, ale taky hlavně zhubnout konečně (mám sedavé zaměstnání). Každý týden chodím 2x do fitka (PO+CT) a 2x běhat (ST+SO). Ve fitku trávím hodinu a běhání rovněž hodinu. Jenže krom těchto dvou činností již žádný jiný pohyb bohužel nemám a celý den sedím u PC. Tímto tedy usuzuji, že bych měl sacharidy a tuky držet na nízké úrovni, je to tak? Snažím si teď sestavit jídeníček, kde jsem si spočítal, že bych měl denně sníst 160g bílkovin. Ale kolik gramů sacharidů a tuků denně při mém sedavém zaměstnání? Díky

Neřeš blbiny, prostě uber sacharidy, shoď tuk co máš navíc kombinací anerobního a aerobního trénionku jak to máš ted, a pak až jed objemovku na svaly...mezitím si sestavíš kvalitní jídelák aby jsi v obejmu nebíral převážně jen svaly...

A na sedavé zaměstnání se nevymlouvej, když jsem dělal jěště dvě práce, tak jedna z nich byla taky sedavá, ale stejně jsem klikoval a dřepoval kdykoliv to šlo ono když to za ten den nastřádáš po 20 klikách a 20 dřepech...tak to ten výdej taky dá a zabere Ti jedna ta supersérka minutu.

Rychle na stránku:

Přejdi na: