Prijmeni?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prijmeni?  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Prijmeni?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DenisHruby

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 4:19 pm    Předmět: Prijmeni? Odpovědět s citátem

Ahoj :), tady v tom tematu vubecn nejde o to jak dlouho cvicim atd, ale o moje prijmeni ktere se mi absolutne nelibi, a jelikoz bych chtel jednou na soutez v kulturistice, tak tam bych Musel byt prihlasen pod mym prijmenim?

chci se prihlasit na soutez v kulturistice tady v cesku, a jmenuju se Tomas Lemickovsky, ale jelikoz se moje dlouhe prijmeni nikomu nelibi ani me dokonce, a nerad ho slycham a lidi co me znaji tak ho ani nevyslovujou protoze je dlouhe atd,, tak mi vsichni zacali rikat LEMI, tak me vsichni od te doby jako LEMI (LEMIckovsky), vsichni mi rikaji LEMI,a me zajma jestli by slo se prihlasit na tu kulturistickou soutez jako "Tomas Lemi", proste skracene to prijmeni no, nebo jestli proste tam budu muset byt predevsema predstaven jako Lemickovsky?Chape me nekdo? Kazdymu to prijde jako uplne blbost atd, ale ono je to tezky kdyz se vam nelibi ani svoje prijmeni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pochopim, ked si niekto chce zmenit priezvisko, napr. ked sa vola "Skaredy", "Tucny", "Smrt", "Vrazda", alebo sa chce z urciteho dovodu distancovat od minulosti, rodiny, a zmena priezviska mu tak moze trochu pomoct zacat novy zivot... Ale tvoju potrebu zmeny priezviska nepochopi asi nikto z fora.....ani ja.....
Marky V.

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bože, to má někdo starosti
Znám chlapa, co se jmenuje Šoustal a další hoch se jmenuje Šourek. U těch bych změnu příjmení chápal. Ale jméno Lemickovský (Lemíčkovský?) mi přijde úplně normální. Zkus řešit skutečný problémy a ne kraviny.
DenisHruby

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Znám chlapa, co se jmenuje Šoustal a další hoch se jmenuje Šourek. U těch bych změnu příjmení chápal. Ale jméno Lemickovský (Lemíčkovský?) mi přijde úplně normální. Zkus řešit skutečný problémy a ne kraviny.

nechci menit prijmeni :D, jen se chci prihlasit na tu soutez jako Tomas lemi :) to nepujde?
jari

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nech si to zkrátit oficiálně na Lemi. Jde to.
DenisHruby

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Nech si to zkrátit oficiálně na Lemi. Jde to.

dobre, dik :), jak se to da zaridit?
flew

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnold schwarzenegger....... Ve své knize taky píše ze to jméno neměl nikdo rád.. Nikdo jej nemohl ani neuměl vyslovit. Kam se dostal ? I malé dítě ví kdo je arnold...
Tvoje prijimeni má nějakou historii...neměnil bych ho ale byl bych za něj hrdej

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
DenisHruby

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Arnold schwarzenegger....... Ve své knize taky píše ze to jméno neměl nikdo rád.. Nikdo jej nemohl ani neuměl vyslovit. Kam se dostal ? I malé dítě ví kdo je arnold...
Tvoje prijimeni má nějakou historii...neměnil bych ho ale byl bych za něj hrdej

to vim no, dik za odpoved, ale stejne bych radsi vedel jak na tu zmenu, kazdopadne me nejde o zmenu prijmeni normalne, ja jen potrebuju abych se mohl prihlasit jako Tomas Lemi, a na dejme tomu ze by na diplomu bylo Tomas Lemi/
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co když se vám nelíbilo Coleman... tak volali hey opico, negře, černá tlamo .. ALE to hlavně kolegové
Big Muscle

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Znám chlapa, co se jmenuje Šoustal a další hoch se jmenuje Šourek.

To mi připomíná ten starej vtip.

Přijde cikán na úřad, že by si chtěl změnit jméno. Úředník se ho tedy ptá, jak se jmenuje. Cikán na to "Laco Kokotár", úředník na to "Tak to chápu, že chcete jiné jméno a jaké byste si tak představoval?", přičemž cikán na otázku odpoví "Dežo Kokotár!"
g3rtrud

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu ti pravdepodobne nikto nepovie či sa to dá alebo nie. Napíš mail tam kde chceš ísť na súťaž a spýtaj sa. Alebo nevymýšlaj sprostosti, meno máš úplne v pohode.
TTeDy

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
A co když se vám nelíbilo Coleman... tak volali hey opico, negře, černá tlamo .. ALE to hlavně kolegové

Ted nevim, jestli jsem dnes ze svyho dvoufazovyho treninku uz tak na sracky, nebo jestli je ten komentar fakt mimo i na tvoje pomery.
MOOG

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na soutěžích IFBB, potažmo SKFČR, se soutěžící registrují a přihlašují registračním průkazem a průkazem totožnosti, takže to asi nepůjde. Pokud si zajdeš na matriku a za určitý poplatek si necháš udělat změnu v osobních dokladech, nebudeš mít pak ani problém na soutěžích...

Mezi náma... řešíš hrozný kraviny...
Spazik

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je na tom jméně divného? Mě přijde teda úplně normální...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neřeš blbosti - máš naprosto normální příjmení.

Rychle na stránku:

Přejdi na: