|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DenisHruby
|
Zaslal: út květen 27, 2014 4:19 pm Předmět: Prijmeni? |
|
|
Ahoj :), tady v tom tematu vubecn nejde o to jak dlouho cvicim atd, ale o moje prijmeni ktere se mi absolutne nelibi, a jelikoz bych chtel jednou na soutez v kulturistice, tak tam bych Musel byt prihlasen pod mym prijmenim?
chci se prihlasit na soutez v kulturistice tady v cesku, a jmenuju se Tomas Lemickovsky, ale jelikoz se moje dlouhe prijmeni nikomu nelibi ani me dokonce, a nerad ho slycham a lidi co me znaji tak ho ani nevyslovujou protoze je dlouhe atd,, tak mi vsichni zacali rikat LEMI, tak me vsichni od te doby jako LEMI (LEMIckovsky), vsichni mi rikaji LEMI,a me zajma jestli by slo se prihlasit na tu kulturistickou soutez jako "Tomas Lemi", proste skracene to prijmeni no, nebo jestli proste tam budu muset byt predevsema predstaven jako Lemickovsky?Chape me nekdo? Kazdymu to prijde jako uplne blbost atd, ale ono je to tezky kdyz se vam nelibi ani svoje prijmeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pozemštajn
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út květen 27, 2014 4:43 pm Předmět: |
|
|
Bože, to má někdo starosti
Znám chlapa, co se jmenuje Šoustal a další hoch se jmenuje Šourek. U těch bych změnu příjmení chápal. Ale jméno Lemickovský (Lemíčkovský?) mi přijde úplně normální. Zkus řešit skutečný problémy a ne kraviny. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
DenisHruby
|
Zaslal: út květen 27, 2014 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | Bože, to má někdo starosti
Znám chlapa, co se jmenuje Šoustal a další hoch se jmenuje Šourek. U těch bych změnu příjmení chápal. Ale jméno Lemickovský (Lemíčkovský?) mi přijde úplně normální. Zkus řešit skutečný problémy a ne kraviny. |
nechci menit prijmeni :D, jen se chci prihlasit na tu soutez jako Tomas lemi :) to nepujde?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út květen 27, 2014 5:05 pm Předmět: |
|
|
Nech si to zkrátit oficiálně na Lemi. Jde to.
|
|
| nahoru |
|
 |
DenisHruby
|
Zaslal: út květen 27, 2014 5:09 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Nech si to zkrátit oficiálně na Lemi. Jde to. |
dobre, dik :), jak se to da zaridit?
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út květen 27, 2014 5:20 pm Předmět: |
|
|
Arnold schwarzenegger....... Ve své knize taky píše ze to jméno neměl nikdo rád.. Nikdo jej nemohl ani neuměl vyslovit. Kam se dostal ? I malé dítě ví kdo je arnold...
Tvoje prijimeni má nějakou historii...neměnil bych ho ale byl bych za něj hrdej _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
DenisHruby
|
Zaslal: út květen 27, 2014 5:31 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | Arnold schwarzenegger....... Ve své knize taky píše ze to jméno neměl nikdo rád.. Nikdo jej nemohl ani neuměl vyslovit. Kam se dostal ? I malé dítě ví kdo je arnold...
Tvoje prijimeni má nějakou historii...neměnil bych ho ale byl bych za něj hrdej |
to vim no, dik za odpoved, ale stejne bych radsi vedel jak na tu zmenu, kazdopadne me nejde o zmenu prijmeni normalne, ja jen potrebuju abych se mohl prihlasit jako Tomas Lemi, a na dejme tomu ze by na diplomu bylo Tomas Lemi/
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út květen 27, 2014 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | Bože, to má někdo starosti
Znám chlapa, co se jmenuje Šoustal a další hoch se jmenuje Šourek. |
To mi připomíná ten starej vtip.
Přijde cikán na úřad, že by si chtěl změnit jméno. Úředník se ho tedy ptá, jak se jmenuje. Cikán na to "Laco Kokotár", úředník na to "Tak to chápu, že chcete jiné jméno a jaké byste si tak představoval?", přičemž cikán na otázku odpoví "Dežo Kokotár!"
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: út květen 27, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
Tu ti pravdepodobne nikto nepovie či sa to dá alebo nie. Napíš mail tam kde chceš ísť na súťaž a spýtaj sa. Alebo nevymýšlaj sprostosti, meno máš úplne v pohode.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: út květen 27, 2014 9:40 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | A co když se vám nelíbilo Coleman... tak volali hey opico, negře, černá tlamo .. ALE to hlavně kolegové |
Ted nevim, jestli jsem dnes ze svyho dvoufazovyho treninku uz tak na sracky, nebo jestli je ten komentar fakt mimo i na tvoje pomery.
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 28, 2014 1:24 pm Předmět: |
|
|
Neřeš blbosti - máš naprosto normální příjmení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|