Tom.K. ende šlus

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. ende šlus  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. ende šlus
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 5:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda Tome,

hodně rychle jsi se dokázal vrátit do formy, sice není ještě úplně 100%, ale věřím, že u tebe je to otázka pár tréninků.

Jinak soupeřit s Kebičem v mrtvole, to musí být tak trochu demotivující
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slušná práce, slušný výkony a fotky jak z časopisu! :o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
keba

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byly to parádní lifty Tomus, na fotkách vidim jen bicíáles!Fakt měchy

Gratulace a stejně jsi houmou
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky chlapáci!

Jo Pajas, přesně si to trefil. Docela jsem se divil, že to zase už docela zvedá, ale ještě to není ono. Hlavně je to všechno zase takový netechnický a to se mi fakt nelíbí.

Dnes den blbec, v práci na hovno, trénink na hovno, všechno na hovno.

Ani to nebudu rozepisovat. Chtěl jsem dřepy, ale hned od rozcvičení jsem si nasimuloval bolavost toho operovanýho kolena, že na to ještě ted nemůžu pořádně došlápnout.

Tak jsem to zase zabalil a uvidíme zítra.

Toť vše.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2014 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Byly to parádní lifty Tomus, na fotkách vidim jen bicíáles!Fakt měchy

Gratulace a stejně jsi houmou

ty seš Houmou, co mi píšeš když píšu já!?

Ale dekuji za kompliment, až přijedeš tak tě necham osahat mi můj bicáček. Vím že to máš tak rád!
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čauec,

dnes jsme se byli kouknout na Strongman Games v Aši a jedna z diváckých disciplin o 1000 Kč byly schody síly. Vyhecováni opravdovými strongmany jsme se teda přihlásili s Kebou a pojali jsme to jako megaobří vzájemný souboj! Docela jsem byl překvapenej, že jsem hnul i s tím 280 kg závažím a nějak těžký to nebylo, ale i tak obrovskej respekt ke všem strongmanům!!! Přece jen je úplně něco jiného si něco zkusit zvednout, nebo odzávodit celou soutěž, která dnes byla masakr jak pro amatéry, tak pro profíky! Fakt klobouk dolů a hluboká úcta všem co nastoupili do závodu! Jinak bych řekl super zvládnutá soutěž s perfektní diváckou kulisou! Pěkné to bylo!

pobavte se

Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus,

dnes:

Tahy klasikou
10 x 70 kg
10 x 110 kg
5 x 150 kg
3 x 190 kg
3 x 220 kg

už při 150 jsem měl strašně bolavý a nafouklý vzpřimovače a kupodivu i laty a pak jsem si uvědomil, že jsem vlastně už včera šel 2 opáčka s 280. Ráno mě nic nebolelo, úplně jsem na to zapoměl, ale hodně rychle se to pak ozvalo. :)

Benč
20 x 60 kg
10 x 90 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
3 x 150 kg
3 x 160 kg

Přemko+výraz
3 x 60 kg
3 x 90 kg
3 x 100 kg
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec všichni,

sakra, to se mi to zase nějak natáhlo... Pár dní pauza a je z toho 14 dní.. hnus...
Nejdříve jsem měl hroznej záhul v práci a minulý víkend jsem se do toho zase chtěl pustit, ale nějak to nevyšlo... Oslava narozenin stála za to. Největší radost mi udělal Keba s přítelkyní, kteří dorazili až z 290 km vzdáleného Mostu , normálně je to kolem 160, ale nebudu se v tom pitvat... Jeden nejmenovaný inspektor silnic by se mohl cítit ještě dotčeně Zapili jsme to dostatečně, ale to je i zároven důvod mého výpadku tento týden..

Jelikož neumím pít s mírou, pil jsem radši s Kebou a s Andym.

hlavně nikde nedělat ostudu...

Dnes konečně protažení, nevěřil bych co udělá 14 denní výpadek:

Benč
3 x 10 x 80 kg

Dřep
3 x 6 x 100 kg

Tah
3 x 6 x 140 kg

Na dřepu zkouším změnit techniku dle mistra Keby a zatím se to tváří dobře tak uvidíme jak se to vyvine.

Keba i v poopičním stavu hned druhý den krásný raw benče do 195 a lehkýý raw dřepy do 2x270! Super! Přidám video benčů..
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus, včera doplnky ramena, biceps, břicho. Ani to nebudu rozepisovat, samý nezáživný izolovaný věci.

Dnes jsem měl v plánu dřep + benč, ale opět skoro 14 hod v práci. Totální blázinec poslední dobou. Snad zítra...
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čus,

tak jsem se k tomu konečně dostal...

Dřep
2 x 10 x 60 kg
5 x 100 kg
2 x 140 kg
2 x 170 kg
briefs
5 x 2 x 200 kg

jak už jsem psal, totálně jsem překopal techniku dle mistra Vládi Keby Jeřábka a navíc se mi dostali do ruky použitý briefsky od metalu. Jsou mi sice obří, ale snad do toho dorostu.. 200 dynamický a technicky snad dobrý.

Benč
20 x 60 kg
1,5 x 100 kg

a konec. Nevím co se stalo, strašně mě rozbolelo pravý rameno... divný je, že ted necítím vůbec nic, ale nějak mi v tom křupe při pohybu. Vůbec nechápu a jsem z toho lehce zmaten...
keba

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Škábus dobře jedeš, něco o tobě pro inspiraci

Tom.K.

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neee sekeres more vole!

ale díky za rady, doufám že to posunem pořádně kupředu!
keba

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V pohodě a konečně sis uvědomil nejdůležitější věc pro lift...

Tom.K.

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ovšem, tohle je teda smrtící kalibr! na to je jediná odpověď!

Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čauec,

dnes po dlouhý době super trenál... Od pátka zase dávám https://obchod.ronnie.cz/s-5063-palatinose-gain-20-fair-power.html a myslím že to je sakra znát! Konečně se mi povedlo i hodně odpočívat, relax doma, včera 3 hodiny welness, infrakabina, atd a dnes nabitej energií jak dlouho ne. I když jsem byl na tréninku sám jen s pani, trochu jsem to osolil a bavilo mě to jak dlouho ne! Opravdu jsem si to užil.

Dřep
2 x 10 x 60 kg
5 x 100 kg
3 x 130 kg
2 x 160 kg
briefs
2 x 190 kg
1 x 220 kg
1 x 240 kg
1 x 260 kg
1 x 272,5 kg

Jak už si mnozí všimli, po x letech v IPF jsem přešel do OPEN federací a to přináší hodně změn. Tímto bych chtěl poděkovat borcům jako jsou Vladimír Keba Jeřábek a Patrik Navara, kteří mi pomohli totálně překopat techniku dřepu na sumo styl a i když jsem zatím ve stavu totální přichcíplosti, šel jsem dnes takhle druhý trénink a i když toho budu muset ještě hodně doladit, vypadá to nadějně. Nejhorší je teda to rozkračování v kleci. Jsem zvědav co přinese čas... Jinak jsem byl na trénálu sám a s 272,5 kg už jsem se trochu připosral a ojebal jsem to, ale i tak jsem spokojenej. O správné hloubky ted zdaleka nejde. Zatím ani nevím, kdy a kde k nějakému trojboji nastoupím, ale chci na to být připraven.

Benč
2 x 30 x 20 kg
2 x 20 x 60 kg
5 x 10 x 80 kg
rameno hodně povolilo, ale stále tam něco cítím, takže pořádný rozcvíčo a pak jen tak propumpnout...

Mrtvola klasikou
10 x 60 kg
10 x 100 kg
4 x 140 kg
4 x 180 kg
11 x 200 kg touch and go
po dřepech už jsem byl dost rozbitej tak jsem si chtěl dát jen nějaký high reps tahy s tím, že bych si mohl dát 10 x 200 jako šel onehdá ŠpekounP. Nakonec po shlédnutí videa jsem zjistil, že jich bylo omylem 11. Neumím počítat no. Lehký. Někdy zkusím 20 opak., teoreticky by to jít mohlo, ale nevím jestli to zmáknu s dechem.

Opět chci poděkovat SURVIVALU a celému RONNIE.CZ za zaslání nové dávky suplementů! Hlavně za gainer https://obchod.ronnie.cz/s-5063-palatinose-gain-20-fair-power.html pro mě absolutní jednička na trhu! Jak už jsem víckrát zmiňoval, mám extrémě fyzicky náročnou práci a díky tomuhle gaineru zvládám jak práci tak těžké tréninky po ní. Super!

video z dneška:

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. ende šlus Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: