Dnes exhibice pred Novou Karolinou v Ostrave v ramci propagace Colliery CrossFit. U 3 koloveho WOD cas nevim, ale vse bylo unbroken, no a konecne jsem si potvrdil C&J ze zeme 110 kg, protoze premisteni z hangu tam uz 110 kg bylo a split jerk 115 kg tam uz predtim taky bylo, tak ted jsem to konecne zkombinoval :-)
CrossFit 31/5/2014
Clean and Jerk
40 kg x 1,1,1
60 kg x 1,1
70 kg x 1
80 kg x 1
90 kg x 1
100 kg x 1
110 kg x 0,1 - z hangu, 1 - normalni C&J PR!
Zaslal: st červen 04, 2014 11:05 pm Předmět: like a bear
super ten "medvěd" ze 100 kg to si připíšu na seznam požadovaných zlepšení :) , kolik tak váži mocný SEVA touto dobou ? a na jednu věc jsem se dneska zapomněl zeptat myslíš že bych měl pořídit vzpěračskou obuv? (pro další růst výkonosti)
PS jinak trénink dneska super nohy mě bolí šeredně už dneska , určitě se zase ukážu . . .
Zaslal: čt červen 05, 2014 7:19 am Předmět: Re: like a bear
Diky :-)
WAMP napsal:
super ten "medvěd" ze 100 kg to si připíšu na seznam požadovaných zlepšení :) , kolik tak váži mocný SEVA touto dobou ? a na jednu věc jsem se dneska zapomněl zeptat myslíš že bych měl pořídit vzpěračskou obuv? (pro další růst výkonosti)
PS jinak trénink dneska super nohy mě bolí šeredně už dneska , určitě se zase ukážu . . .
Telesna vaha je ted 74-75kg, zas jsem trochu shodil na tom ultra maratonu. No u tebe verim, ze by vzperacky pomohly, hlavne jde i videt, ze te vzpirani dost bavi. A jde videt, ze zada jsou o hodne silnejsi jak nohy, takze ted poradne zacit drepovat :-), a urcite se stav, kdyztak vymyslime neco specialnhio
Na to jak nam odpadla holka se kterou jsme vzdy zavodili a meli jsme az "treti" holku ze Sokolovskeho tymu, co trenuje s cinkama teprve pul roku, tak jsem z umisteni nadseny! :-)
Taky bylo pozvanych 15 tymu, jen 1 CZ a 1 SK v tech 15ti a stejne jsme se umistili na 12. miste, takze jeste o to vice spokojeni, finale nam uteklo tak tak.
CrossFit 7/6/2014
Prague Team Battle
WOD 1: Iron Sprint 5:33 - Yoke radeji mensi krucky, ale i tak jedni z prvnich a OHSka jsem mel ja a vse unbroken
WOD 2A: 24U 435 kg total - prvni pokus jistota 105x2, druhy pokus sazka do loterie 115x2 a vyslo, takze new PR! :)
max Frontsquat pro 2 opak, 2 pokusy, atleti jdou po sobě
1 min rest
WOD 2B: 58 MU total - na to, jak mi "nejdou" bar MU, tak jsem tam nastrilel 7 unbroken :-)))
Muscle Plank
Max počet Bar muscle up, 3 atleti v planku, 4. dělá Bar MU (libovolné střídání)
WOD 3: Move and Hold 4:00 - HSPU asi za 10sec :-), rack jsem udrzel celou dobu a drepy taky behem chvilky hotove
dvojice - jdou po sobě, stanoven počet opakování pro každou dvojici
výdrž ve shybu – 20x HSPU
front rack hold (70kg\40kg) – 25x thruster s axle (42kg\ 22kg)
squat hold (90°) – 50x squat
WOD 4: Fast and Furious - 356 reps total, burpees jsem dal asi 32, drepy nevim, ale bez zastaveni a kliky jen s jednou 2s pauzou, tam jsem vedel, z to nesmim prepalit
1 min AMRAP pro daný cvik
Burpee přes naloženou osu (1-4 min)
Back squat (30kg) (5-8 min)
HR push ups (9-12 min)
Fuuuuj ty burpees, mam rad burpees, ale tohle bylo fakt hnusne :D. Nicmene je to tam, jsem mrtvy, chtel jsem si pak dat jeste drepy, ale vzdal jsem to :-D
CrossFit 10/6/2014
EMOM 20
Bear Crawl 20m
Sprint 20m
Deadlift
20 kg x 10
60 kg x 5
100 kg x 3
120 kg x 3
140 kg x 3
150 kg x 3
160 kg x 3
170 kg x 3
Veslo zlehka, pak jsem zkousel ruzne push jerk, power clean, drepy a tak, ale na vse uz neni sila, tak jsem se rozhodl pro gymnastiku delsi, puvodne to mely byt jen HSPU a Swingy, nakonec jsem pridal dalsich 5 cviku k tomu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru