|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
noxhard
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 1:39 pm Předmět: |
|
|
[quote="numlock"]V soucasnosti jsou BCAA neprecenovanejsi suplement, za ktery lze utratit penize.Ony sice svuj vyznam maji v diete pri snizenem hladine glukozy u vrcholovych sportovcu,ale kdyz placnu ze pro 99 procent lidi jsou zbytecne nebudu daleko od pravdy.V dnesni dobe hydra a kvalitnich aminokyselinovych ci proteinovych pripravku obecne,je koupit BCAA temer hrich.Nejhorsi je, ze si BCAA kupuji z velke casti studenti a lide kteri nemaji penize nazbyt,ale uveri tem reklamnim zvastum a nasledne pak nezapomenou skudlit s hydrem a ostatnimi proteiny,ktere by udelali daleko vic prace,za mene penez :)[/quote]
A to máš pravdu. Je to tak, reklama dělá koupi, ale ne svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 1:48 pm Předmět: |
|
|
Zdarec, ma tady nekdo zkusenosti s HMB doplnkama? Nebo co si o tom myslite, ma to nakej vyznam a nebo je absolutni zbutecnost ? _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 4:04 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | Zdarec, ma tady nekdo zkusenosti s HMB doplnkama? Nebo co si o tom myslite, ma to nakej vyznam a nebo je absolutni zbutecnost ? |
Hydroxymetylbutyrát , to je pěkný slovo , mě to nějak nenadchlo bral jsem nějakou dobu od vitalmaxu , zlatej kreatin .
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 9:32 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | Zdarec, ma tady nekdo zkusenosti s HMB doplnkama? Nebo co si o tom myslite, ma to nakej vyznam a nebo je absolutni zbutecnost ? | bral jsem relativně bez výsledku. Jak píše Arkan.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po červen 02, 2014 11:04 am Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | Zdarec, ma tady nekdo zkusenosti s HMB doplnkama? Nebo co si o tom myslite, ma to nakej vyznam a nebo je absolutni zbutecnost ? |
U mě po hmb došlo minimálně k nárustu síly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 02, 2014 11:56 am Předmět: |
|
|
U mě funguje kreatin monohydrát. velmi příjemný preparát je hydro a do diety bych přidal BCAA. V současném stavu ocením kloubní výživu.
Další věci dle financí a ambicí. Na nějaké vanadyl sulfáty, chromium pikolináty apod. bych se ehm..:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po červen 02, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
Zajímavá debata ohledně BCAAo pár řádku výše,být o desel let mladší asi bych si je nekoupil ale nyní v "pokročilém věku" mi přijde užití BCAA před a po sportovním výkonu jako idealní co se týče regenerace.Ale i se můžu mýlit...
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 02, 2014 8:07 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | Deadlift napsal: | U mě funguje kreatin monohydrát. velmi příjemný preparát je hydro a do diety bych přidal BCAA. V současném stavu ocením kloubní výživu.
Další věci dle financí a ambicí. Na nějaké vanadyl sulfáty, chromium pikolináty apod. bych se ehm..:o) |
No me prave kreac neslape.. tak pokukuji po nakym jinym doplnku kterej sem jeste nemel a mohl by mit nakej pozitivni vliv | Ethyl ester jsi zkoušel?
Pro 30+ je dobrý tribulus.
Jinak Leucin a glutamin není špatná věc.
HMB má špatná poměr výkon/cena...tedy pro mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 02, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
ano. Více než 90 % lidí užije monohydrát. Komu nešlape ať zkusí ethylester - je dost vysoká šance, že to bude ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
numlock
|
Zaslal: út červen 03, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Zajímavá debata ohledně BCAAo pár řádku výše,být o desel let mladší asi bych si je nekoupil ale nyní v "pokročilém věku" mi přijde užití BCAA před a po sportovním výkonu jako idealní co se týče regenerace.Ale i se můžu mýlit... |
Je to jednoduche, u lidi s deficitem bilkovin,spatnym jidelnickem,opravdu BCAA muzou zabrat a celkem muzou jit citit a ne malo.Problem je, ze za BCAA utraci penize lidi kteri,maji spatny jidelnicek, nasledne setri na proteinech a jeste napisi, ze nemaji penize na maso nebo ucinne davkovanni Hydra :)..takze on ani tak neni pruser v BCAA,ale prave tom precenovani a kupovani drahych surovin,kdyz je za rohem neco vyhodnejsiho.
|
|
| nahoru |
|
 |
numlock
|
Zaslal: út červen 03, 2014 3:26 pm Předmět: |
|
|
Jeste bych mel dotaz na Dealifta.Urcite pri tvych znalostech biochemie vis, jak se chova monohydrat v tele a treba kre-alkalyn atd. Me jen nejde do hlavy proc clovek, ktery detailne vysvetluje na foru rozdil mezi mirc. kaseinem a tvarohem..nasledne nastinuje lidem monohydrat jako vhodnou volbu,monohydrat ma snad nejhorsi moznou vstrebatelnost a vedlejsi ucinky, co mohou u kreatinu byt:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út červen 03, 2014 9:06 pm Předmět: |
|
|
| numlock napsal: | | Jeste bych mel dotaz na Dealifta.Urcite pri tvych znalostech biochemie vis, jak se chova monohydrat v tele a treba kre-alkalyn atd. Me jen nejde do hlavy proc clovek, ktery detailne vysvetluje na foru rozdil mezi mirc. kaseinem a tvarohem..nasledne nastinuje lidem monohydrat jako vhodnou volbu,monohydrat ma snad nejhorsi moznou vstrebatelnost a vedlejsi ucinky, co mohou u kreatinu byt:D | Říká kdo? Poprosil bych argumenty...doufám, že to nebude nic o vodní retenci ,rozpustnosti apod, (vše je problém na straně uživatele). Vstřebatelnost tu snad nemusíme řešit - C. monohydrát je dávkován v takovém přebytku, e je zhola zbytečné řešit zda se vstřebá o nějaké procento výše nebo méně vzhledem k ceně. U CEE bych to tak nepojal.
Jsem přesvědčen, že rozhodovací algoritmus pro suplementaci kreatinem má být tento:
1. kreatin monohdyrát - funguje? pokud ano - zůstat u něj
2. nefunguje? zkusit CEE - funguje? ...zůstat u něj
3. nefunguje CEE...je to blbé, ale asi smůla.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|