AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
noxhard

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="numlock"]V soucasnosti jsou BCAA neprecenovanejsi suplement, za ktery lze utratit penize.Ony sice svuj vyznam maji v diete pri snizenem hladine glukozy u vrcholovych sportovcu,ale kdyz placnu ze pro 99 procent lidi jsou zbytecne nebudu daleko od pravdy.V dnesni dobe hydra a kvalitnich aminokyselinovych ci proteinovych pripravku obecne,je koupit BCAA temer hrich.Nejhorsi je, ze si BCAA kupuji z velke casti studenti a lide kteri nemaji penize nazbyt,ale uveri tem reklamnim zvastum a nasledne pak nezapomenou skudlit s hydrem a ostatnimi proteiny,ktere by udelali daleko vic prace,za mene penez :)[/quote]

A to máš pravdu. Je to tak, reklama dělá koupi, ale ne svaly.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec, ma tady nekdo zkusenosti s HMB doplnkama? Nebo co si o tom myslite, ma to nakej vyznam a nebo je absolutni zbutecnost ?
arkan

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ALKAPONE napsal:
Zdarec, ma tady nekdo zkusenosti s HMB doplnkama? Nebo co si o tom myslite, ma to nakej vyznam a nebo je absolutni zbutecnost ?

Hydroxymetylbutyrát , to je pěkný slovo , mě to nějak nenadchlo bral jsem nějakou dobu od vitalmaxu , zlatej kreatin .
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ALKAPONE napsal:
bral jsem relativně bez výsledku. Jak píše Arkan.
Chadzi

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ALKAPONE napsal:

U mě po hmb došlo minimálně k nárustu síly.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U mě funguje kreatin monohydrát. velmi příjemný preparát je hydro a do diety bych přidal BCAA. V současném stavu ocením kloubní výživu.

Další věci dle financí a ambicí. Na nějaké vanadyl sulfáty, chromium pikolináty apod. bych se ehm..:o)
vejdy

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavá debata ohledně BCAAo pár řádku výše,být o desel let mladší asi bych si je nekoupil ale nyní v "pokročilém věku" mi přijde užití BCAA před a po sportovním výkonu jako idealní co se týče regenerace.Ale i se můžu mýlit...
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
U mě funguje kreatin monohydrát. velmi příjemný preparát je hydro a do diety bych přidal BCAA. V současném stavu ocením kloubní výživu.

Další věci dle financí a ambicí. Na nějaké vanadyl sulfáty, chromium pikolináty apod. bych se ehm..:o)

No me prave kreac neslape.. tak pokukuji po nakym jinym doplnku kterej sem jeste nemel a mohl by mit nakej pozitivni vliv
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ALKAPONE napsal:
Deadlift napsal:

No me prave kreac neslape.. tak pokukuji po nakym jinym doplnku kterej sem jeste nemel a mohl by mit nakej pozitivni vliv
Ethyl ester jsi zkoušel?

Pro 30+ je dobrý tribulus.

Jinak Leucin a glutamin není špatná věc.
HMB má špatná poměr výkon/cena...tedy pro mě.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
ALKAPONE napsal:
Deadlift napsal:

Ethyl ester jsi zkoušel?

Pro 30+ je dobrý tribulus.

Jinak Leucin a glutamin není špatná věc.
HMB má špatná poměr výkon/cena...tedy pro mě.

Ethyl ester sem neskousel.. myslis ze je v tom ubec nakej rozdil oproti monohydratu?
Tribulus je ted zatim muj favorit na vyzkouseni.. letos mi bude 27 ale nekdy se citim na 80
Glutamin 20-30g denne a zlepseni regenerace nebo cehokoliv sem nepocitil.
Leucin sem neskousel.

Jen tak pro zajimavost nejvic co na me funguje je arginin (aakg) ten me dokaze na trenalu zdvojnasobit.. ale za hodku za dve sem zpatky zase zdechlina.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano. Více než 90 % lidí užije monohydrát. Komu nešlape ať zkusí ethylester - je dost vysoká šance, že to bude ok.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
ano. Více než 90 % lidí užije monohydrát. Komu nešlape ať zkusí ethylester - je dost vysoká šance, že to bude ok.

OK diky za tip urcite vyzkousim
numlock

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Zajímavá debata ohledně BCAAo pár řádku výše,být o desel let mladší asi bych si je nekoupil ale nyní v "pokročilém věku" mi přijde užití BCAA před a po sportovním výkonu jako idealní co se týče regenerace.Ale i se můžu mýlit...

Je to jednoduche, u lidi s deficitem bilkovin,spatnym jidelnickem,opravdu BCAA muzou zabrat a celkem muzou jit citit a ne malo.Problem je, ze za BCAA utraci penize lidi kteri,maji spatny jidelnicek, nasledne setri na proteinech a jeste napisi, ze nemaji penize na maso nebo ucinne davkovanni Hydra :)..takze on ani tak neni pruser v BCAA,ale prave tom precenovani a kupovani drahych surovin,kdyz je za rohem neco vyhodnejsiho.
numlock

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste bych mel dotaz na Dealifta.Urcite pri tvych znalostech biochemie vis, jak se chova monohydrat v tele a treba kre-alkalyn atd. Me jen nejde do hlavy proc clovek, ktery detailne vysvetluje na foru rozdil mezi mirc. kaseinem a tvarohem..nasledne nastinuje lidem monohydrat jako vhodnou volbu,monohydrat ma snad nejhorsi moznou vstrebatelnost a vedlejsi ucinky, co mohou u kreatinu byt:D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

numlock napsal:
Jeste bych mel dotaz na Dealifta.Urcite pri tvych znalostech biochemie vis, jak se chova monohydrat v tele a treba kre-alkalyn atd. Me jen nejde do hlavy proc clovek, ktery detailne vysvetluje na foru rozdil mezi mirc. kaseinem a tvarohem..nasledne nastinuje lidem monohydrat jako vhodnou volbu,monohydrat ma snad nejhorsi moznou vstrebatelnost a vedlejsi ucinky, co mohou u kreatinu byt:D
Říká kdo? Poprosil bych argumenty...doufám, že to nebude nic o vodní retenci ,rozpustnosti apod, (vše je problém na straně uživatele). Vstřebatelnost tu snad nemusíme řešit - C. monohydrát je dávkován v takovém přebytku, e je zhola zbytečné řešit zda se vstřebá o nějaké procento výše nebo méně vzhledem k ceně. U CEE bych to tak nepojal.

Jsem přesvědčen, že rozhodovací algoritmus pro suplementaci kreatinem má být tento:

1. kreatin monohdyrát - funguje? pokud ano - zůstat u něj
2. nefunguje? zkusit CEE - funguje? ...zůstat u něj
3. nefunguje CEE...je to blbé, ale asi smůla.
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: