|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Irminsul
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 6:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 6:44 pm Předmět: |
|
|
A na koľkých ste začínali 80 a 100:)), predpokladám, že do istej miery funguje, ale iné je zlepšovať maxko zo 160 a iné zo 60ky, alebo stovečky:). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 6:47 pm Předmět: |
|
|
Hm, toto me docel laka, ze mam male maxko v mrtvole nebo drepech docela akceptuju, zacal jsme s nima pozde, ale bench me desne stve jak nejde nahoru. Jenze spoustu tech cviku bych v me posilce delat nemohl a musel nejak nahradit.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
diky za typ, akorat si nejsem jisty zda-li to bude na me tak fungovat, jelikoz sem zjistil ze spis silim z vetsiho poctu opakovani a negativka a maly pocet op. me spis posila dolu... ale mozna zkusim, po tomhle kloubnim treninku co jedu mam vplanu zkusit ruzne varianty bench treninku
a taky jak pise turakam, jinak tyhle treninky zabiraji u nekoho s 80-100max a jinak u nekoho se 150+, tam uz treba vic experimentovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: |
A na koľkých ste začínali 80 a 100:)), predpokladám, že do istej miery funguje, ale iné je zlepšovať maxko zo 160 a iné zo 60ky, alebo stovečky:). |
Začinal jsem u 125 kg bench při váze 83 kg,skončil 150kg při váze 84kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Turakam napsal: |
A na koľkých ste začínali 80 a 100:)), predpokladám, že do istej miery funguje, ale iné je zlepšovať maxko zo 160 a iné zo 60ky, alebo stovečky:). |
Začinal jsem u 125 kg bench při váze 83 kg,skončil 150kg při váze 84kg. |
to bych rekl, ze velice slusne a pokud si to jel bez aas tak slusna genetika
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
tenhle trénink určitě přináší své pro, ale podle mě i hodně proti. Znám dost lidí, co se při něm zranili a věřím, že kdybych se do něj pustil, budu patřit mezi ně. Negativní opakování s víc jak 100% maxima fakt nejsou nic pro mě. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | Irminsul napsal: | | Turakam napsal: |
Začinal jsem u 125 kg bench při váze 83 kg,skončil 150kg při váze 84kg. |
to bych rekl, ze velice slusne a pokud si to jel bez aas tak slusna genetika |
Neberu drogy.Cvičím pouze že mě to baví.Nic víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|