Pekny drepy, akorat mi prijde, ze pri te posledni serii ti jdou kolena trochu dovnitr, coz by jim dlouhode nemuselo libit.
Jinak to chce urcite pri tomhle stylu drepu monolift, protoze to rozkroceni se v kleci je pri tech vahach o drstku.
Díky Spekoune. Jo jo, přesně tak, o těch kolenach vím, na tom budu muset pořádně zapracovat. Je to také tím, že bych potřeboval trochu víc vytočit špičky ven, ale to už mi nejde kvůli kleci. U sumo mrtvoly stojím ještě trošku širším postojem a potřeboval bych to i u dřepu. O monoliftu přemýšlím čím dál víc. Musím ho někde obšlehnout, výroba už problém nebude.
... ad dřep - pěkné :)
akorát mi není moc jasný, jak se u tak širokého postoje dostat do hloubky, já končím při svých dispozicích a při vší snaze max. na paralelu
... ad dřep - pěkné :)
akorát mi není moc jasný, jak se u tak širokého postoje dostat do hloubky, já končím při svých dispozicích a při vší snaze max. na paralelu
děkujeme.. tak ono tyhle široký dřepy opravdu ani jinak asi nejdou
čus, včera celej den podržtaška na ME GPC v Trunově a pak trénink v Pardubicích v perfektním fitku Fine Fitnes Slavoje Bednáře. Pěkně vybavený, krásný, ale obří mínus je že jsou ve druhým patře v takový ne zrovna ideální budově a jako docela jsem obavy, aby jsme se nepropadly. Snažil jsem se vše pokládat fakt opatrně, ale i tak jsem takový houpání podlahy asi nikdy nezažil. Nijak jsem to teda nepřeháněl, protože byl strašněj hic a neměl jsem magnézko, navíc tyhle fitnes ,,olympijské" osy taky nejsou na nějaký tahání nic extra. A zdálo se mi, že byla nějak tlustší..
Tahy sumo raw
10 x 60 kg
10 x 100 kg
6 x 140 kg
6 x 180 kg
3 x 220 kg
2 x 250 kg
1 x 270 kg
na ne zrovna příznivé podmínky, jsem spokojenej... pořád přemýšlím jestli jít na Gigantovi raw nebo equip...
Dřep
3 x 100 kg
3 x 140 kg
3 x 180 kg
3 x 220 kg
3 x 240 kg
Benč
20 x 60 kg
10 x 90 kg
5 x 110 kg
5 x 130 kg
tak jsem si potěžkal aspon 130, je to lehký, ale pořád to je dost cítit.
Hlavně bicepsu jsem dal pořádnej kouř, protože jak je vidět zde na fotu, hodně mi zaostávaj za lýtkama, tak abych je dohnal..
No a moje pani se rozhodla,že po půlroce nic nedělání půjde se mnou zazávodit na giganta za 14 dní. Tak jsme dnes něco málo zkusili a 3 x 80 jak prd. Zase se pere s technikou, ale síla tam nějaká zůstala. :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru