trainlikeagirl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trainlikeagirl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> trainlikeagirl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bara96

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, včerejší trénink byl naprosto bombový a měla sem konečně pořádně napumpované ruce, dala sem navíc 16kg na tlaky ve 2 sériích a 12 opakování, což mi udělalo úplně mega radost. Trénink byl úplně samý jako mé běžné tréninky horní části těla.

Jen mám problém. velké množství malých borců, cvičících jen ruce. No jo, už je květen. Snad se dopracují někdy i k nohám.. :D Horší je, že chodí vždy v houfu, takže když je v posilovně zastihnu, nemám šanci se na nějakou savičku nebo kladku dostat... :D

A asi do konce týdne bych neměla cvičit a jen ležet. Nachladila jsem si inteligentně záda. Prý je t tím, že chodím málo oblečená, ale mě je pořád takové vedro..

A od doby, kdy běhám ty intervaly se mi zlepšila schopnost doběhnout k vlaku dřív. Takže taky pořád víc nestíhám, protože si říkám, že tam přece doběhnu... No děsné problémy.. :D Už mám absťák a to sem ležela jen jeden blbý den!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bara96

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojte, vím, že jsem se dlouho neozvala, nějak jsem neměla chuť cokoli psát. Ne že bych trénink flákala, to vůbec. Poctivě jsem cvičila, zintenzivnila tréninky, trošičku zhubla a i přesto si dala nová maxima na dřepy (3x90kg) i tlaky na ramena (2x16kg). Nevím čím to je. Jsem v "dietě" a rostu...
Asi to bude tím, že jsem začátečník. Který bude muset opět přerušit trénink na půl roku. Znovu jdu na operaci s kolenem, teď bohužel na plastiku vazu. Jsem v pěkné prdeli a pořád jen brečím. Všechna snaha, kterou jsem vynaložila abych koleno zpevnila přijde vniveč. Všechna snaha abych se konečně dostala dohromady psychicky je v háji. Všechna snaha abych nabrala svaly přijde vniveč. Nevím co mám dělat. Půl roku bez pořádného tréninku mě asi zabije. Podepíše se mi to taky na tom jak vypadám, naberu další tuk a budu se bát chodit mezi lidi... Složitý život.

Na jednu stranu si říkám, že času mám spoustu a není kam spěchat. Kdybych byla aspoň normální holka.. Ale ne, já musím mít debilní poruchu příjmu potravy..

Pardon, potřebovala jsem se vypsat.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bara96 napsal:
Ahojte, vím, že jsem se dlouho neozvala, nějak jsem neměla chuť cokoli psát. Ne že bych trénink flákala, to vůbec. Poctivě jsem cvičila, zintenzivnila tréninky, trošičku zhubla a i přesto si dala nová maxima na dřepy (3x90kg) i tlaky na ramena (2x16kg). Nevím čím to je. Jsem v "dietě" a rostu...
Asi to bude tím, že jsem začátečník. Který bude muset opět přerušit trénink na půl roku. Znovu jdu na operaci s kolenem, teď bohužel na plastiku vazu. Jsem v pěkné prdeli a pořád jen brečím. Všechna snaha, kterou jsem vynaložila abych koleno zpevnila přijde vniveč. Všechna snaha abych se konečně dostala dohromady psychicky je v háji. Všechna snaha abych nabrala svaly přijde vniveč. Nevím co mám dělat. Půl roku bez pořádného tréninku mě asi zabije. Podepíše se mi to taky na tom jak vypadám, naberu další tuk a budu se bát chodit mezi lidi... Složitý život.

Na jednu stranu si říkám, že času mám spoustu a není kam spěchat. Kdybych byla aspoň normální holka.. Ale ne, já musím mít debilní poruchu příjmu potravy..

Pardon, potřebovala jsem se vypsat.

pro zacatek muzes zacit cviky na horni pulku tela v sede, leze, na kladkach
pak se pridaji ve stoje
to pujde
treba na takove shyby a MU nohy moc nepotrebuje
bara96

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, ono to nějak půjde určitě.. v posilce budou muset tolerovat blázna s berlema :D asi jsem to potřebovala prostě jen vstřebat nějak.

říkala jsem si, že bych začala posilovat se svou vahou stejně jako Vlado Zlatoš, shodou okolností měl stejný zákrok. http://www.vladozlatos.com/

pak prostě klasika cviky v sedě, ze začátku lehce a pak začnu rozhýbávat nohu pomalu.. to bude porod zase. :D
mapo

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 10:39 pm    Předmět: operace no stress Odpovědět s citátem

hele taky jsem měl smíšený pocity jako ty, myslel jsem že po plastice nebudu půl roku cvičit. Ale prd. Já necvičil po operaci měsíc... (prvních 14 dní si dej určitě pauzu + nechci strašit ale s otokem a bolestí budeš ráda ležet.) Pak jsem začal začal cvičit vršek (ano, měl jsem chicken legs jak nikdy předtím) a po půl roce jsem začal dávat předkopy, dál výpady až jsem se dostal na dřep. Každopádně na tom dřepu je to potom znát a ta noha na tom bude nějakou dobu pozadu. (Lidi, kteří necvičí mají tu nohu permanentně menší než druhou, mě se to podařilo vrátit do normálu asi po roce od operace.) Každopádně hlavu vzhůru :)
bara96

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 1:04 pm    Předmět: Re: operace no stress Odpovědět s citátem

mapo napsal:
hele taky jsem měl smíšený pocity jako ty, myslel jsem že po plastice nebudu půl roku cvičit. Ale prd. Já necvičil po operaci měsíc... (prvních 14 dní si dej určitě pauzu + nechci strašit ale s otokem a bolestí budeš ráda ležet.) Pak jsem začal začal cvičit vršek (ano, měl jsem chicken legs jak nikdy předtím) a po půl roce jsem začal dávat předkopy, dál výpady až jsem se dostal na dřep. Každopádně na tom dřepu je to potom znát a ta noha na tom bude nějakou dobu pozadu. (Lidi, kteří necvičí mají tu nohu permanentně menší než druhou, mě se to podařilo vrátit do normálu asi po roce od operace.) Každopádně hlavu vzhůru :)

jo no, kdyby to nebyla druhá operace během jednoho roku, tak jsem totálně v pohodě minule jsem byla jen na artroskopii, říkali, že berle budu mít maximálně týden a vyklubaly se z to toho 2 měsíce právě jsem hrdá na to, že jsem zvládla srovnat rozdíl stehen během půl roku v posilovně. a teď bych o to znova měla přijít a pak se snažit odznova?? to je hrozný pocit.

budu se prostě muset smířit s tím, že nebudu moct dělat to co mě baví (čili dřepy :D) a místo toho se řádně zaměřím na vršek, budu chodit na jógu a bude to fajn..

díky za podporu!! :) budu si tu z toho dělat deníček pak. když se budu potřebovat politovat a vypsat

a vůbec, už mám všech nemocnic plné zuby!! :DDD
JanaHn

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

držím pěsti ať seš hlavně v pořádku.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, člověk si uvědomí, že život není jenom o činkách a dřepech, když dojde na zdraví. Mimo to, vykašli se na předkopy, ty koleno oddělávají víc než dřepy.
Hodně štěstí a zdraví.
bara96

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
držím pěsti ať seš hlavně v pořádku.

Děkuju moc!!! ono, já se ani tak nebojím o to, jak to bude bolet, ale hlavně, že se za tu dobu asi zvencnu když se nebudu moc hýbat tak jak chci. :D
bara96

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Jo, člověk si uvědomí, že život není jenom o činkách a dřepech, když dojde na zdraví. Mimo to, vykašli se na předkopy, ty koleno oddělávají víc než dřepy.
Hodně štěstí a zdraví.

však je nejedu nikdy nijak silově, to by ani nešlo.. ale hodně mi pomohly v začátku (zátěž tak maximálně 15-20 kg pro obě nohy), kdy jsem nemohla s kolenem pořádně nic dělat, zpevnily se svaly a to umožnilo začít aspoň trochu dřepovat.

je to fakt, jenže je to závislost. ke svému životu se potřebuju hýbat, jinak stojí za nic.

děkuju :)
bara96

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, dneska sem měla hodinu crossfitu. Je jedna z posledních Teda jako, není to crossfit jako crossfit, ale takový začátečnícký crossfit :D

jakože sama na vlastní pěst ve fitku zkouším taky nějaké věci, například snatche s 20kg činkou nebo thrustery, overhead dřepy

ale tam na lekci prostě musím poslouchat a jít s váhama jako všichni ostatní. Navíc bych to tam asi neudýchala, bohužel nám tam moc nevětrají a jsme v malých místnostech. Každopádně jsme dnes měli hodinu následující:

na rozehřátí 3 kola:
12 anglánů, 12 air squats, 12 sit ups, 12 push ups

pak sme trénovali techniku snatch, sumo deadlift highpull, swingy s KB, push press a pak jsme přešli k záverečnému wodu

3 kola, 1 minuta work, 30s rest a mezi sériemi 2 minuty rest

burpees
KB swing (16kg)
air squats (minimum 40 za minutu)
SDHP (16kg)
sit ups
snatch s KB (8kg - pro mě moooc lehké)
push ups
push press (8 kg- ještě lehčíííí :D)

No, zdá se to prdel, ale nejhorší pro mě byly angličáky a kliky. Jsem hrozná, já vím a měla bych na tom zapracovat. :)

no a pak tradiční sprinty k učení :D bože ať už je konec školního roku.

přemýšlela jsem o té operaci, už se mi to asi trochu v hlavě ujasnilo a říkala jsem si, že se toho moc nestane, asi krom pokažených prázdnin, pár kil navíc a nabručené nálady občas..

jsem si prohlížela fotky v počítači z dob, kdy jsem měla 48kg a teď. porovnala jsem si záda, no obrovský rozdíl!!! jsem hrdá!
bara96

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 11:15 am    Předmět: trénink za poslední týden, změny Odpovědět s citátem

Celý týden jsem opět trénovala, nakonec jsem přemluvila rodiče, ať na operaci jdu až někdy po prázdninách nebo příští rok, protože další rok bez prázdnin, prožitý v depresích z toho, že nic nedělám, to bych asi nepřežila. Minulý rok po první operaci to bylo totiž fakt hrozné :D
Víte co je zajímavé? Obvykle lidé v dietě na síle ztrácejí. U mě to bylo nejdřív podobné, když jsem omezila sacharidy na nějakých 50g denně, jenže teď jí mám dokonce více než předtím a zvedám nové maximálky. :D Začala sem dávat během tréninku bcaa, bez potréninkového proteinu (abych ušetřila bílkoviny na normální stravu), regeneraci mám dost dobrou. Je to normální? :D Nebo jsem zas v něčem divná?

Vyřadila jsem úplně trénink s váhami na nohy. Místo toho jezdím na rotopedu a víc se věnuju vršku těla. Pracuju na shybech, začala jsem dělat shyby bez dopomoci. Ale! Máme hrazdu hodně vysoko, takže si vždycky vezmu takovou bedničku a s výskokem se prostě jednou přitáhnu. Ale cítím, že na křídla to funguje. :D Já tam ty svaly mám, jen mám těžké nohy, tak snad jak teďka zhubnu (doufejme :DD), půjde to líp :)
Nicméně mám ruce jak zemědělec a teď to bude ještě horší, peorože máme práci na zahrádce, tak to beru jako dvoufázové tréninky. To se nezdá, ale s lopatou a rýčem v ruce se nadřete stejně :D

Později bych chtěla na nohy cvičit jen single leg cviky opět, ke dřepům se teď vracet nebudu. Říkala jsem si, že bych zkusila dát 1RM 100kg, ale už se mi do toho tak nechce :D
A celkově už se bojím, protože chci příští rok začít chodit opět tančit. Byla jsem se podívat na vystoupení kamarádek a uvědomila jsem si, jak moc mi to chybí. Já miluju pohyb. Ale tanec je srdeční záležitost.

Začala jsem dělat místo tlaků na ramena military press ve stoje a řeknu vám, že je to o dost těžší :D Nejsem na to zvyklá, taakže to dělám jen s tyčí a poslední 2 série přidám 5kg. Ale poslední opakování si občas musím pomoct, takže to už pak je spíš push press, ale pro mě je lepší, když sérii dokončím. Cítím se pak líp, než když toho nechám. :D

tohleto poslouchám každý den, ten rotoped mě prostě neba, ale jinak posilovat nohy teďka nebudu :D

od úterka posiluju denně. je mi dobře, dneska půjdu znova, zítra půjdu taky a pak mě čeká vodácký kurz :D což mi připomíná, že se stravuju stylem paleo.. a budu tam muset jíst bílé rohly a paštiku :'D fakt nevím, jestli to překousnu na ty 4 dny nebo si vezmu něco s sebou (ořechy, protein,..).
Po tom kurzu pak budu mít víc času se opět věnovat posilovně. :)
bara96

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska to byl v posilce mega fail. :D :D zkusila jsem si zase dřepy, po 2 týdnech pauzy... a na konci jsem řekla, že zkusím těch 100kg, byla sem po obědě, nikdy nechoďte trénovat po obědě. To je fakt zlo!! :D No, dopadlo to tak, že jsem došla až dolů a chtěla jsem se začít zvedat. No, nebýt stojanu na dřepy, skončila bych rozmázlá pod metráčkem :D Nevíám, jestli to bylo tou pauzou, asi ano. Možná sem taky nebyla pořádně namotivovaná...

Můj dnešní "fullbody" trénink:

5x10 military press s přemístěním ze země (4x20kg, 1x25kg) váha jak ehm... :D
5x5 pull ups (s odrazem ze země, dolů spouštím pomalu) + 5x5-10 stahování kladky širším úchopem (35,40,45,45,45kg)
5x10 tlaky na rovné lavici (12,12,14,14,16kg)
přítahy na TRX (5x10) + 5x15 facepullls (25kg)
stahování kladky na triceps 4x15 na každou ruku (5kg)
zadní dřepy 20x20kg, 20x30kg, 20x40kg, 10x50kg, 8x60kg, 8x70kg, 5x80kg, 2x90kg, 1x100kg jen dolů :D :D :D

+chvilka na rotopedu

ale ty dřepíky mi chyběly!!
bara96

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

což mi připomíná jak jsem zkoušela dělat overhead dřep s 30kg, napoprvé to nešlo, spadlo mi to, byla špatná rovnováha a nesoustředila jsem se moc.. napodruhé jsem dala 3 opakování :) tak tomu dám ještě šanci, třeba to půjde :D
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, sakra :D Viděl jsem tu Bara, jsem si říkal, že to je Bara, ten Bara, tak že se kouknu jak cvičí. Kouknu, vidím něco jako 100kg dřep, si říkám, to an něj není až tak moc... A pak se podívám na profil a ona to je ta Bara o polovinu lehčí než já, aktuálně dřepující 2x víc než já Pěkný... (pro Tebe )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - trainlikeagirl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: