Jak začít s fitness a tvarování postavy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak začít s fitness a tvarování postavy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jak začít s fitness a tvarování postavy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pitkin

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K-Gill napsal:
arkan napsal:
K-Gill napsal:
No k tomu čeho bych chtěla dosáhnout asi takto: zdravý životní styl+pevná postava (kvůli kickboxu-od podzimu bych chtěla začít soutěžit)+vyrýsovat trochu břicho (o six packu sní asi všichni). Jinak s fyzičkou na tom díky kickboxu nejsem úplně nejhůř...dnes jsem uběhla asi 7 km za 40min . Jinak jestli mi poradíte co a kdy nejlépe posilovat budu ráda...

Pokud jak píšeš chceš nabrat svaly a zbavit se tuku tak to bez klasického posilovacího tréninku nepůjde.

Ok. A to znamená přesně co??

Alespoň 3x do týdne navštívit posilovnu a procvičit celé tělo. A tím nemyslím cvičení břišáků a zadku .

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MikTek

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
K-Gill napsal:
arkan napsal:
K-Gill napsal:
No k tomu čeho bych chtěla dosáhnout asi takto: zdravý životní styl+pevná postava (kvůli kickboxu-od podzimu bych chtěla začít soutěžit)+vyrýsovat trochu břicho (o six packu sní asi všichni). Jinak s fyzičkou na tom díky kickboxu nejsem úplně nejhůř...dnes jsem uběhla asi 7 km za 40min . Jinak jestli mi poradíte co a kdy nejlépe posilovat budu ráda...

Pokud jak píšeš chceš nabrat svaly a zbavit se tuku tak to bez klasického posilovacího tréninku nepůjde.

Alespoň 3x do týdne navštívit posilovnu a procvičit celé tělo. A tím nemyslím cvičení břišáků a zadku .

Oblíbené dřepy, mrtvolky a benčulu + doplňky
K-Gill

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MikTek napsal:
Pitkin napsal:
K-Gill napsal:
arkan napsal:
K-Gill napsal:

Oblíbené dřepy, mrtvolky a benčulu + doplňky

Dík za tipy, ale bohužel teď nemám peníze na fitko... takže budu muset vymyslet něco doma
JanaHn

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doma jde taky v pohodě cvičit, sama tak cvičím rok a půl

ale chce to fakt motivaci, disciplínu....

na netu najdeš spoustu workoutů, pokud aspoň nějaké peníze máš a nebo si to přej jako dárky....tak si pořiď nějaké ty činky apod.
K-Gill

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:

na netu najdeš spoustu workoutů, pokud aspoň nějaké peníze máš a nebo si to přej jako dárky....tak si pořiď nějaké ty činky apod.

No na břicho cvičím zatím podle videa abs workout level 2 od passion4profession z youtube a na zadek 8 minute buns-butt workout taky od p4p
na ruce mi celkem dává zabrat kick box...tam obecně posilujeme jakž takž celé tělo

A jídelníček je podle vás v poho??
JanaHn

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten jídelák mi přijde ok
Pitkin

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K-Gill napsal:
JanaHn napsal:

No na břicho cvičím zatím podle videa abs workout level 2 od passion4profession z youtube a na zadek 8 minute buns-butt workout taky od p4p
na ruce mi celkem dává zabrat kick box...tam obecně posilujeme jakž takž celé tělo

Zlepšit postavu se určitě dá ,to je hlavně o stravě ,ale nepočítej že nabereš s tímhle tréninkem svalovou hmotu.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
arkan

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 6:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K-Gill napsal:
JanaHn napsal:

Na doma si kup pár nakládacich jednoruček , není to zas tak drahé a zacvičíš s nimi skoro všechno.
Tlaky na ramena,bicepsové zdvihy, plie dřepy, dřepy, přítahy v předklonu , tricepsové tlaky.....

Cvičení jak na tom videu ,ale pomaleji, další odkazy na youtube -Tomáš Jehlička 160 videí

Tomáš Jehlička 160 videí
https://www.youtube.com/channel/UC7eZWWERD5SuHPlQ3nAMlYQ/videos
Fangorn

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, nevim jak moc nadšeně se bude 17 letá holka pouštět do domácího tréninku s jednoručkama

K-Gill: Chodit do posilovny vůbec není nutný. Jestli ti jde o cvičení pro zlepšení kondice, zpevnění těla a ne o masivní muskulaturu, v pohodě zvládneš všechno odcvičit doma s minimem vybavení. Zkus se podívat např. na Insanity workout - osobní zkušenost s tím nemám, ale kamarádka to cvičila s podobnou vizí, jako ty a pochvalovala si to. A podobných programů je spousta, stačí si vybrat a hlavně vydržet
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K-Gill napsal:
No k tomu čeho bych chtěla dosáhnout asi takto: zdravý životní styl+pevná postava (kvůli kickboxu-od podzimu bych chtěla začít soutěžit)+vyrýsovat trochu břicho (o six packu sní asi všichni). Jinak s fyzičkou na tom díky kickboxu nejsem úplně nejhůř...dnes jsem uběhla asi 7 km za 40min . Jinak jestli mi poradíte co a kdy nejlépe posilovat

www.zeleznakoule.cz/zelezne-telo
Pokedex

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
K-Gill napsal:
No k tomu čeho bych chtěla dosáhnout asi takto: zdravý životní styl+pevná postava (kvůli kickboxu-od podzimu bych chtěla začít soutěžit)+vyrýsovat trochu břicho (o six packu sní asi všichni). Jinak s fyzičkou na tom díky kickboxu nejsem úplně nejhůř...dnes jsem uběhla asi 7 km za 40min . Jinak jestli mi poradíte co a kdy nejlépe posilovat

www.zeleznakoule.cz/zelezne-telo

vyzkouším :-)
arkan

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fangorn napsal:
No, nevim jak moc nadšeně se bude 17 letá holka pouštět do domácího tréninku s jednoručkama

K-Gill: Chodit do posilovny vůbec není nutný. Jestli ti jde o cvičení pro zlepšení kondice, zpevnění těla a ne o masivní muskulaturu, v pohodě zvládneš všechno odcvičit doma s minimem vybavení. Zkus se podívat např. na Insanity workout - osobní zkušenost s tím nemám, ale kamarádka to cvičila s podobnou vizí, jako ty a pochvalovala si to. A podobných programů je spousta, stačí si vybrat a hlavně vydržet

Psala O hubnutí váhy mi nejde spíš se zbavit tuku a nabrat svaly.
K-Gill

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za rady určitě vyzkouším železnou kouly časem si pořídím určitě i činky (kolika kilový by byly ok??)

K tomu jídelníčku, myslíte že když se chci zbavit tuku je dobré na noc jíst polotučný tvaroh?
arkan

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K-Gill napsal:
Dík za rady*a12* určitě vyzkouším železnou kouly časem si pořídím určitě i činky (kolika kilový by byly ok??)

K tomu jídelníčku, myslíte že když se chci zbavit tuku je dobré na noc jíst polotučný tvaroh?

Činky nakládací, tam si zvedáš a snižiješ váhu dle potřeby,
tvaroh na noc, jestli ho dobře trávíš tak proč ne , stravitelnější je ale např bílej jogurt
jestli je tvaroh polotučnej nebo ne ,je celkem jedno,
pokud se chceš zbavit tuku tak hlavní je, aby tvůj denní energetický výdej byl větší než příjem.
Ktomu je právě dobré posilování, protože vede k nárůstu svalové hmoty a tím vede k trvalému zajištění vysokého výdeje energie a tím reguluje velikost zásobního tuku.
K-Gill

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

arkan napsal:
K-Gill napsal:
Dík za rady*a12* určitě vyzkouším železnou kouly časem si pořídím určitě i činky (kolika kilový by byly ok??)

Činky nakládací, tam si zvedáš a snižiješ váhu dle potřeby,
tvaroh na noc, jestli ho dobře trávíš tak proč ne , stravitelnější je ale např bílej jogurt
jestli je tvaroh polotučnej nebo ne ,je celkem jedno,
pokud se chceš zbavit tuku tak hlavní je, aby tvůj denní energetický výdej byl větší než příjem.
Ktomu je právě dobré posilování, protože vede k nárůstu svalové hmoty a tím vede k trvalému zajištění vysokého výdeje energie a tím reguluje velikost zásobního tuku.

Jop, a kolik tas stojí nejlevnější nakládací činky??
s tvarohem a trávením problémy nemám

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak začít s fitness a tvarování postavy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: