|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yura
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 6:41 pm Předmět: |
|
|
BSplayer me nic nenasel, kde si je stahoval?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 6:48 pm Předmět: |
|
|
No mě je našel BSPlayer
přejmenuj si film na The.Grand.Budapest.Hotel.2014.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-
třeba ti je najde
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
jo uz to vidim, jsou uplne az na spodku toho seznamu...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/5914-tenkrat-v-americe/ - Director's cut: 251 min
No co si budeme povídat, 4 hodiny už je celkem masakr, koukal jsem na to ráno v posteli, takže jsem párkrát na chvilku zaklimbal a posledních cca 15 minut jsem dokoukal až teď.
http://www.csfd.cz/film/221020-skryta-identita/
Výborný filmek, spousta hvězd, chvilku mi trvalo, než jsem se rozkoukal - kdo je kdo, ale pak to bylo super.
http://www.csfd.cz/film/773-leon/ (Director's cut: 133 min)
Nechápu jak jsem mohl tenhle film přehlížet. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 8:47 pm Předmět: |
|
|
Viděl někdo nové X Meny? jedna věc u Wolverina nedává smysl ...
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 9:37 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Viděl někdo nové X Meny? jedna věc u Wolverina nedává smysl ... |
aka?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
Jak ho pošlou z budoucnosti a škube sebou, tak nachvíli vytáhne drápy z adamantia, ale v té minulosti je nemá a vytahuje jen ty svoje slabé nicky. To by mě zajímalo, zda se ke konci po úplném "návratu" bude v dalším filmu ohánět adamantiem jako předtím nebo už je navěky obyčejný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 11:13 pm Předmět: |
|
|
SPOIL
Adamantiem, protoze si ho prece vzal sebou Striker :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 7:02 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | SPOIL
Adamantiem, protoze si ho prece vzal sebou Striker :) |
Jenže on to nebyl Striker :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 7:24 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Lunreal napsal: | SPOIL
Adamantiem, protoze si ho prece vzal sebou Striker :) |
Jenže on to nebyl Striker :) |
Tak tak leda ze by trpel nakym zlutym zakalem oci _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 8:21 am Předmět: |
|
|
SPOILER
V posledním díle mu ten japončík adamantium sebral a pak už by měl být bez něho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
SPOILER
Je fakt ze stryker nebyl uplne stryker, ale zaroven mezi rokem 73 a buhvijakym rokem v budoucnosti je dost casu na to, aby si ho stryker nekde odchytil a vyuzil pro weapon x... tak uvidime, kosti jsou nuda :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 1:59 pm Předmět: |
|
|
Pravda, ty kostičky jsou nudné. Jako bohužel, tady asi není nějaký komiksový magor, co by to věděl. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
V komiksu o adamantium prisel nekolikrat, poprvy mu ho komplet sebral Magneto :) jestli ho v soucasnosti v comicsovy linii ma nevim (v rade new x-men jo, ale ta jede po vlastni casovy ose).
SPOILERY:
V poslednim filmu ty drapy z adamantia nedavaj smysl, bud je to scenaristickej fail nebo si divak ma myslet, ze mu Magneto ty kosti znovu obalil.
Jestli ma adamantium uplne na konci v opraveny timeline tezko rict, vzhledem k tomu, ze Stryker, kterej ho nasel, byla Mystique (a vzhledem k nelogicnosti paradoxu ohledne cestovani v case :) ) - ale osobne bych rek, ze ho pouze zachranila z vody (ma pro nej slabost jak je videt v X2 v ty scene ve stanu :) a realnej Stryker si ho odchyt o par let pozdejs, protoze ve chvili, kdy prestal ten proces s posilanim mysli do minulosti si Wolverine nepamatoval pritomnost svyho starsiho ja (jak je videt pri tom vypadku v Parizi). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 2:12 pm Předmět: |
|
|
Lol já to seru :D
Si jako fakt myslíte že když napíšete SPOILERY tak že nějak extra super pomůžete?
Akorát tím zazdíte jakoukoliv diskuzi, protože proscrolluju odshora dolů a radši se ani nedívám na to co tam je. Takze mi utece absolutne vsechno mezi vasima SPOILER posty.
Alespon zmenšete písmo at si to musi ten dotycny skopnout aby to mohl precist.
Takhle bude naprosto jasne co je spoiler a nehrozi ze si clovek posere cast filmu kvuli jednomu letmemu pohledu. Velikost 4 bohatě stačí.
Asi nejak takhle, ten kdo vylozene nechce nic neuvidi a vsechno je v pohode.
Je to snad druha nejlepsi moznost pokud na foru neni k dispozici SPOILER tag ktery dany post nebo cast postu zacerni a odhali jenom po najeti kurzoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|