jak je možné jíst tolik sacharidů?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak je možné jíst tolik sacharidů?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> jak je možné jíst tolik sacharidů?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

johndelamax napsal:
jenže 5x120 g rýže = s vodou 5x300g rýže, což jde do objemu a nedá se tudíž sníst. hele, nemáte tady nějaký dobrý článek o tom? mám pocit že jsem za blbce, ale já si ty dávky nevymyslel
neda se snist ? Jsou lidi co ji kilo ryze dene i vic jasne ze nemuzes zacit hned zrat jak prasatko musis si postupne roztahovat zaludek. Nebo si namixuj vlocky a vypij to
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle me sou tyhle vysoke davky sacharidu strasne precenovane, nezdrave a zbytecne

kdyz zvysis podil tuku, muzes snizit podil sacharidu

ale - jestli to chces zkusit, tak osobne bych to stavel na 3 velkych zakladnich jidlech + 2-3 komplexni shejky, pro telo lehce stravitelne
johndelamax

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dám na tvou radu a zkusím to s tuky. Taky si myslím, že je to hrozně moc tolik žrát. Proto jsem s tím přišel sem, že se mi to nezdálo
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
podle me sou tyhle vysoke davky sacharidu strasne precenovane, nezdrave a zbytecne

kdyz zvysis podil tuku, muzes snizit podil sacharidu

ale - jestli to chces zkusit, tak osobne bych to stavel na 3 velkych zakladnich jidlech + 2-3 komplexni shejky, pro telo lehce stravitelne
co je komplexni shake ? :D
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

johndelamax napsal:
Dám na tvou radu a zkusím to s tuky. Taky si myslím, že je to hrozně moc tolik žrát. Proto jsem s tím přišel sem, že se mi to nezdálo
nech si udelat jidelnicek na miru :) tuky jsou hodne dulezity ale nemuzes na nich stavet jidelnicek. Proste cvic a hodne jes a nehledej vymluvy
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Delej to jidll tak at ti chutna a snis i vic,.... :-) co dodat,...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedl jsem běžně 1000 g sacharidů denně a rostl jako nikdy....na břichu .
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Jedl jsem běžně 1000 g sacharidů denně a rostl jako nikdy....na břichu .

soucitim s tebou :D 33KG za rok :D
yura

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady ma někdo problém snist dostatek sacharidu? Uvarim kastrol rejze, do toho pulka granka a za 30 minut je kilo sacharidu fuč.
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Tady ma někdo problém snist dostatek sacharidu? Uvarim kastrol rejze, do toho pulka granka a za 30 minut je kilo sacharidu fuč.

neveřím natoč to na video
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale víc jak polovinu proce pogryndá na zem ...divné slovo
Judson

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka24xx napsal:
yura napsal:

Ja dam na ex 3 sacky rejze v poho ) Ale samozrejme lepsi je snist to postupne.
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Jirka24xx napsal:
yura napsal:

dam max 2 :D a to jen po treninku mozna s kečupem bych dal 3 :D
yura

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka24xx napsal:
Judson napsal:
Jirka24xx napsal:
yura napsal:

dam max 2 :D a to jen po treninku mozna s kečupem bych dal 3 :D
Sak ja si to taky dam jen po jizde na kole třeba. Jinak často si do te rejze rozmackam jeste par bananu, pak to krasne klouze do krku. Ale dřív když sem jed normalne 5/6 jidel denne a mel jsem do sebe dostat třeba 1kg masa a k tomu 4 sacky ryze tak to bylo docela utrpeni snist v jedne porci sáček ryze a 300g kuřecích prsou bez niceho. Jo když na to clovek napatla litr kecupu tak to docela jde..
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kdysi jsem tu psal, ze v objemu kazdy den jim bez vyjmky (tzn opravdu kazdy den) cca tech 1000g sachru,coz pri mem vydeji to bylo opravdu adekvatni monozstvi, pri kterem jsem rozumne pribiral (nerikam, ze svoji roli nehraly i jine veci, ktere tu netreba rozvadet). V soucasne dobe vazim 118-120kg, cvicim porad stejne, hodne intenzivni kardio kazdy den minimalne 70 minut, casto i vice a to myslim opravdu intentivni, kdy za celou dobu neprovmluvim ani slovo s vypotim ze sebe nekolik litru vody.Vecer pak nasleduje minimalne 2 hodinovy i delsi trenink v posilovne,opet klasicky v mem stylu vysokoobjemovy trenink, kde na velke svalove pardie odcvicim 50 serii z velke casti do selhani. Jedu 4+1 (ve volny den delsi kardio), energeticke potreby meho tele budou asi trochu jine nez potreby 70kg kluka, co si zajde 3x tydne na hodinu do posilovny a pri tomto vydeji prijmam zhruba 1100 g sacharidu jen z pevneho jidla, ktere navic ze 75% je po silovem treninku cili nekdy od 18-19h + cca 150-200 g sacharidu z gaineru. Takze si to spocitejte. Nemam potrebu si tu honit triko a neco si nebo nekomu dokazovat, proste tak to je jediny problem, ktery v tomto vidim je to, ze jsem vecne preplnenej a z traveni jidla trochu unavenej. Bricho mam ani ne tak spekate, i kdyz spek uz tam taky pekne roste jako spis narvane objemem jidla a par lidi mne na to uz upozornilo, ze vypadam jak tehotnej :) Jenze holt jsem v objemu a apetit mam tak obrovsky, ze si to jen malokdo umi predstavit. Tim chci rict, ze mnozstvi 1000+ sacharidu pro me osobne neni zadny problem. Hlavne se tim ale nikdo neridte, jak rikam, jsou tu i jine faktory, ktere mi toto mnozszvi jidla umoznuji prijmat. Ovsem poslednich asi 14 dni citim, ze uz me travi hur a hur, takze by bylo dobre trochu zvolnit a take udelat nejaka mensi ocista strev, coz mi vzdy neskutecne pomaha.

NEBERTE TOHLE ,CO JSEM NAPSAL, PROSIM NIKDO JAKO NAVOD K OBJEMU !!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak je možné jíst tolik sacharidů? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: