|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 12:18 am Předmět: |
|
|
Draper: Začni psát znovu log  ! A určitě nejsem sám, kdo si to přeje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 12:19 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Draper: Začni psát znovu log ! A určitě nejsem sám, kdo si to přeje. |
urcite si tu log psat nebudu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 4:25 am Předmět: |
|
|
No, upřimně Drapere, mě hlavně fascinuje, že na to máš čas, ptž já bych víc jak 3 h denně neměl šanci ani najít když odečtu školu a práci.... ale když tě to baví je to samozřejmě o něčem jinym.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 9:22 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
urcite si tu log psat nebudu. |
Proč ne? To je docela škoda...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Darkkiller napsal: | Draper: Začni psát znovu log ! A určitě nejsem sám, kdo si to přeje. |
kdyz ne log tak aspon formu :) vim ze se objemovky moc neukazuji ale aspon pro zajimavost :) BTW ses na sebe pekne tvrdej ! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 2:29 pm Předmět: |
|
|
Jedl jsem denne od 600 do 1000g sacharidu a muzu rict ze to vubec neni potreba. Sice jsem na tomhle udelal nejvic kilo co jsem kdy mel (110kg a naturalne, coz jde kdyz jsem ektomorf), ale myslim ze vic z toho slo do tuku nez do svalu. Tedka jim tak 250-350g sacharidu a okolo 150g tuku a mam zhruba o 10kg min ale silu stejnou a objemy trosicku mensi krome bachora kde jsem zhubl hodne. Tyhle davky sacharidu maji smysl jenom u genetickejch talentu s kachnim zaludkem, mozna u lidi s prasecim vydejem jak ma draper taky no a pak samozrejme u lidi na "zakazanejch smakuladach", kde je vstrebavani zivin a jejich vyutiti mnohem lepsi nez u naturalu. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 7:09 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | No, upřimně Drapere, mě hlavně fascinuje, že na to máš čas, ptž já bych víc jak 3 h denně neměl šanci ani najít když odečtu školu a práci.... ale když tě to baví je to samozřejmě o něčem jinym. |
Me zas Jachyme fascinuje, ze tebe to porad fascinuje, protoze uz jsi na to nekolikrat narazel, kdyz jsem si tu vedl log :-) Tak si tedy vzajemne poprejme pekne a nicim nerusene fascinovani a tim bych to uzavrel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Darkkiller napsal: | Draper: Začni psát znovu log ! A určitě nejsem sám, kdo si to přeje. |
Tak pojd na IF. Ukazeme jim, jak cvici poradni chlapi v Modre Ustrici.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
Ty cvicis, ja cely trenink popadam dech, beznadejne odsavam pot a snazim se dozit konce a u toho se jeste tvarim, jak kdybych chtel postrilet vsechny v posilovne :-)
Zadnej log nikde _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ty cvicis (...) |
Ja se prave o to cviceni jen bezvysledne snazim, byla to samozrejme nadsazka... Zatimco ty mas formu, jakou clovek nevidi kazdej den, takze prehanis s tou sebekritikou .
Ale nebudu tady nikoho premlouvat ani rozvijet OT.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|