|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
randall
|
Zaslal: ne červen 08, 2014 12:28 pm Předmět: Omega 6 |
|
|
No konečně to tu někdo napsal, že ty buráky jsou fakt sranec.Toxiny se pražením zničí jen z částí, na druhou stranu, jestli je tam nějakej prospěšnej tuk ( což pochybuju, převážně omega 6,), tak se tím pražením znehodnotí.Když už do sebe prát omega 6 tak radši v oliváči, kterej ma přidanou hodnotu v nečem jiném.
Sakra byl bych rád, kdyby mi to někdo kdo tomu opravdu rozumí vymluvil. Taky bych se ho užral, ale bohužel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 12:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
randall
|
Zaslal: ne červen 08, 2014 12:50 pm Předmět: |
|
|
Jsem blb, omlouvám se, že jsem to vložil kam jsem neměl a ty člověče neumírej.Dávka je jed!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
| randall napsal: | | .Dávka je jed! |
To říkala i naše paní chemikářka :) že i kuchyňská sůl je jed, když jí člověk zbaští čtvrt kila.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
randall
|
Zaslal: ne červen 08, 2014 1:05 pm Předmět: |
|
|
To říkala i naše paní chemikářka :) že i kuchyňská sůl je jed, když jí člověk zbaští čtvrt kila.
Přesně tak :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 1:17 pm Předmět: Re: . |
|
|
| randall napsal: | No konečně to tu někdo napsal, že ty buráky jsou fakt sranec.Toxiny se pražením zničí jen z částí, na druhou stranu, jestli je tam nějakej prospěšnej tuk ( což pochybuju, převážně omega 6,), tak se tím pražením znehodnotí.Když už do sebe prát omega 6 tak radši v oliváči, kterej ma přidanou hodnotu v nečem jiném.
Sakra byl bych rád, kdyby mi to někdo kdo tomu opravdu rozumí vymluvil. Taky bych se ho užral, ale bohužel. |
Omega 6 jsou taky potřeba, ale je fakt, že běžně je příjímáme v nepotřebném nadbytku a omega 3 váznou (už jen kvůli nedostatečné konzumaci ryb). Nicméně jednou za čas si dát arašídy, kešu apod. k nějakému dobrému filmu a vínu, proč ne? Zatím jsem teda u televize nepřišel na chuť k tomu, abych si otevřel flašku extra virgin a usrkával. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
randall
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne červen 08, 2014 1:52 pm Předmět: Re: . |
|
|
| eSko napsal: | | randall napsal: | No konečně to tu někdo napsal, že ty buráky jsou fakt sranec.Toxiny se pražením zničí jen z částí, na druhou stranu, jestli je tam nějakej prospěšnej tuk ( což pochybuju, převážně omega 6,), tak se tím pražením znehodnotí.Když už do sebe prát omega 6 tak radši v oliváči, kterej ma přidanou hodnotu v nečem jiném.
Sakra byl bych rád, kdyby mi to někdo kdo tomu opravdu rozumí vymluvil. Taky bych se ho užral, ale bohužel. |
Omega 6 jsou taky potřeba, ale je fakt, že běžně je příjímáme v nepotřebném nadbytku a omega 3 váznou (už jen kvůli nedostatečné konzumaci ryb). Nicméně jednou za čas si dát arašídy, kešu apod. k nějakému dobrému filmu a vínu, proč ne? Zatím jsem teda u televize nepřišel na chuť k tomu, abych si otevřel flašku extra virgin a usrkával. | Obcasnou konzumaci u TV tady nikdo nikdy neresil, tak nechapu proc ju vubec zminujes. Jinak presne jak pises omega6 ma kazdej z bezne stravy dostatek a proto když uz jist nejake extra tuky pro doplneni tuku, tak je jasny, ze je lepsi si vybrat ty kvalitnejsi s vyssim obsahem omega3, ale koho to zajima, když si muze koupit pytel arasidu za par šupu ze..
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: čt červen 12, 2014 6:36 am Předmět: |
|
|
Polotovary jsou vyráběny s omega-6 oleji, aby se prodloužila jejich životnost v supermarketech. Ačkoliv omega-6 oleje patří mezi esenciální – jsou součástí každé buněčné stěny, která kontroluje výměnu látek mezi vnitřkem buňky a okolím – musí být konzumovány ve správném poměru k olejům omega-3.
Pokud se tato rovnováha posune ve prospěch přílišné konzumace olejů omega-6, produkují buněčné membrány blokovací chemikálie. Dnešní strava obsahuje extrémní nepoměr těchto olejů. Tato nerovnováha se pohybuje mezi 15:1 až do 30:1 ve prospěch omega-6. To znamená obrovské množství cytokinů vyvolávajících záněty. Optimální zdravý poměr by měl být 3:1.
Řešení je zařadit do jídeláku potraviny s omega 3 ,dobré jsou v tomto tresčí játra ve vlastní štávě, z oblasti Island, norsko, Gronsko.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|