Strava vs cvičení (k zamyšlení)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strava vs cvičení (k zamyšlení)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Strava vs cvičení (k zamyšlení)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung: Suhlasim s tym, ze sa to nevylucuje Ale konkretne gladiatori boli sucastou velkej vizualnej show a existuje kopec malieb, mozaik a dobovych zapiskov o tom, ako predvadzali svoje svaly a formu. Cize vacsina zaliata nebola - pri ich style zivota asi ani nemohli velmi byt (jednak zili velmi aktivnym zivotom plnym treningu, jednak priemerna dlzka zivota gladiatora bola okolo 36rokov, takze metabolizmus este slapal dobre). Dalej to uz nebudem rozoberat (aj tieto prispevky su len profesionalna deformacia), resp. cez SS mozem.

K teme: Clovek to vystihol

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Woko_O

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak samozřejmě.. Já ani nikde nechci rozhlašovat že jedení fastfoodů, pizzy,pití coly apod je vyloženě správná věc.. To určitě ne. I já sám se snažim jíst spíš "to kvalitnější" i když si teda dávám mezi nějakými jídly třeba rohlík se šunkou a sýrem, nebo toustovej chleba..prostě takový to "junk" jídlo, protože prostě doma nic jinýho nemám, a aspon na chvilkový zasycení mi to stačí a vím že večer mám trénink, že to prostě nějakým stylem přežiju..neřešim to..

Chápu že je to životní styl. Já to tak mám taky..ohledně cvičení a pohybu vůbec, bez toho bych si už život nedokázal představit..at už kvůli sobě a nebo kvůli okolí.

Spíš jde o to že nedávno to bylo téma kde se někdo ptal na čínský nudle nebo co to bylo.. Většina lidí ho tam vyhlásila, jakože si dělá srandu že chce jíst čínský nudle. To mě trochu naštvalo, protože i když jsou to nudle dělaný v nějakým oleji, pořád je to normální jídlo, který ti prostě nějaký živiny dodá...a když k tomu pak přizpůsobím pohyb tak mi to prostě nemůže nic udělat. Pokaždý je to jen o tom pohybu k danému jídlu. Nějakýmu ektomorfovi říkat že hranolky,krokety,twistery,hambáče apod. , jsou špatný? Ano to jsou..zhlediska toho,že nikdo neví z čeho se to vyrábí..zhlediska nějakých nutričních hodnot, když nebudu počítat ty špatný nasycený kyseliny,cholesterol a kdes si co si, tak takovýmu člověku to vzhledem k poměru: bílkoviny,sacharidy,tuky, vůbec nic neudělá...a jednou za čas bych to dokonce i doporučil (myslím že to tak někdo dokonce měl i v jídelníčku od nějakýho profíka).

Takže ano...striktně dodržovat jídelníček si dokážu představit u lidí typu člověk, kde už je to úplně někde jinde.. Ale nedokážu si ho představovat a vůbec radit a odměřovat, plus doporučovat různy kreatiny,BCAAcka,spalovače tuků a podobný nesmysly, u kluka kterej si myslí že nabere svaly za 2 tejdny.. a takovejch je tu požehnaně a i jim se tu radí tyhle jídelníčky a tyhle blbosti....a to mě osobně zaraží...
Tom3

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko sory ale uz delsi dobu te sleduju a VSECHNY tvoje prispevky se maji k tomu co si napsal, ze seres na stravu, je jedno co kdo ji, je nahovno si pocitat ziviny..
Jako vseho s mirou, hlidat si vse do gramu je prace kulturistu a vrcholovych sportovcu.. my ostatni normalni bez souteznich amibci si muzeme dovolit sem tam snist to a to nezdravy.. ale taky je tu otazka, proc to delat? Proc vypadat tak ci onak, kdyz muzu vypadat lip? Cvicis urcite protoze te to bavi.. myslis ze te to bude bavit min, kdyz budes mit lepsi vysledky? Ja mel nejakej vetsi progres prave kdyz jsem zacal resit stravu vic, nejen vseho primerene.
RIkas ze je to tvuj zivotni styl.. me spis prijde ze nevypadas tak jak bys chtel (68kg) protoze na to s prominutim seres a tim ze pises v kazdym topiku o jidle jak je to jedno, nema cenu to pocitat, jez co chces.. si asi neco kompenzujes nebo ja nevim.
tezzy196

PříspěvekZaslal: so červen 07, 2014 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V rychlosti jsem se tim prokousal a za sebe musim rict ze zacit dodrzovat presne spocitany jidelnicek je vyborne. Usetrim spoustu penez ktery jsem driv vyhazoval za sracky.

Navic proc drit v posilovne jako kun kdyz bez jidelnicku budu vypadat skoro porad stejne? Nedava to smysl. Jidelnicek je to co ti ovlivnuje vykonnost ze vseho nejvice. Prave to jak si na sebe prisny ovlivnuje to, jak te lidi budou brat. Jestli te budou brat jako pozera, nebo jako kluka ktery vi co dela a bavi ho to a i podle toho vypada.

Jeste poznamka -nerikam, ze moje vyjadrovaci schopnosti jsou dobre ale z tvejch prispevku se fakt tezko dedukuje co si mel na mysli. Cele je to totalne zmatene a zdlouhave. Hodne lidi odradi takhle dlouhej uvodni prispevek.
Woko_O

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Woko sory ale uz delsi dobu te sleduju a VSECHNY tvoje prispevky se maji k tomu co si napsal, ze seres na stravu, je jedno co kdo ji, je nahovno si pocitat ziviny..
Jako vseho s mirou, hlidat si vse do gramu je prace kulturistu a vrcholovych sportovcu.. my ostatni normalni bez souteznich amibci si muzeme dovolit sem tam snist to a to nezdravy.. ale taky je tu otazka, proc to delat? Proc vypadat tak ci onak, kdyz muzu vypadat lip? Cvicis urcite protoze te to bavi.. myslis ze te to bude bavit min, kdyz budes mit lepsi vysledky? Ja mel nejakej vetsi progres prave kdyz jsem zacal resit stravu vic, nejen vseho primerene.
RIkas ze je to tvuj zivotni styl.. me spis prijde ze nevypadas tak jak bys chtel (68kg) protoze na to s prominutim seres a tim ze pises v kazdym topiku o jidle jak je to jedno, nema cenu to pocitat, jez co chces.. si asi neco kompenzujes nebo ja nevim.
ne ne..nic si nekompenzuju. Zastávám pouze názor že se všechno moc řeší, i když je to poměrně zbytečnost... Jak jsem řekl, já rád zastávám správnou stravu, přeju lidem aby ji dodržovaly..ale sere mě ten přístup těch rad, že když to tak nebudeš dělat, tak je to hned všechno na hovno a nikdy nic nepřibereš...o to jde.. :)

Jinak jooo, mám 68kg, ale na 170cm. To je cca 23.53 BMI. Ideální váha, s minimálním zdravotním rizikem. Neřikám že jsem se sebou spokojenej..každopádně se cítím dobře.
DEXCORE

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě tenhle přístup některých lidí taky dost štve. Znám několik lidí, kterým když řeknu že jsem si dal k obědu hovězí guláš s knedlíky tak mě skoro ukřižuji, ukamenují a veřejně zlynčují za to že jsem si dal knedlík.. Neříkám, že žrát tohle pořád je v pořádku, ale všeho s mírou. Tyhle lidi by asi radši umřeli hlady, než si dát knedlík nebo sladkou sušenku.
Tom3

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem zase sastancem toho, ze tvoje forma bude umerna tomu, kollik tomu obetujes..
(teda pokud nejsi geneticky talent jako Ivo Fajku nebo rando)
MikTek

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Ja jsem zase sastancem toho, ze tvoje forma bude umerna tomu, kollik tomu obetujes..
(teda pokud nejsi geneticky talent jako Ivo Fajku nebo rando)

Logicky jako u všeho..chci hrát na klavír?Musím pořádně trénovat...jinak zahraju sotva kočka leze dírou apod. apod.

Těžko se dá něco vybudovat bez disciplíny a dřiny a kdo už něčeho dosáhl, tak to potvrdí
Cmeni

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
Mě tenhle přístup některých lidí taky dost štve. Znám několik lidí, kterým když řeknu že jsem si dal k obědu hovězí guláš s knedlíky tak mě skoro ukřižuji, ukamenují a veřejně zlynčují za to že jsem si dal knedlík.. Neříkám, že žrát tohle pořád je v pořádku, ale všeho s mírou. Tyhle lidi by asi radši umřeli hlady, než si dát knedlík nebo sladkou sušenku.

Tohle taky nechápu. Například na rodinném obědě jeden člen rodiny odmítl sníst knedlíky k vepřo, knedlo, zelo. Mu řikam, tak jich nemusíš jíst 10 ale dej si třeba 3...ale je to marný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JanaHn

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aspoň zbylo víc pro vás, ne?

já si doma vařím v parním hrnci, takže bez tuků atd, ale když mě manžel vezme na oběd do restaurace ..... tak si musím dát rajskou nebo svíčkovou a ani 1 knedlík nenechám, všechno sním

a jednou za čas u někoho na návštěvě to jídlo vůbec neřeším

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Strava vs cvičení (k zamyšlení) Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: