Endomorf dieta

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Endomorf dieta  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Endomorf dieta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Meti

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 8:06 am    Předmět: Endomorf dieta Odpovědět s citátem

Zdravím všechny, potřeboval bych pomoc s dietou. Za prvé něco o mě - 20let, 194cm, 99kg, fitko 2+1 split (po každém cardio v podobě pomalého běhu a nebo HIIT se švihadlem 10x1minx1min)

Posiluju už nějaký půl rok, naučil sem se pít vodu, jíst zeleninu atd, bohužel mi nic nepomáhalo shodit. Nechci tím říct, že jsem v tu dobu byl striktní a vůbec něco vážil nebo tak, ale nejedl jsem čokoládky a další blbosti. Každopádně váha nešla dolů, zkoušel jsem i rázně omezit sacharidy, ale to jsem pak byl úplně unavený. Po půl roku jsem se rozhodl, že zkusím poslední možnost a to sacharidové vlny, za 4 vlny (jedna 3dny - 50g,150g,300g) jsem shodil ze 102kg na 99kg. Teď jsem ale byl s kamarádem, který má něco zažité a říkal, že to má jo-jo efekt (už byl na pár soutěžích atd). Tudíš jsem teď ztracený.

Přečetl jsem si tu však jeden podobný topic -> Sacharidy jenom ráno a po tréninku, radil deadlift... Nevím kolik těch sacharidů (přemýšlím nad prostředním dnem, těch 150g) a dál nevím, co bych měl jíst za tuky a bílkoviny.. Zase nemůžu jenom tak rozhazovat peníze.. Každopádně jakákoliv pomoc pomůže.

Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Meti

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

+ Jak mám vypočítat výdej kalorií?
Viper007

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,
napisu ti, co plati na mne
ja 34 let, 183cm, na konci brezna 101,5kg, dnes 91,9kg

ze zacatku jsem zkousel vlny, bez peciva, ale to jsem vydrzel 2 tydny, za ty dva tydny bylo dole jen 3kg, z toho 2,5kg asi voda po prvnim dnu s 50g sacharidy
potom jsem to zmenil: 4 dni v tydnu sacharidy jen snidane, male svaciny dopoledne a odpoledne a k obedu, k veceri jen maso a zelenina, celkem do 200g sacharidu na den, z toho 150g dopoledne (snidane, svacina, obed), posledni dva tydny zadna bila mouka, poridili jsme si pekarnnu a peceme celozrnny chleba (ne z kupovane smesi, ale z celozrnnych mouk)
2 dny v tydnu jen maso + zelenina, k snidani vajicka (takze do 50g sacharidu)
7. den v tydnu mam volnejsi, ale nijak to neprehanim, takova bezna strava
bilkoviny cca 2g na kg ciste vahy, takze kolem 160g, tuky do 50g
treninky: 2x tydne kondicni box - pro mne snesitelnejsi kardio nez beh nebo jizda na kole, chvilema se ten trenink blizil HIITu :) v tyto dva dny sacharidy do 50g
4x tydne cca 1,5hod posilovna (takova variace na tezko-lehky split, 2 dny tezce, 2 dny lehce) + 30-40minut rotoped s tepovkou cca 135

vysledek si myslim ze OK, chtel jsem do cervence pod 90kg, to si myslim ze by slo, ale ted o vikendu mirime na 10 dni na dovolenou s AI, tak doufam ze se tam moc nezprasim, maji tam fitko, takze planuju rano pred snidani na hodku, uvidime :)
MikTek

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viper007 napsal:
ahoj,
napisu ti, co plati na mne
ja 34 let, 183cm, na konci brezna 101,5kg, dnes 91,9kg

ze zacatku jsem zkousel vlny, bez peciva, ale to jsem vydrzel 2 tydny, za ty dva tydny bylo dole jen 3kg, z toho 2,5kg asi voda po prvnim dnu s 50g sacharidy
potom jsem to zmenil: 4 dni v tydnu sacharidy jen snidane, male svaciny dopoledne a odpoledne a k obedu, k veceri jen maso a zelenina, celkem do 200g sacharidu na den, z toho 150g dopoledne (snidane, svacina, obed), posledni dva tydny zadna bila mouka, poridili jsme si pekarnnu a peceme celozrnny chleba (ne z kupovane smesi, ale z celozrnnych mouk)
2 dny v tydnu jen maso + zelenina, k snidani vajicka (takze do 50g sacharidu)
7. den v tydnu mam volnejsi, ale nijak to neprehanim, takova bezna strava
bilkoviny cca 2g na kg ciste vahy, takze kolem 160g, tuky do 50g
treninky: 2x tydne kondicni box - pro mne snesitelnejsi kardio nez beh nebo jizda na kole, chvilema se ten trenink blizil HIITu :) v tyto dva dny sacharidy do 50g
4x tydne cca 1,5hod posilovna (takova variace na tezko-lehky split, 2 dny tezce, 2 dny lehce) + 30-40minut rotoped s tepovkou cca 135

vysledek si myslim ze OK, chtel jsem do cervence pod 90kg, to si myslim ze by slo, ale ted o vikendu mirime na 10 dni na dovolenou s AI, tak doufam ze se tam moc nezprasim, maji tam fitko, takze planuju rano pred snidani na hodku, uvidime :)

Takový sympatický scénář ted jde o to, zda to půjde i jemu...tohle je vidět, že jsi si ušil na míru pro sebe, protože se už znáš.Já bych třeba nezkousl oběd bez přílohy...
Viper007

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

znam? to byla moje prvni dieta, upravoval jsem si to v prubehu
maso se zeleninou je OK, dokonce mi to prijde jedlejsi nez jen maso se suchou ryzi :D
otakze teda je, jak kdo snasi cely den bez sacharidu, ja s tim nemel problem
Meti

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První 2 vlny, jsem měl strašný problém přežít den s 50g sacharidy.. Ale ve 3. a 4. už to šlo v klidu :) Největší váhový rozdíl byl vždy po dnu se 150g (nevím, co to znamená, čekal jsem to po 50g dnu) Naučil jsem se jíst zeleninu a nemám s tím problém, k tomu jsem se zamiloval do brokolice :) každopádně moc jsem toho z toho postu nepochopil, až na ten 7. den, kdy děláš malé opatrné hříchy.

Edit: Přečetl jsem si to po 10x a už mi to došlo. Asik mi to zrovna nemyslelo. Můžeš mi vysvětlit, jak to máš ty s tréningem? Jestli volíš ty dny s 4x200g a 2x50g podle tréningu nebo za sebou a nebo jak. Dík předem :)
Viper007

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

50g sacharidu mam ve dny, kdy mam box
tam jde predevsim o vytrvalost, ne o maximalni silu, tim se to myslim blizi kardiu a proto jsem toho chtel vyuzit, daval minimum sacharidu aby telo bylo nuceny spalovat tuk
mozna to je nesmysl, ale mne to nejak fungovalo :)
jinak jsem mel box, 2dny posilovna, box, 2dny posilovna a volno
trenink v posilovne i box byly odpoledne cca 17-19 hodin (+- pul hodiny)
Meti

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super dík moc za snahu :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: