Měření složení těla

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Měření složení těla  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Měření složení těla
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
K-Gill

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 6:55 pm    Předmět: Měření složení těla Odpovědět s citátem

Ahoj..nevím kam tenhle topic napasovat, tak ho zatím dávám sem
Nemáte tip, kde se dá levně změřit procenta podkožního tuku a celkové složení těla (nějaké fitko nebo tak), nejlépe na praze 9
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
choper

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem se akorát vrátil z měření. No z výsledků nadšenej nejsem. Byl jsem u svět-zdraví. Mají několik poboček v Praze, teď akce za 200kč i s konzultací. Ovšem mají tam jen takovou tu elektronickou váhu na kterou si stoupnete a změří vás, výsledek vyplivne tiskárna... A tak mám otázky já. Jak moc přesný jsou tyhle váhy? Nemáte nějaký tip, kde to měří komplet a pořádně?
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 7:31 pm    Předmět: Re: Měření složení těla Odpovědět s citátem

V Praze (nevím číslo), jsem byl u:

Ester Hejnová

a měřeno pomocí InBody (bez konzultace, ale vlastně jsme si stejně povídali asi 30minut :-D) - 300Kč. Velmi příjemná paní, sama např. drží Paleo diet.

http://www.vyzivovy-poradce-praha.eu/sluzby-prehled.html
Bugaboo

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 9:18 am    Předmět: Re: Měření složení těla Odpovědět s citátem

Laboratoř katedry FTVS

Rychle na stránku:

Přejdi na: