| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: so červen 14, 2014 6:52 pm Předmět: Jedeme na camp |
|
|
Ahoj lidi, potřeboval bych s něčím pomoct. 26.6. jedeme se školou na vodák. A budeme spát ve stanech a v campu. Našel by se někdo kdo by pomohl najít nějaké vhodné zdroje B,T,S ?
Jedeme tam na dobu 5 dnů. Lednička tam nebude. Co říkáte třeba na značku Hamé - hovězí maso, kuřecí, vepřové v konzervě. Myslím, že to není špatný zdroj bílkovin. Máte nějaký další nápady ? Jinak mě ještě napadá, takový to Jerky, sušený hovězí maso :)
Co se týče sacharidů tak si můžu udělat nějakou rýži,těstoviny. Jinak mě napadly taky rýžové chlebíčky. Samozřejmě ještě ovesné vločky, kaše.
Tuky bych vzal nějaké ořechy.
Díky moc za rady ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so červen 14, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
Ty jerky určitě nejsou špatnej nápad, ty klidně můžeš použít. Nejlepší by bylo vzít s sebou pixlu proteinu a dávkovat dle potřeby, ale ten pravděpodobně nemáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Ty jerky určitě nejsou špatnej nápad, ty klidně můžeš použít. Nejlepší by bylo vzít s sebou pixlu proteinu a dávkovat dle potřeby, ale ten pravděpodobně nemáš. |
Né ten fakt nemám, je mi 14. To teprve přijde ;) Zatím mi úplně stačí brát proteiny z normální stravy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Za 5 dní ti nové svaly nevyrostou a staré se neztratí. Dej tělu odpočinout od stravovací rutiny a užij si vodu jako ostatní normální (čti necvičící) spolužáci |
A nemám aspoň jíst víc bílkovin ? :) Aby se zachovala ta svalová hmota...? Teda nevím,nevím jestli to co mám se tak dá nazývat ještě ale přeci jenom tam něco je :D
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Lukáš Mužík napsal: | | balbi napsal: | | Ty jerky určitě nejsou špatnej nápad, ty klidně můžeš použít. Nejlepší by bylo vzít s sebou pixlu proteinu a dávkovat dle potřeby, ale ten pravděpodobně nemáš. |
Né ten fakt nemám, je mi 14. To teprve přijde ;) Zatím mi úplně stačí brát proteiny z normální stravy :) |
Však jo, není kam spěchat, věk jsi nikde nepsal, tak jsem nevěděl :) Zaměř se na stravu, tak je to správně
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:08 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Moochou ... užij si vodu, za 5 dní o svaly nepřijdeš :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:19 pm Předmět: |
|
|
Tak vám všem moc děkuji :)
|