FILIP VAŠKO - Vstaní z mrtvol

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 71, 72, 73  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FILIP VAŠKO - Vstaní z mrtvol  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FILIP VAŠKO - Vstaní z mrtvol
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ROAD TO 90kg

Je na čase si stanovat další cíle , a tím snad reálným cílem pro mě, je v rozumné kvalitě nabrat na váhu 90kg , nechci bejt zalitej tukem úplně jako čuně, ostatně to jsem snad nikdy pořádně nebyl, tak snad se mi to podaří dodržet i tentokrát. Moje aktuální hmotnost 14dní po závodech je cca 85kg . Nebudu to nějak extrémně na silu tlačit, proto si nestanovím nějaký limitní datum do kterého bych to chtěl dohnat, ale dejme tomu že do 60ti dní by mohlo stačit.

K jídlu....

Nebudu vymýšlet nějaké nové metody a experimentovat, pojedu to co do teď tzn. bílkoviny z masa, mléka, vajec a tvarohu, + suplementy. Sacharidy z ovesných vloček a z rýže + suplementy. Tuky, to je pro mě záhadou, ještě se moc neorientuju v těch správných a špatných, ale v podstatě jsem se rozhodl, že nebudu tuky extrémně hlídat, takže množství tak nějak rozumně. (hehe)

Jinak ze suplementů asi zatím nebudu používat vůbec nic, kromě Proteinu a Gaineru od firmy Extrifit. Maximálně ještě Vit.C a kloubní výživu, Creatin zkusím nasadit až někdy později.

V pondělí začínám s tréninkem.. o tom se rozepíšu zase příště

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

filipe, rozumná voľba, zdravie už ok? Dúfam, že sa tie potiaže vyriešili.
Moocha

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Filipe, tuků se neboj. A než si to všechno v hlavě srovnáš, začni aspoň tím, že si budeš zalévat saláty oliváčem a nebudeš vyhazovat žloutky od vajec :)
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
filipe, rozumná voľba, zdravie už ok? Dúfam, že sa tie potiaže vyriešili.

Zdraví, zatím úplně tak OK není, ale už je to lepší, křeče do žaludku jsem naštěstí od té doby ještě neměl, a jíst už taky můžu skoro normálně. Žádná sláva to prozatím ještě není, takže nemůžu říct, yes jsem 100% Fit.

Moocha napsal:
Filipe, tuků se neboj. A než si to všechno v hlavě srovnáš, začni aspoň tím, že si budeš zalévat saláty oliváčem a nebudeš vyhazovat žloutky od vajec :)

Určitě touhle cestou se vydám, ale ještě bych chtěl trošku nastudovat něco ohledně nějakých dalších, jako arašídové máslo, ořechy, atd..
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

InBody Výsledky 10.6.2014

Tak jsem se byl po závodech změřit abych věděl jak na tom jsem, a jaký jsou vůbec hodnoty když už jsem v tom normálu.

Věk: 21let
Výška: 175-6cm
Hmotnost: 84,6kg (dopoledne)
Tuk: 11,7 %
Voda: 65,9 %
Věk orgánů: 12let

Až budu mít tu možnost, hodím sem i kompletní podíl svaloviny a tuku v tom obrázku.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Trénink pro následujících 60 dní

Chtěl bych se v tomhle tréninku zaměřit na základní cviky, a snažit se začít tahat trochu větší váhy, sice jsem ještě nějakej bolavej, ale snad to přejde.
Budu jezdit 1+1 , později až budu trochu víc v pohodě, tak 2+1.
Pojedu 6-8 opakování v 4-5 sériích a uvidíme kam mě to posune i silově.

Konkrétní plán sepíšu až po prvních tréninkách abych si to tak nějak ještě celý projel.
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink pro následujících 60dní

Tak jak to tak vypadá, jelikož jsem si sehnal na pár následujících měsíců 3 práce,
tak budu cvičit 1+1 + když bude volno (víkend) tak další trénink.

Cvičit budu nejspíš něco ve stylu:

Trénink A

Spodní polovina těla
(Dřepy,Rumun MT, výpady, lýtka, legpress, hacken, předkopy, zakopy)

Trénink B

Vše ostatní krom nohou
(MT,BP,Shyby,Kliky na bradlech, Fr.tlaky,EZ ve stoje bic., tlaky na ramena s jč/tyč,...)

a takhle to budu střídat pořád dokola.

Jelikož budu cvičit a zároveň trénovat v Extrifit Gymu v HK , tak chci cvičit na těch nádhernejch hammerech.
Ale... zbytek cviků budu cvičit ty základní. Nikdy jsem moc necvičil mrtvolu, a podobný cviky,takže to určitě chci vynahradit.

Zejtra začínám Postupně začnu podle času doplňovat i jídelníček, recepty, konkrétní cviky, možná i nějaký videa jak cvičím.
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že by sponzoring?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
Že by sponzoring?

Nevěřím, že by extrifit Filipa nějak sponzoroval - max. má volnej vstup do fitka a slevy na suplementy, ale u toho to asi tak končí
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Irminsul napsal:
Že by sponzoring?

Nevěřím, že by extrifit Filipa nějak sponzoroval - max. má volnej vstup do fitka a slevy na suplementy, ale u toho to asi tak končí

Já mu to přeji je dobrej (až na sestřich a lýtka ),ale to každej ví
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Irminsul napsal:
Že by sponzoring?

Já bych tohle nechtěl vůbec řešit jestli můžu poprosit ale nedostávám nic zadarmo, ostatně to už jsem říkal na videích, které vyšli na Ronnie.cz
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
DiamonD123 napsal:
Irminsul napsal:
Že by sponzoring?

Já mu to přeji je dobrej (až na sestřich a lýtka ),ale to každej ví

Hehe.. Děkuju Sestřih už mám jinej a lýtka pořád nejsou, ale to snad příjde
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Filip Vaško napsal:
DiamonD123 napsal:
Irminsul napsal:
Že by sponzoring?

Já bych tohle nechtěl vůbec řešit jestli můžu poprosit ale nedostávám nic zadarmo, ostatně to už jsem říkal na videích, které vyšli na Ronnie.cz

A předpokládám, že tě někdo nařkl, že jsi nasypanej nechceš už vůbec řešit No nebudu tady rozpoutávat zbytečný flame - kdyžtak popros moderátora, ať mi to tady zase smaže
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Filip Vaško napsal:
DiamonD123 napsal:
Irminsul napsal:
Že by sponzoring?

A předpokládám, že tě někdo nařkl, že jsi nasypanej nechceš už vůbec řešit No nebudu tady rozpoutávat zbytečný flame - kdyžtak popros moderátora, ať mi to tady zase smaže

Říct o někom že bere stereoidy je nejjednoduší co jde....
Je to závist lidí co cvičí (nemají výsledky a nedodržují stravu)....
Ať jdou někam....
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Filip Vaško napsal:
DiamonD123 napsal:
Irminsul napsal:
Že by sponzoring?

Nic se neděje zatím jsem se s tím setkal asi jen třikrát, tak jsem nad tím jen mávl rukou. ale někdy jsou to perly
(většinou lidi, kteří si pletou protein nebo creatin s anabolikama )
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Filip Vaško napsal:
(většinou lidi, kteří si pletou protein nebo creatin s anabolikama )

Takový lidi mám nejradši...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FILIP VAŠKO - Vstaní z mrtvol Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 71, 72, 73  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: