|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Koutňa

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
Tož u nás bylo a je veslo odjakživa toto.  Ale v principu je to asi skoro to samé jako "dolnokladka" (vážně tomu tak normálně neříkám, ale Léňa chtěla jedno slovo..  )
http://images.zbozi.cz/zbozi-images/527ab8e46466ba8e4d2e0000.jpg
PS. Pardón za pomalou reakci, ale na ronnie téměř nechodím.... _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
gollenka

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
Zdravím všechny kdo sem občas zavítají. Měla bych takový dotaz. Jaké máte zkušenosti s výživovými kurzy? Respektive které jsou dobré, odborné a prostě za něco stojí.. člověk se tam opravdu něco dozví a jsou dobře vedené a kterým se mám určitě vyhnout pač stojej za prd a ne za 10tis. Díky moc za rady a názory...
Jinak jak to se mnou vypadá... od doby co jsem psala jsem byla v prosinci nemocná alespoň dva týdny... a těch pár tréninků co od té doby byly ani moc nestálo za zapisování... tak se zápisy začnou objevovat až teď =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: út červen 10, 2014 12:02 pm Předmět: |
|
|
Vstříc trapným návratům =)... k moři jsem se od založení logu jak už to tak bývá vůbec nedostala. ale letos to vypadá vcelku nadějně. Už mam tak nějak zamluvený termín dovolené na přelom července a srpna. Je to sice jen měsíc a půl na nějakou změnu ale lepší něco než nic =). Výmluvy co proč nešlo předtim nechme stranou teď spíš holá fakta. ať už z jakýchkoli důvodů necvičila jsem za celou dobu co jsem sem nepsala vůbec. A když jsem někdy v únoru navážila 84,1 tak jsem si řekla takhle teda fakt už ne v supru bejt fakt nechci =). Ne že bych najela na nějaký striktní režim to určitě ne ale začla jsem se alespoň trošičku hlídat a když jsem se posledně vážila měla jsem nějakých 79 kg tak alespoň že těch pět kilo už je dole. Teď bych ale ráda najela na trochu přísnější jídelníček a začala zas cvičit. Je mi jasný že to mělo přijít dřív aby bylo u moře něco vidět =) ale když bych zhubla za ten měsíc a půl tak 3-4 kg byla bych spokojená. Respektive nejde mi samozřejmě o to kolik vážim ale kolik mam tuku. Měla bych mít možnost zvážit se na alespoň domácí váze která měří i vodu tuk a svaly. Případně jednou za čas i na Tanitě takže kdyby se nějakej sval stihnul leknout že zas cvičim a z úleku nabyl na hmotnosti vadit mi to nebude =).
A proč jdu zase psát do logu? Nevim =) prostě mě to asi baví =) a tak nějak mě to i víc motivuje. V nejbližší době se i zvážim a změřim ať jsou nějaký výchozí údaje a pustim se do toho =). _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út červen 10, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
... buď opět pozdravena ! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: st červen 11, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
No jo, mám to taky nějak tak... na dietu popravdě kašlu, jsem rád, když jím (a hlavně piju) zdravě a rozumně. Moře u mě bude až cca v půlce srpna, tak je ještě nějaký čas.
5 Kg dolů by bylo znát, to by bodlo...
Jak jinak to máš s výškou k té tvé váze? Ono zase 79kg nemusí být nějak tragické...
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt červen 12, 2014 8:35 pm Předmět: |
|
|
| gollenka napsal: | | e-witch napsal: | | ... buď opět pozdravena ! :) |
děkuji mnohokráte... Dneska jdu po několika měsících do posilovny... to už ani nebudu vědět jak chytit činku .. snad mě to nezabije
co ty, jak se daří? Ti budu muset zkontrolovat log =) |
:) tak ať to funguje
... já ok, já opět jakože v objemu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 10:35 am Předmět: |
|
|
Tak ne že by stál trénink za zápis =) ale ať to nevypadá že jsem nic nedělala =)... Všechno bylo hrozně těžký  ale nakonec to bylo docela fajn... benčovala jsem asi s 30ti kg po sedmi opakováních.. Když jsem šla tlaky na ramena v sedě s jednoručkama tak jsem si radši vzala jen šestky, dala jsem tak sedm opakování a úplně lehký mi to nepřišlo... Pak přišel přítel a vyhecoval mě jako že kolik jich dam, nakonec jsme dali sázku jestli dam 20 opakování že prohlásí že jsem silná =)... Dala jsem to vcelku v pohodě.. takže jsem se na tréninku vlastně asi pěkně flákala  no lepší než se na prvnim tréninku úplně oddělat =)...
Pak ještě něco na ramena.. dřepy v předu jen s osou. pak nějaký břicho no tak normálně... zejtra se snad dostaneme zase na trénink tak už se těšim. Tam mě prej přítel ohlídá abych se neflákala =)...
Jídla se tak nějak snažim držet ale furt mi to někdo kazí  ale to už se snad o víkendu srovná.. v sobotu nebo v neděli se zvážim přeměřim a možná i vyfotim =) ať mam nějakej vstupní údaj _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 9:13 pm Předmět: |
|
|
Tak včera jsem se do posilovny nedostala ale alespoň jsem byla na hodinový procházce se psem, v posilovně jsem byla dneska zas to ani moc nestojí za zápis ale poslední sérii benče jsem měla 5x40 a nebylo to nějak extra těžký takže benč by mohl jít nahoru docela rychle... Zatim jsem se nestihla vyfotit (taky se mi do toho moc nechtělo pač jsem moc tučná ) ale aspoň jsem se stihla zvážit a změřit....
Váha 79,5 výška cca 170 cm
na domácí váze tuk 35,2% , voda 47,9% a svaly 36,6%
na tanitě váha 80,4
tuk 39,5% 31,8 kg
svaly 46,1 kg
voda 43,4%
Pravda bude asi někde mezi =)
A centimetry
Biceps 36 =)
Kozy 107
Pas 81 (pod žebrama, nejužší místo)
Břicho 96 (měřim v nejširšim možnym místě)
Boky 103
Stehno 63
Lejtko 40
Moc se mi to sem ani psát nechtělo... ale co už... ... musim sem i dodat nějakou fotku kde nebudu vypadat jak hrošice ať si trochu napravim reputaci =) ... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
Naposledy upravil gollenka dne po červen 16, 2014 6:40 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po červen 16, 2014 7:28 am Předmět: |
|
|
| gollenka napsal: | Pak přišel přítel a vyhecoval mě jako že kolik jich dam, nakonec jsme dali sázku jestli dam 20 opakování že prohlásí že jsem silná =)... Dala jsem to vcelku v pohodě.. takže jsem se na tréninku vlastně asi pěkně flákala |
No to si piš, že ses tam totálně flákala, když to 20tý opakování bylo stejně těžký jak to první
| gollenka napsal: | | poslední sérii benče jsem měla 5x40 a nebylo to nějak extra těžký |
Tohle bylo to samý, nechápu proč jsem tě měl jistit, když to vypadalo jako první rozcvičovací série
EDIT: tak nic, pod nátlakem musím tu první fotku odstranit
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: po červen 16, 2014 7:53 am Předmět: |
|
|
ach jo nesnášim svoje fotky :D
naše ranní diskuze...
hele psala si něco na ronnie to si musim přečíst...
jj.. a taky mě musíš vyfotit... ale tak abych vypadala hubeně... :D
nejsem kouzelník ...
říkal si že umíš ve fotoshopu..
ne v malování :D
a vznikla z toho tahle ranní rychlo fotka nevalné kvality... Ještě to časem napravim nějakejma hezčíma fotkama =)... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|