|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jeymont
|
Zaslal: út červen 17, 2014 5:34 pm Předmět: Nevím co koupit, ani co funguje :) |
|
|
Zdravím, Jdu sem za váma, protože sem uplnej lajk v tomto odvětví. Ptal sem se dvou kámošů co chodí do fitka a už nějakej ten sval mají. Co použivat za doplňky, když chci nabrat. Jeden mi řekl, že protein + Nitro Xplode a druhej, že protein a Amonistar Anabolic Booster . Sem z toho jelen, co mám vzít protein už mám delší dobu ale z toho dle sem... Máte nějaký svůj vyzkoušenej?
Jinak 18 let 76kg
Předem díky moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: út červen 17, 2014 5:40 pm Předmět: |
|
|
Ja bych nekupoval nic a z usetrenejch prachu koupil maso (pripadne rejzi)...ale je to jen muj laickej skromnej nazor :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út červen 17, 2014 5:40 pm Předmět: |
|
|
Denne 5 solidních jidel, po treningu muzes dat protein s trochou glukopuru a pro celkove zdravi multi vitamin/mineral. K tomu poradne cvicit aspoň 3-4x tydne a vydrzet u toho par let a výsledky se dostavi. Na všechny ty nitrixy a boostery se vyprdni, to ti svaly nevybuduje, ale kvalitni strava a poctivej trening ano..
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červen 17, 2014 5:44 pm Předmět: |
|
|
Je teda pravda ze kilo masa nevypada tak mazacky jako svitive zelena pixla s napisama ve stylu "anabolic"..."mega mass" ... ja uz z toho vyrostl... je pravda ze zkusenost je neprenosna...ale kdyz si vezmes nase rady k srdci, usetris mnoho penez a zaroven i hodne casu na ceste k cilu :)) i kdyz teda i cesta je cil samozrejme :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Houdys

|
Zaslal: út červen 17, 2014 6:35 pm Předmět: doplnky |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út červen 17, 2014 6:40 pm Předmět: Re: doplnky |
|
|
| Houdys napsal: | | V každém obchodě se sportovní výživou, nebo fitku ti určitě poradí ! |
No nevim, já myslim, že mu poradí tak, aby tam nechal co největší útratu.
Jinak chlapec má 76 kg, takže i protein je naprostá zbytečnost. Pokud bude mít v pořádku stravu, tak ještě bude mít problém, aby těch bílkovin neměl zbytečně moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út červen 17, 2014 6:54 pm Předmět: Re: doplnky |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Houdys napsal: | | V každém obchodě se sportovní výživou, nebo fitku ti určitě poradí ! |
No nevim, já myslim, že mu poradí tak, aby tam nechal co největší útratu.
Jinak chlapec má 76 kg, takže i protein je naprostá zbytečnost. Pokud bude mít v pořádku stravu, tak ještě bude mít problém, aby těch bílkovin neměl zbytečně moc. | No jestli nejakej doplněk stravy, tak prave ten protein. Ze by mel az moc bilkovin bych se teda nebal spis naopak. Jinak s tim razenim souhlas. Tohle si proste musí kazdej nastudovat sam a ne se ridit radama obsluhy ve fitku, která nezna rozdil mezi sacharidama a proteinama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jeymont
|
Zaslal: út červen 17, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
Cvičim už několik let pravda, že zápasově teprve rok a půl a co sem si spočítal tak mám nedostatek bílkovin 1kg=2bílkoviny. Jim pravidelně 4-5x denně, ale bohužel nemusím mít kus masa každý den. Bílkoviny beru hlavně z bílého jogurtu, sýrů, a mlíka. Sacharidů mám dost pokud je pravda 1kg = 4-5g sacharidů. Proč chci nabrat je jednoduchej. V Martial Arts se hazí váha dolů a -71 nikdo není pomalu chci zápasit -81, kde to je narvaný, ale tzn že mít tak 86 kg minimálně osobně bych byl spokojenej s 90. Ano vím, že to je douhá draha dostat se na 90, ale když to jde urychlit tak proč ne :) Žádný steroidy nechci, protože bych neprošel dopingem ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jeymont
|
Zaslal: út červen 17, 2014 7:21 pm Předmět: |
|
|
Ještě bych chtěl dodat, že cvičím každý den 2-3 hodiny + teď budu běhat k tomu.
Dělám Kickbox, Brazilské Jiu-Jitsu a MMA
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út červen 17, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
No jestli chces nabrat svaly a ne speky, tak musíš jist proste kvalitni bilkoviny. Stavet ten prijem na mléčných vyrobkach me neprijde idealni. Jestli nejsi schopnej jist maso aspoň jednou denne kazdej den, to moc velka slava nebude. Lidi ji bezne xkrát denne maso, tak snad nebude problém snist na obed nebo veceri kus masa ne? K tomu ze 4-5 vajíček, vecer tvaroh a přes den na svacu třeba ten jogurt nebo sejra k pecivu a je to. Kolik mas jist sacharidu ti nikdo nerekne, na to zadna tabulka není. Pro nekoho je moc 300g a nekomu nestaci 1000g...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
S tímhle zápřahem to moc rychle nepůjde.
A to co půjde je potřeba jednoduše užrat .... nic jiného nebude fungovat.
Z doplňků krom vitamínů a minerálů (a možná kloubní výživy) bych se omezil na protein, pokud nejsi schopen ho dost dát v jídle. Pokud tedy nemáš peníze na rozdávání. Jestli ale už teď dáváš 2g bílkovin na 1kg tělesné hmotnosti, tak to je až až, a osobně bych to nezvyšoval.
Sacharidů a tuků jez tolik, aby šla váha nahoru. Pokud nepůjde/zastaví se, přidej.
Lepší je nabírat pomaleji, ať máš dost času se naučit s tou nabranou hmotou "pracovat".
Zajímavé by mohlo být zkusit, co by ve tvém případě udělal monohydrát. Ale zatím bych s tím počkal. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:10 pm Předmět: |
|
|
No chtěl bych videt ten jídelníček, kde ma 2g na kg s mleka a sejra...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jeymont
|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:17 pm Předmět: |
|
|
2g na kg sem myslel, že se to tak má jet, ale jak už sem psal. Mám nedostatek tím sem myslel, že beru mín než bych měl, čili míň jak tech 2g na kg :) :) sorry špatně sem to napsal :) Proto se ptám, co brát krom proteinu, ale jak čtu tak asi nic :D Váhu chci nabrat rychle, protože -75 jezdi sparing můj a je mi opravdu blby, když spolu trénujem, aby jsme šli po sobě v provazech :) Nehledě na to, že je 10x lepší a trénuje 5x déle :) Proto tech 86
Chtěl bych se zeptat jestli je možný nabrat na svalech 10 kg za 4 měsíce? Jeden nejmenovaný boxer co mi říkal, že jel jenom objemovku a k tomu bral zelltech, gainer, bcaa tabletky protein. srh / stimulant růstového hormónu od Aminostaru., pump booster, tribulus terestis.
Je to možný? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:31 pm Předmět: |
|
|
10kg svalu za 4 mesice? Za 4 roky mozna prober se.. Rychle naberes leda tak speky a v cem ti pomůžou při fajtu netusim. Potit se a funet budes vic to je jasny..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:35 pm Předmět: |
|
|
2g na 1kg mi přijde u fajtera až zbytečně moc.
Nabrat 10 kilo tak rychle se dá.
Bude to ale totál na hovno, pokud to samozřejmě bereme z tvé normální aktuální váhy, ne že dva týdny shazuješ jak magor a pak za tři týdny dorazíš na soustředění o tři váhovky výš, jak se mi taky kdysi povedlo  .
Nebude to ani kvalitní hmota, ani s tím nebudeš umět při fajtu pracovat.
Viděl bych to tak na rok ....
Že je sparing .. no, to je život ..... jestli ale před ním utíkáš o váhu výš, tak tam se to samozřejmě dá. Jde o to, jestli si tím pomůžeš a místo jednoho jasně lepšího jich nebudeš mít ve váze rázem pět a více.-))).
Navíc si uvědom, že tě to tam bude minimálně ze začátku o dost víc bolet.
Já bych se na nějaký spěch v tomto směru vysral. Víc škody než užitku. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|