|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jeymont
|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:45 pm Předmět: |
|
|
Upřímě už od nějakých 8 let, když sem viděl po prve Klitschka boxovat tak mě chytly těžší váhy. Nechci do Heavy a na Light Heavy mám čas. Proč být -71, když můžu být -81 minimálně. ? :) Bude to těžší hrozí tam víc K.O než teď, ale když už sem se do toho pustil tak ať to je se vším všudy :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
To ti taky nikdo nevymlouvá, ale jít za rok o váhovku výš je více než fofr, ideál jsou tak 2 roky. V podstatě se chodí o váhu výš v okamžiku, kdy se ta "původní" už fakt blbě shazuje. A nebo když je tam volněji, a tím pádem je čas ji dobrat a zvyknout si.
Zjednodušeně řečeno, jíš vcelku slušně, ale prostě musíš víc, a ono to pomalu poleze, o to žádný strach. Ale jako ve všem, moc tlačit na pilu je většinou akorát tak na pi.u:-)))).
Suplementace ve tvém případě moc velkou roli nehraje.
Navíc sám uvidíš, jak ti ta která váhovka sedí. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 1:31 pm Předmět: |
|
|
No upřímně si myslím, že by jsi v první řadě nejdřív vyčerpat klasické naturální možnosti a až potom co nebudou až tak účinné, tak zařadit suplemetny, protože je podle mě zbytečné hned zpočátku si "vyčerpat" suplementační bonusy na které si tělo zvykne a bude rezistentnější.
Za druhé máš dle mého názoru moc velký zápřah na to abys v rozumné době přibral tolik co toužíš...hlavně jsem zvědavý jak dlouho to vydržíš, trénovat denně a jěště běhat, jestli rok, možná dva... chápu tvé nadšení, je vidět, že jsi do toho zapálený a chceš rychlé úspěchy a postupy, ale jak píšou kluci přede mnou, zkušenější borec z -81 tě přizabije když tam nastoupíš z -71 na které nabalíš "rychlo-svalo-špeky", protože většinou se to dělá spíš naopak...borci 88-90kg se vydrtí před turnajem na "kost" aby se vešli o kategorii níž a měli "výhodu"...a a ted si vezmi, že ty se tam připleteš ze -71... teoreticky do 90 kategorie...jak to asi dopadne?
Trpělivost přináší...atd. _________________ Jakákoliv moje odpověď je kombinace doposud nashromážděných zkušeností, teoretického vzdělání a vlastního názoru...netvrdím, že je to vždycky správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 1:37 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: | No upřímně si myslím, že by jsi v první řadě nejdřív vyčerpat klasické naturální možnosti a až potom co nebudou až tak účinné, tak zařadit suplemetny, protože je podle mě zbytečné hned zpočátku si "vyčerpat" suplementační bonusy na které si tělo zvykne a bude rezistentnější.
Za druhé máš dle mého názoru moc velký zápřah na to abys v rozumné době přibral tolik co toužíš...hlavně jsem zvědavý jak dlouho to vydržíš, trénovat denně a jěště běhat, jestli rok, možná dva... chápu tvé nadšení, je vidět, že jsi do toho zapálený a chceš rychlé úspěchy a postupy, ale jak píšou kluci přede mnou, zkušenější borec z -81 tě přizabije když tam nastoupíš z -71 na které nabalíš "rychlo-svalo-špeky", protože většinou se to dělá spíš naopak...borci 88-90kg se vydrtí před turnajem na "kost" aby se vešli o kategorii níž a měli "výhodu"...a a ted si vezmi, že ty se tam připleteš ze -71... teoreticky do 90 kategorie...jak to asi dopadne?
Trpělivost přináší...atd. |
Boze to je zase joke roku. Kdyby byla rec o AS tak mas pravdu. Ale tady je rec o gainerech a proteinakach? Tvoje telo urcite rozezna, jestli sis dal cukry z gaineru nebo z tatranky a nebo jestli sis dal místo kuřecích prs proteinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Chadzi dne po červen 23, 2014 9:55 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 2:26 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | MikTek napsal: | No upřímně si myslím, že by jsi v první řadě nejdřív vyčerpat klasické naturální možnosti a až potom co nebudou až tak účinné, tak zařadit suplemetny, protože je podle mě zbytečné hned zpočátku si "vyčerpat" suplementační bonusy na které si tělo zvykne a bude rezistentnější.
Trpělivost přináší...atd. |
Boze to je zase joke roku. Kdyby byla rec o AS tak mas pravdu. Ale tady je rec o gainerech a proteinakach? Tvoje telo urcite rozezna, jestli sis dal cukry z gaineru nebo z tatranky a nebo jestli sis dal místo kuřecích prs proteinak. |
Já mluvil spíš o anabolizerech, kreatinu apod suplementech...logicky si asi nemůžeš vytvořit rezistivitu na základních živinách potřebných k životu...to je jako kdyby jsi to chtěl tvrdit o dýchání...dýchej málo, protože jinak budeš na kyslík immuní a udusíš se....příště se budu tedy vyjadřovat konkrétněji............... _________________ Jakákoliv moje odpověď je kombinace doposud nashromážděných zkušeností, teoretického vzdělání a vlastního názoru...netvrdím, že je to vždycky správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: ne červen 22, 2014 2:46 am Předmět: |
|
|
Taky jsem se jako zápasník rozhodl přibrat, ostatně na ulici neexistují váhovky
Běhat ještě k MMA rozhodně neběhej  , radši dej třeba 2x týdně silové fullbody + 4 týdně MMA. Fyzička je přeceněná a maximální síla podceněná.
Začni jíst vejce a hovězí, to je jasné
Nitrixy a "anabolizéry" netřeba
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|