| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rostahanzal
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 4:06 am Předmět: nejlepší DIETA |
|
|
Dobrý mám pár otázek chci ci udělat svojí dietu zakomponoval bych tam zdravé tuky (20g vlašských ořechů denně), bílkoviny 1,5g na kilo (nejsem nadměrný sportovec) ale pak mám dilema jak to mám udělat s pomalýma cukrama (sacharidama) mám je ciklovat jako u sacharidových vlnách nebo je mám dám tak na hodnotu 150g abych měl větší výdej než příjem prosím pomozte mi. Děkuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
rostahanzal
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 6:11 am Předmět: Re: nejlepší DIETA |
|
|
| rostahanzal napsal: | | Dobrý mám pár otázek chci ci udělat svojí dietu zakomponoval bych tam zdravé tuky (20g vlašských ořechů denně), bílkoviny 1,5g na kilo (nejsem nadměrný sportovec) ale pak mám dilema jak to mám udělat s pomalýma cukrama (sacharidama) mám je ciklovat jako u sacharidových vlnách nebo je mám dám tak na hodnotu 150g abych měl větší výdej než příjem prosím pomozte mi. Děkuju :) |
bílkoviny (g) sacharidy (g) tuky (g) kj
135 173 18 5986
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 9:44 am Předmět: |
|
|
bílkoviny (g) sacharidy (g) tuky (g) kj
135 173 18 5986
to myslíš vážně, tak málo tuků?? a i celkově málo KJ.....
|
|
| nahoru |
|
 |
rostahanzal
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 11:01 am Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | bílkoviny (g) sacharidy (g) tuky (g) kj
135 173 18 5986
to myslíš vážně, tak málo tuků?? a i celkově málo KJ..... |
Tak já už fakt nevím každá stránka říká něco jiného kolik bych měl mít KJ, S, B, T když mám 85kg a 189cm?
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
Klidně 1g/tuků na 1kg/hmotnosti, ale aspoň takových 60g tuků tam měj.
|
|
| nahoru |
|
 |
rostahanzal
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Klidně 1g/tuků na 1kg/hmotnosti, ale aspoň takových 60g tuků tam měj. |
No já právě nejsem nějaký kulturista potřebuju udělat jídelníček tak abych zhubl tuk a začnu cvičit břicho jinak nejsme denně v posilce.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 11:24 am Předmět: |
|
|
jo určitě tak 0,8-1g tuku na 1 kg tvé váhy.
těch KJ taky víc, tohle nemáš ani bazál.....nevím, kolik ti je, ale pokud ještě k tomu cvičíš, tak je to zoufale málo.......
spíš než nějaké šílené omezování v jídle se hýbej, posiluj a jez, abys měl místo tuků svaly.
na 189 cm mi nepřijde moc mít 85 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 1:54 pm Předmět: |
|
|
Podle mě máš poměr váha / výška na chlapa +- dobrej, klidně bych jěště něco přibral...spíš jde o poměr tuk/sval, nedržel bych dietu, jen bych spíš lehce podsekl sachry a cvičil :) _________________ Jakákoliv moje odpověď je kombinace doposud nashromážděných zkušeností, teoretického vzdělání a vlastního názoru...netvrdím, že je to vždycky správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |