|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
IHaveaDream

|
Zaslal: st červenec 24, 2013 3:57 am Předmět: |
|
|
24.7.
Jsem na "neschopence", ale prakticky vím úplný prdlajs. Teď bude další holter...
Zacvičil jsem si jen tak lehce občas , jinak ani strava není nijak bezva, protože nemůžu dělat a dostal jsem se trochu do mínusu.
Ztratil jsem dost kilo, síla trochu klesla, ale zůstává tak nějak ve stejných mezích.
Teď pojedu s rodinkou na dovolenou, ale ani nevím jestli mě to těší nebo sere páč mě to odřízne od partnerky a od cvičení už úplně.
Aspoň hodím foto jak momentálně vypadám...
_________________ Be better and better everyday.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
IHaveaDream

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
Byl bych opravdu moc vděčný tomu kdo by mi to dokázal "přeložit". Rád bych věděl jestli si vůbec někdy ještě zadřepuju. Jak postupovat apod...
Našel by se tu někdo takový? Nebo kdokoliv co s tímto má nějaké zkušenosti. Jak výléčit, cokoliv , za vše budu moc rád... _________________ Be better and better everyday.
|
|
| nahoru |
|
 |
IHaveaDream

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 9:53 am Předmět: |
|
|
Nevíte někdo o nějakém dobrém fyzioterapeutovi a sportovním lékaři? (Finančně dostupného) _________________ Be better and better everyday.
|
|
| nahoru |
|
 |
IHaveaDream

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 7:20 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
momentálně jsem si prošel pár nemocemi a propadem = -10kg. Super, že? No každopádně chci se dostat zpátky, aktuální cíl 82kg v co nejčistší formě. Přihodim foto (1. klidový stav bez snahy o dobré držení těla, 2. gorilka , 3. nějaká blbost ) jak vypadá aktuálních mizerných 75,5 kg, 17 let.
Ale proto sem nepíši. Chci se optat zda máte někdo zkušenosti s dorovnáváním dysbalancí konkrétně - pravý lattissimus dorsi, l. triceps a l. prsní sval. Evidentně mám problém s aktivací lattu kvůli posunutí pravého ramene dopředu a dolů. Propad dysbalance ještě zhoršil, takže je s tím momentálně dost práce. Je tu někdo takový?
_________________ Be better and better everyday.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
|
| nahoru |
|
 |
IHaveaDream

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
Díky, no zkusím :)
Zdravím,
tak jsem si prošel několika nemocemi a problémy. Příušnice s komplikacemi, různé jaterní "blbosti" atd... Výsledek mínus skoro 10 kg, něco málo se mi povedlo nabrat už zpět. Chci se vrátit do hry.
Tomáš; 17 let; 176 cm; 75,5kg
Momentálně jsem cvičil kalistheniku silovým způsobem. Celkově mě baví spíše silové cvičení a největších výsledků jsem dosáhl při lehce upraveném sheiku. Bohužel silovku jako takovou cvičit kvůli zádům nemohu.
Cíle
- vrátit se zpět na 82 kg v co nejčistší formě
- co nejvíce vyrovnat dysbalance
- zlepšit držení těla
- posílit core
Problémy
- celkové držení těla
- oslabené dolní fixátory pravé lopatky
- hyperlordotizace LP
- skoliosa
- pravé rameno posunuté dolů a dopředu - v protrakci a depresi
- atd...
Momentálně chci vypadat co nejlépe. Přemýšlím nad tím, že budu cvičit split s dvojí předúnavou zde z webu, ale nevím jak na mě bude něco takového fungovat.
Aktuální míry
Biceps - 37 cm (-3cm), na levé ruce mám výrazně menší triceps
Prsa - 101 cm v klidovém stavu, vydechnuto (x), levý prsní sval menší
Nohy - 55 cm, měřeno uprostřed (- 10 cm)
Pas - 81 cm
Aktuální výkony
Bench press - 2x 115 kg
Shyby - 1x BW + 40kg
Hluboký dřep - 120 kg tolikrát až to bylo nudné, ale výš nepůjdu... moc nedřepuji
Strava
Osvědčila se mi tuková strava, bohužel je takové stravování pro mě moc drahé. Momentálně jím 3x denně, snídaně tuky+ bílkoviny. Občas zařazuji i nějakou svačinu. _________________ Be better and better everyday.
|
|
| nahoru |
|
 |
IHaveaDream

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
20.6.
Tak nasranej jako dneska ráno jsem už dlouho nebyl. Den začínaje pekelnou noční a konče tím, že je přítelkyně v nemonici (jisté postoperační komplikace), naštěstí to vypadá dobře...
Každopádně jsem se dnes potřeboval vybít, berte to prosím s rezervou, prostě na místě vymyšlená kravina, radši hodně podseknuté váhy abych si něco neudělal a celý den nechtěný půst.
Ring push ups 4x10 BW
Tlaky na šikmé lavici s JR 10x20kg; 7x22,5kg; 6x22,5kg; 4x27,5kg
Ring dip (s velkým rozsahem, blížilo se spíš k pelican dips) 10, 6, 6, 5, 4, 3, 3
Peck-deck 10x30kg, 10x25kg, 10x25kg, 8x25kg
Upažování v předklonu + upažování ve stoje 3x10
5x l-sit to handstand na podpěrkách na kliky
5x 160°iron cross
rings support
----pár desítek minut pauza, ale nálada pořád na hovno, takže pokračujeme---
Hluboké dřepy 5x60kg, 2x4opx80kg, 2x3opx85kg, 6x2opx100kg
Shyby 10,8
Hluboké dřepy 5x60kg, 2x5opx65kg, 4x4x75kg
Shyby 8, 6
Hluboké dřepy 2x4x110kg, 2x3x115kg, 10x60kg
Shyby 6, 6
Yoga, amen. _________________ Be better and better everyday.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|