Paleo strava

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Paleo strava  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Paleo strava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pokedex

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nikde jsem to poradne nedohledal je možný v paleu jist vodní meloun ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A proc bys nemohl? :-) Dokonce v Paleo for Athletes je doporuceny pro obdobi pred treningem

https://www.zonetraininglog.com
Pokedex

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dekuji :-) hele pritelkyne se me ptala a nejak me zblbnula :D ted mi docela doslo ze jsem dement :D kazdopadne dekuji za odpoved
Číča

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,asi bych se tu uhledal,tak se zeptám přímo,než si pčečtu toto téma celé:
Má někdo vzory nebo log s paleo-bicakovou dietou? Mám tím na mysli paleo základy,ale žádné přirovnání sacharidů k satanovi, vločky po ránu budu jíst pořád a mléčných výrobků se kvůli bílkovinám nezbavím. Zaroveň by bylo nejlepší,kdyby se nejednalo o ,,dietu" zaměřenou nahubnutí,kalorie si kdyžtak nastavím sám.
Snad mi rozumíte ;-)
Edit:
pred tim,nez me poslete do hajzlu s tím,ze se pak jedna o normalni stravu,tak bych rad napsal malý dodatek o sobě. MOmentálně mám cca 100kg a chtel bych se dostat na 95-97 lehkym zkvalitnenim. samozrejme to muzu udelat vlnama a podobnyma vecma,ale chtel byhc ziskat nejake zkusenosti timto typem ztravovani,kdy si misto vlocek a 3 pytliku ryze dam treba jen sachry z vlocek po ranu a zbytek jedu na masu,zelenine a tvarohach,atd. Problem vetsiny radobyjidelnicku je v tom,ze neni zamereny na 100kg posilovaci jedince,ale na lidi s 85kg a pupkem nebo podobny.
Tak se chci prave inspirovat...a hledam zdroje,abych vse nemusel zdlouhave zkouset od zakladu a mohl zkusit neco rozumneho. Díky za pochopení
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Pokedex

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele paleo je o tom ze nejis sacharidy hubnes tim ze telo spaluje tuky takze ty vlocky stim proste nepujdou dohromady jinak me na hubnuti pomohlo jist proste zdrave vynechat svetly pecivo a zbavit se nezdravejch tuku
harry

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlas. Stačí vynechat mouku a cukr a máš pět kilo hned dole.
Číča

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A když to kalorický nenahradim tukem, tak i svalový přírůstky...říkám, že mi jde o funkční příklad pro 100kg vaziciho jedince,ne o to aktuálně dostat 5kg dolů. Kdybych vyndal všechny sachry a držel aktuální plán 5x týdne posilka plus 2xtydne běhat, tak to půjde do hajzlu.. I se mnou
Seva98

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča: objednal jsem si nedavno kupu paleo knizek z USA a mam uz prectenych 5 knizek o Paleu, od Palea po atlety az po Paleo, kde dokonce v ukazkovem jidelnicku byl popcorn

No k veci, pokud se pri paleu hubne, tak se ovoce omezuje a nahrazuje se zeleninou, ale neni duvod ovoce uplne omezit, kazdy ma telo rozjete jinak a nekdo bude hubnout i na ovoci 3x denne. Ovoce je vhodne pred treningem, po treningu se muze dat klidne jablkovy juice s proteinem a jako prvni jidlo po treningu vubec nevadi bataty, pripadne brambory nebo ryze. Ale zbytek dne se pak ji uz teda spise kombinace tuky + bilkoviny + mene sacharidu (,ale stale se muze nejake ovoce, kdyz clovek spaluje jak dabel :-))

A prave co sleduji i nejakou paleo skupinku na facebooku, tak mi pripada, ze strasne moc lidi, co uz maji paleo jako lifestyle, tak proste ma sacharidy <10% denniho prijmu. Asi se tu dostala nejaka fama, ze paleo i po diete se ma jet uplne bez sacharidu, ale nechapu proc. Sachry maji byt cca 20-30% prijmu, furt je to low carb dieta, ale ne zero carb. A abych pravdu rekl v ani jedne knizce nebylo, at clovek na paleu je na 0g sacharidu denne :-)

Číča

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji, přesne něco podobného chci právě zkusit. Sachry po ranu,po tréninku a zbytek zkusit dohnat právě masem,zeleninou,syrama,tvarohem,... Klasikou bez sachru. Nevím, zda se to pak nazývá Löw carbs,cKD bez ketozy,bicakova paleo...je mi to jedno. toto mi přišlo jako vhodné téma pro můj účel, možná se mýlím...
Bojím se právě toho, že to s těma tukama prezenu a výsledkem bude ztloustnuti bez energie.
Pokedex

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 6:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem to blbe napsal :-) pro me jde o redukci treba 10kg tak sacharidy davam akorat 2ks ovoce denne.
krajtamen

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli jsem to všechno dobře pochopil tak jedinej zdroj sacharidů je ovoce (rýže, brambory)? Chtěl bych to zkusit, ale mám strach že mi budou chybět sacharidy a budu unavenej : (

Jaký jste měli náběh na dietu ? Byl začátek nějak těžký ?
Seva98

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podívej se o tři příspěvky výše, Paleo nemusí byt u sportovce zas úplně bez sacharidů.

Reiben

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Začátek je těžký než si tělo zvykne a přepne ze sacharidů na tuky.. u mě to trvalo pár týdnů, během kterých jsem se cítil neustále unavený atd. Nebylo to jednoduchý, ale jakmile se tělo přepne, tak je to pohoda. Nemáš vůbec hlad a klidně vydržíš 5-6 hodin mezi jídlama. Stejně tak máš neustále hodně energie, která ti nekolísá během dne, ale drží se pořád na stejný hladině.

Jinak, co se sacharidů týče, tak v paleu je naprosto OK pokud máš velký výdej energie, že si dáš zeleninu bohatou na škroby jako např. batáty nebo dýni. Oboje je výbornej zdroj sacharidů a jako příloha k masu naprosto ideální.
PetkaB

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ten začátek - únava atd., je u každého individuální. Někdo to má jak píšeš, někdo ne. Já měla to štěstí, že se žádná únava nekonala, prostě mi to sedlo hned od začátku a to jsem to jídlo změnila fakt hodně radikálně. Jo, a dieta bych tomu tak úplně neříkala - jím takový hromady jídla, co jsem nejedla už dlouho :-D
krajtamen

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to četl, ale nebyl jsem s toho moc rozumnej, takhle mi to stačí.

Já si prostě nedovedu představit předtréningový jídlo, dneska to mám tak že polknu nějaký ovesný vločky s kapkou medu a zajím to banánem. Po trenále míchaný vejce, ale tak tady asi nějaký ty batáty s masem nebudou problém .

Díky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Paleo strava Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: