|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
peacer
|
Zaslal: so červen 21, 2014 12:12 pm Předmět: Multivitamin pro dárce krve Walmark |
|
|
Zdravím všechny,
od kamaráda, co pravidelně daruje krev, jsem obržel několik balení "Multivitamin pro dárce krve - Walmark". On je sám nejí a řekl si, že by mi nějaké vitamínky navíc prospěly. Já sám žádné vitamínové doplňky neberu, tak jsem si řekl proč ne. Radši jsem se ale podíval na složení a všiml jsem si, že některé látky vysoce překračují doporučenou denní dávku Vitamín B12 (240%), Kyselina listová (300%) a železo (143%).
Nevíte, jestli by příjem těchto látek v takovém množství neměl nějaký negativní vliv na organismus pro člověka, který krev nedaruje ? Přemýšlel jsem i o půlení tabletek a brání jen obden. Přecejenom železo, hořčík i další minerály a vitamíny se hodí. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: so červen 21, 2014 1:00 pm Předmět: |
|
|
no to je davkovani pro normalni lidi, kdyz pises sem tak predpokladam ze si sportovec a ti maji ty naroky na vitaminy trochu nekde jinde
vetsi davky Bcka ktery jsou rozpustny ve vode stejne v pohode vyloucis, pozor treba davat jen na vitaminy rozpustne v tucich - A,D.. ale v tom multaku toho stejne nebude tolik, ze by se ti neco mohlo stat _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: so červen 21, 2014 1:54 pm Předmět: |
|
|
taky si myslim, ze obsah a vyuzitelnost vitaminu v tech multacich nebude zdaleka odpovidat tomu mnozstvi, jake tam maji uvedene
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: ne červen 22, 2014 11:33 am Předmět: |
|
|
Díky za názory a odpovědi. Budu teda brát jednu tabletku jednou za 2-3 dny. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne červen 22, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
Mám B komplex, kde je třeba jenom B1 9000x více než je doporučená DD. Stejně tak DDD zinku je 15mg, já měl někdy i 125mg za den a obecně mam tak 75mg denně a jsem uplně oukej.
Je potřeba vědět že DDD jsou úplná minima, které by měl člověk mít za ten den.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne červen 22, 2014 12:50 pm Předmět: |
|
|
Tak zrovna vitamíny a minerály by asi měly být základ. Takže bys je měl užívat denně.
Osobně beru každej den mulťák, multiminerál a k tomu C, B a u dvou tréninků za den i Mg. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|