Alexovo muscle up

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alexovo muscle up  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Alexovo muscle up
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Dá Alex muscle up než bude muset rozebrat lešení?
Nedá, je měkej jako dvojka máslo
44%
 44%  [ 4 ]
Dá, protože je hustej
44%
 44%  [ 4 ]
Dá, protože to je brnkačka a dá to i moje babi
11%
 11%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 9

Autor Zpráva
Alexk

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Tak to neni spatny.. ale tak jasny, zase to tam netlac kazdej den, vseho s mirou.. :)

Když já tady okolo tý trubky chodím každej den a prostě si nemůžu pomoct. Jinak až to lešení zbourám, postavím si tu hrazdu, to už je jasný...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Alexk

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Omlouváme se, došlo k následující chybě:

• uživatelé s méně než deseti příspěvky nemohou odesílat příspěvky obsahující adresy směřující na jiné stránky

Děkujeme za pochopení!

Něco je tu blbě a je toho očividně víc, asi neumím číst čísla
Alexk

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tak jenom někdo neumí přečíst podmínku <= 10 ;)

Tady je konečně to video:

První den

3. pokus je na maximální sílu

a ruce, zjemněné lešenářskou trubkou

Naposledy upravil Alexk dne út červen 24, 2014 9:31 am, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

od pohledu: sily je tam dost, ale mas zbytecne siroky uchop
napred se nauc vyuzit pohybu, rozhoupat a udelat "vysoky shyb" v momente kdy mas nohy pred sebou, pri pohybu dozadu te automaticky prekloni...a pak uz se staci jenom vytahnout rukama
Alexk

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
od pohledu: sily je tam dost, ale mas zbytecne siroky uchop
napred se nauc vyuzit pohybu, rozhoupat a udelat "vysoky shyb" v momente kdy mas nohy pred sebou, pri pohybu dozadu te automaticky prekloni...a pak uz se staci jenom vytahnout rukama

Tak přiznám se že mě nenapadlo že by mohla šířka úchopu vadit. Dík za tipy...
Tom3

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petre ale on nechce prave vyuzivat toho momentu :)
Podle videa tam ta sila bude, to das :)
V te uplne horni pozici si od te hrazdy hodne daleko, zkus naopak jit tim pupkem a prsama pres hrazdu, proste naklonit se dopredu (v te nejvyssi pozici) a pomalu pretacet zapesti, bez pretoceni to vys nepujde..
a uzsi uchop jak rika petr
Jinak ty ruce jsou v pohode, takovy tu ma kazdy z fora, cely rok
e:
spatne

spravne

Obrazky jsem nasel na netu, jsou o nicem ale urcite je pochopis..
Alexk

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Petre ale on nechce prave vyuzivat toho momentu :)
Podle videa tam ta sila bude, to das :)
V te uplne horni pozici si od te hrazdy hodne daleko, zkus naopak jit tim pupkem a prsama pres hrazdu, proste naklonit se dopredu (v te nejvyssi pozici) a pomalu pretacet zapesti, bez pretoceni to vys nepujde..
a uzsi uchop jak rika petr

Jasně, zítra repete s vašima radama...
flew

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyměním tvoje tělo za můj Muscle up

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Alexk

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2014 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.den
dneska jsem se snažil o tu fázi přesunu rukou ze shybu jakoby na dip (jak píše Tom - přetáčeni zápěstí). A to je určitě ten největší problém. Tělo protestuje a když jsem slez z hrazdy tak mě ještě půl hodiny bolely lokty tak, že jsem se skoro...
Prostě potřebuju regeneraci. Zejtra nic nedělám. Každopádně mám pocit že mi chybí něco jako koordinace mezi svalovými skupinami. To je něco co mi
klasický zvedání železa nedá...

Zejtra budu dělat, že ta mrcha trubka neexistuje. Taky přemejšlím že se příležitostně vetřu na nějaké dětské hřiště a zkusím hrazdu co se dá obejmout prstama...
Alexk

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4.den
asi mám s tou trubkou vážnej problém. Celej den sem dělal jako že tam není a kolem půl deváté koukám, že na ní zase vysím. Tak takhle by to nešlo... Ještě že se dneska vracím domů až pozdě v noci.

Sparring už mi nadává že se na to mám vykašlat bo až se úplně doku...ím tak nebude mít s kým cvičit... dobrá zpráva je že lokty už nebolí tolik, asi tělo pochopilo že mu to nepomůže

Jinak jsem pochopil že nějaké švihy a rozhoupávání není dobrá cesta, všechno musí jít čistě, alespoň u mě to jinak nepůjde...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alexk napsal:
4.den
asi mám s tou trubkou vážnej problém. Celej den sem dělal jako že tam není a kolem půl deváté koukám, že na ní zase vysím. Tak takhle by to nešlo... Ještě že se dneska vracím domů až pozdě v noci.

Masochista. ale jinak jak psali borci výše, silnej jseš evidentně dost, takže to tam jen natlouct :o)

Tom3 napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Někde na youtube je video kde to nějakej gymnasta naučí hodně namakanýho kulturistu během jedný hodiny a je pak schopnej dát Ring muscle up. Pokud na tom budeš makat několikrát týdně a máš aspoň elementární sílu-půjde to...

Nemyslis target="_blank" class="postlink">TOTO? je to uz part 2, kde ten muscle up da.. akorat teda ten postup z kruhu asi nepujde prenyst na leseni
No kdyz to teda chces udelat bez false gripu a bez vyuziti momentu, tak shybuj, shybuj.. co nejvys, po krk, po prsa, po pas, kdyz to das az po pas tak uz te deli jen kousicek - prechod ale neni to zadna prdel no, budes to mit tezky..
Jojo to je to video :o)
medwed

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alexk napsal:

Jinak jsem pochopil že nějaké švihy a rozhoupávání není dobrá cesta, všechno musí jít čistě, alespoň u mě to jinak nepůjde...

Nenapadlo te to zkusit prave naopak tzn. tam nabusit aspon nejaky cheatovany muscle up a pak tu techniku ladit...?
Mozna ze tim clovek ziska i nejake spatne navyky ale to telo se nauci co se po nem vlastne chce a navic to muze prinest i benefit v podobe striktinho negativniho opakovani (svihane nahoru striktne dolu).
Alexk

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:

Nenapadlo te to zkusit prave naopak tzn. tam nabusit aspon nejaky cheatovany muscle up a pak tu techniku ladit...?
Mozna ze tim clovek ziska i nejake spatne navyky ale to telo se nauci co se po nem vlastne chce a navic to muze prinest i benefit v podobe striktinho negativniho opakovani (svihane nahoru striktne dolu).

Jj, tohle me napadlo, dopomoc od sparringa (prizvednuti v kriticke pozici), ale jak rikam budu si muset najit nejakou pouzitelnou hrazdu, tohle je 1. moc vysoko, 2. moc tlusta trubka. Potrebuju tyc co se da obejmout prstama, tohle musim drzet nadhmatem a vcera mi dost osklive ujela ruka...
Alexk

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6. den
dneska navsteva opravdove hrazdy v parku. Sparringa mi delal syn a jde mu to sakra dobre, jestli to da driv nez ja, budu se nad sebou muset vazne zamyslet
Na nizke hrazde trenovana horni cast pohybu a negativni muscle up. Na vysoke muscle up s dopomoci a co nejpomalejsi negativni. Lokty me boli a kluka ne, tak to bude asi starim sakra Jinak ta hrazda je oproti te tluste trubce fakt nebe a dudy...

Zejtra repete na hrazde, a az dam hrazdu vratim se k trubce...
Oddo

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MU je zrádný cvik, mně osobně to trvalo cca 3 měsíce, než se mi povedl alespoň ošklivý, ale netrénoval jsem na to nějak intenzivně

Nějaké moje poznámky:

- dle videa je tam dost tahové síly, abys dal pěkný MU bez kopání, jediné co musíš je zvyknout si na ten pohyb a hlavně pilovat to přetáčení zápěstí. Já jsem to dělal tak, že jsem jezdil dynamické shyby, a u toho jsem při každém opakování myslel na to přetáčení zápěstí nahoru a dolu, ale bez pokusu o MU. Když budeš totiž moc failovat na MU budou tě pekelně bolet lokty a pozděj i zápěstí a ramena, ale na to už si asi přišel sám :-) To přetáčení úchopu je prostě alfa a omega a bez toho se nehneš. I když totiž uděláš pěkně dynamický tah zádama, tak dokud to zápěstí bude v té "shybové" pozici, tak zase spadneš dolu a nedostaneš se nad tu hrazdu. Hodně taky pomáhají ty negativní opáčka. Nahoru na hrazdu vyskoč, vylez nebo třeba výmyk a pak pomalu a kontrolovaně dolu. Důležité je aby si tělo na ten pohyb navyklo.

- dle mého zkušeného oka bych řekl, že kdybys chvíli pilovat false-grip tak bys byl schopný dát i pomalý kontrolovaný muscle-up, bez jakékoliv dynamiky, samo sebou, že ne na té trubce od lešení ;-)

- nevím jestli je to přesně tvůj cíl, ale hodně lidí dělá ze začátku takový falšovaný MU a to tak, že jednou rukou drží hrazdu podhmatem a druhou nadhmatem, přitáhne se co nejvýš a tou nadhmatovou rukou se přetočí nad hrazdu, opře se hrudníkem o hrazdu a přetočí i tu druhou ruku ;-) tak to jen tak, kdybys to chtěl vyzkoušet

snad sem ti pomohl :-) budu sledovat tvoje snažení :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alexovo muscle up Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: