Gollenka - nebýt nejslabší

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Gollenka - nebýt nejslabší
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
e-witch

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gollenka napsal:
[b]Dnešní trénink mě potěšil =)
začla jsem benčem.. -Nedávno mi přišla pm kolikrát dám 30kg benč v jedný sérii a kolik dam sedů lehů bez zapřených nohou za 2 minuty. Dotyčnému jsem odpověděla že nevím a vzhledem k tomu že teď necvičím nemá smysl to zkoušet.. a optala jsem se kolik dal on. Není to zjevně žádný silák ani sportovec.. co se benče týče odpověděl že dal 30 kg 23x a jestli dám víc... To byla samozřejmě výzva =) myslela jsem že to za pár měsíců tréninku zkusím a že bych mohla dát víc...
Dneska jsme se k tomu tématu s Grogym dostali a řekla jsem si že dneska schválně zkusim kolikrát tu třicítku dám =)....

:D staly jsme se obětí stejného experimentu ...

já mu pak navrhla ať po mně opakuje dřepy s vlastní vahou, tak pro jistotu začal s mojí, a při třetí sérii ho prý museli zvednout :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bože můj, tohle by fakt mělo být trestný ..... já pro nějakou tu úchylku mám pochopení, a submisivita je úděl, který si holt člověk nevybírá, takže se nechci nikomu vysmívat, ale .... co je moc je prostě MOC!.

Pár takovýhle volů a s těma babama už vůbec nebude k vydržení

Ale stejně si myslím, že to je jen cílená pomluva, protože určitě myslel 30kg jednoručku ..... aspoň .... snad ... možná .... doufám .....
MSG

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se dá fotit ve tmě (a bez blesku) :-) ale aspoň máš trochu motivaci ve stylu těch fotek před a po.. :-)

gollenka napsal:
ach jo nesnášim svoje fotky :D
naše ranní diskuze...

hele psala si něco na ronnie to si musim přečíst...

jj.. a taky mě musíš vyfotit... ale tak abych vypadala hubeně... :D

nejsem kouzelník ...

říkal si že umíš ve fotoshopu..

ne v malování :D

a vznikla z toho tahle ranní rychlo fotka nevalné kvality... Ještě to časem napravim nějakejma hezčíma fotkama =)...
Tsunami

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem koukala na ty míry...není to tak špatný a fandím ve cvičení, ať tě zas uvidím někde na závodech :-) a jinak iá mám 66-67Kg a přes stehno67cm a přes ruku 34cm strašný..a ty nohy mi nejdou dolů, nic :-D
H-nja

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gollenka napsal:
-Nedávno mi přišla pm kolikrát dám 30kg benč v jedný sérii a kolik dam sedů lehů bez zapřených nohou za 2 minuty. Dotyčnému jsem odpověděla že nevím

Hošan evidentně zmoudřel,neboť už se s tebou nechtěl "prát"
gollenka

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2014 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak posledních pět dní dost hektických nebyl čas na cvičení a docela hodně jsem povolila i co se jídla týče..
Trochu jsem se bála dneska na váhu že zas budu mít přes 80 to bych si musela dát facku... ale naštěstí 79,0 takže super.. o půl kila míň než minule ne že by to byl nějakej úspěch.. ale teď fakt pát posledních dnů je úplně na prd... dalších pár dní to asi taky nebude nic moc ale budu se snažit alespoň trochu co se jídla týče a na konci týdne už se snad všechno srovná a zas se do toho víc opřu..
gollenka

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska jsem se zase dostala na tanitu

cca 14.6. to bylo
na tanitě váha 80,4
tuk 39,5% 31,8 kg
svaly 46,1 kg
voda 43,4%

a dnes po dvou týdnech
váha 79,0
tuk 38,6% (30,5kg)
svaly 46,0
voda 44,1%

na to že sem nic moc nedělala a nebylo to vůbec ideální tak nadmíru dobrej výsledek... spokojenost maximální 1,3kg tuku dole =)
gollenka

PříspěvekZaslal: so červen 28, 2014 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska ráno doma na váze 78,1 kg =) (před dvěma týdny to bylo 79,5) na centimetry tak o 1cm dole na většině partiích =) na to že se teď nějak extra nesnažim tak dobrý =).
gollenka

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ach jo.. nesnášim stres.. jak sem pod nějakym tlakem a je toho na mě moc tak většinou to jídlo prostě moc nezvládam řešit. Teď už začínám bejt víc v pohodě ale není moc na nic čas.. Alespoň se snažim chodit se psem na procházky ale posilovna teďka nic. Dneska jsem se zas dostala na tanitu.
Minule to bylo
27.6.
váha 79,0
tuk 38,6% (30,5kg)
svaly 46,0
voda 44,1%

Dneska sice o půl kila víc ale na svalech =)
váha 79,5
tuk 38,2% (30,4kg)
svaly 46,6kg
voda 44,3%
Sice pidi výsledky a tuk stejnej ale aspoň se to nezhoršilo... teď se alespoň budu snažit víc řešit to jídlo a chodit se psem když už nic...
gollenka

PříspěvekZaslal: so srpen 30, 2014 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Váha na domácí váze 78,5 od července v podstatě žádné změny (jak na procentech tak na cm). Respektive konečně jsem se po milionu let dostala na dovolenou... all inclusive.. takže po ní jsem měla asi 80,5 ale už jsem zase zpátky tam kde předtim... Jasně není to žádnej úspěch.. pro mě je teď vzhledem k tomu jak to mam hlavně důležitý že se ta váha nevrací zase nahoru... nechápu jak jsem mohla mít v únoru 84kg takže za těch 5 kg dolů co si držim jsem fakt ráda.. ale určitě chci dolů dalších pět což není žádnej závratnej úkol.. ale s tim jak to teď je to prostě asi bude ještě chvilku trvat... do posilovny už se těšim jak malá =) možná se dočkam i nějaký menší domácí posilovny což by teď pro mě bylo úplně ideální. Nechci si teď dávat nějaký cíle a pak bejt zklamaná že je neplnim ale doufam že se budu pomalu sunout pod těch 75...
Hrozně nerada se fotim ale přece jen na dovolený jsem se fotkám v plavkách nevyhnula a tak alespoň vznikly nějaký fotky na porovnání =) protože tady chtěj vždycky všichni nějaký fotky vidět tak jí sem hodim ale vim jak vypadam a nedělam si žádný iluze =) popravdě název logu je trochu recese od začátku... samozřejmě jsem doufala že to dopadne nakonec lépe.. ale nedá se svítit... snad si k týhle fotce za čas pořídim nějakou s lepší formou =) (malou omluvou je to že je to foceno šestý den all inclusive a nemohla jsem zatáhnout břicho )

na druhý fotce jsem nějakou náhodou udělala boule na ramenou =) tak ať to alespoň vypadá že mi zůstal nějakej sval

díky všem co ještě věřej že se dokopu někdy něco zvednout :D a těm kdo mě podporujou i když se mi nedaří...
gollenka

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se dneska dostala na tanitu a alespoň z něčeho mam trochu radost...

Váha 77,7
tuk 38,0% , 29,5kg
svaly 45,8 kg
voda 44,4%

pro srovnání vážení z 15.6.
na tanitě váha 80,4
tuk 39,5% 31,8 kg
svaly 46,1 kg
voda 43,4%

jsem hlavně ráda že vidim že to jde jen z tuků i když pomalu ale jistě =)... teďka mám dva týdny kdy mám trochu víc pohybu, trochu víc stresu =) a kdy mam tak nějak trochu víc čas volit si jídla který budu jíst tak snad se to na tom zas trošku podepíše... =) hurá pod 75kg =)
Blair

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratuluji k úbytkům :) jenom máš asi prohozené kg a % u svalů a vody ;)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to Blair napsal, byl jsem nucen se zamyslet, teda zachtělo se mi :-) a kontroloval jsem svoje výsledky někdy před 2 lety a na 85,6kg tělesné hmotnosti jsem měl 44,9kg svalů a 57kg vody. Tuku 9,2%. Takže jestli máš 45,8kg svalů na 77,7kg váhy, tak jsi extrémně osvalená ale dost suchá :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
jnerez

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Jak to Blair napsal, byl jsem nucen se zamyslet, teda zachtělo se mi :-) a kontroloval jsem svoje výsledky někdy před 2 lety a na 85,6kg tělesné hmotnosti jsem měl 44,9kg svalů a 57kg vody. Tuku 9,2%. Takže jestli máš 45,8kg svalů na 77,7kg váhy, tak jsi extrémně osvalená ale dost suchá :-)

Já myslím, že to je spíš vina toho přístroje na kterém se měří, protože to číslo, které ona napsala, že sou svaly, tak to nejsou svaly jako takové ale tuším že aktivní tělesná hmota, což se nerovná svaly.
gollenka

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blair napsal:
gratuluji k úbytkům :) jenom máš asi prohozené kg a % u svalů a vody ;)

v první řadě díky...

v druhý řadě se všem diskutujícím omlouvám za desinformaci beztukové hmoty mám 48,2kg je to ten zbytek když se odečte kolik je tuku z toho je pak ještě odečteno nějakých 2,5kg jako minerály v kostech a to co zbyde je tady pak značeno jako muscle mass, proto jsem napsala svaly. Jistě to ale nejsou svaly jako svaly je to všechno kromě tuku a kostí =) (což jsou pak už ale hlavně svaly který jsou samozřejmě z velký části tvořeny vodou =))... hodnoty jsem ale neprohodila takže můžu to značit jako beztukovou nebo aktivní hmotu ať v tom není zmatek

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: