|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
karlwanhov

|
Zaslal: st červen 25, 2014 3:20 pm Předmět: |
|
|
- kdyz si tohle mixnes, tak ti to casem zhoustne a misto rychle vypiteho shejku budes mit kasi
- sojovy prot se do krve vstrebava hodne dlouho, je spis vhodny jako night - a hlavne neni vhodny jako jednoslozkovy kvuli spatnemu AMK
ale jak bylo zmineno, svacina je zbytecna
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: st červen 25, 2014 4:01 pm Předmět: |
|
|
Radši se najez pořádně v době kdy můžeš a máš na to čas a nevymýšlej krávoviny.
Tyhle blbosti jsem vymýšlel při studiu a rovnou ti říkám, je to k ničemu, zkoušel jsem mixovat, kde co s čím co. Pokud by si tam chtěl něco dávat, tak si dej třeba ty ořechy s proteinem. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st červen 25, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
Už jsem to tu psal asi 10x. Namixuj si prostě jídlo předem do pet lahví. Budeš to mít v sobě za 10 minut. Zakázat pít ti snad ani nemůžou. kuřecí prsa s rýží a můžeš k tomu přidat i nějakou zeleninu pokud chceš aby to mělo i nějakou chuť. namixovat se dá v podstatě cokoli mixoval jsem si i těstoviny s tuňákem. Taky jsem měl jednu dobu takovou práci, že jsem se prostě nemohl sebrat a jít se najíst když jsem zrovna potřeboval. Dokonce jsem si ty pet lahve s jídlem neměl ani kam dát, protože zaměstnavatel prostě nevytyčil žádné místo k tomu určené přímo na pracovišti. Dokonce jsem si v pracovní době nesměl ani sednou. Jíst se mohlo jen v jídelně. Vyřešil jsem to tak, že jsem měl po celou pracovní dobu na zádech batoh s těni lahveni a když jsem prostě potřeboval tak jsem si z batohu vytáhl jednu lahev a jídlo vypil. Vím, že je to už extrém ale prostě to někdy jinak nejde. Žádné proteinové tyčinky nebo gainery a podobně si nekupuj. Jsou to vyhozené peníze.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červen 25, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
A to máš klasické pet lahve? Nešprajcuje se to tam dole v těch záhybech? Možná by byl lepší šejkr, ideálně neprůhledný. Od pondělí mám v plánu jít na brigádu a pokud se mi nepovede dostat na místo kam chci, tak budu muset dělat asi zedničinu, takže budu muset vymyslet něco podobného, protože budu pryč od rána do odpoledne, venku na sluníčku, takže nevím jak to vyřeším. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st červen 25, 2014 4:29 pm Předmět: |
|
|
Ne nešpracuje. Musí se to pořádně rozmixovat, aby tam nebyly žádné velké kusy. Také to nesmí být moc husté. Jinak do šejkru se to asi nevejde. Chce to aspoň tu 1,5 litrovou pet lahev. Používal jsem pet lahve od magnesky. Ty lahve jsou zabarvené do modra tak že to ani nebylo moc vidět, že tam není voda ale nějaká bílá sračka:) Samozřejmě, že před vypitím to musíš pořádně protřepat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st červen 25, 2014 4:31 pm Předmět: |
|
|
Taky mam v praci prestavky po 4 hodinach.. napisu jak to mam kdyz du treba na nocni pac zacvhvilu odchazim
17:00 - jidlo jeste doma
18:00 - zacatek prace
20:00 - velkej bilej jogurt 400g
22:00 - ofiko svacina (kure ryze treba)
24:00 - 2x jablko
02:00 - ofika svacina (kure ryze treba)
04:00 - protein
06:00 konec sichty :)
06:30 - skacu sipku do postele a rvu tam tvaroh
takze mezi oficialni prestavkama mam jogurt, 2 jablka, protein :) mi nerikej ze se nedokazes zasit nekam na 2minuty a narvat to tam ? ;) _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červen 25, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
Ty vado mít přestávky po 4 hodinách + mít kam dát jídlo, tak si pískám.
prochm: díky! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st červen 25, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
Ještě že už tohle nemusím v práci řešit  Měl jsem období, kdy jsem to cvičení žral a všechno hrozně řešil...dneska prostě jdu 3x týdně pocvičit - většinou v 6 ráno, protože to jinak nestíhám a i když jo, tak je večer fotbal  A 2-3x týdně nějaký další sporty nebo běhání.
S jídlem to samý, krabičkoval jsem, vyvařoval...dneska si ráno zajdu na vajíčka, občas něco uvařím, ale někdy jdu i někam na meníčko, kde si vyberu nějaký lehčí jídlo. Na svačinu jsem si oblíbil bílý jogurt na pití, kterej je vypitej rup šup a k tomu ovoce, pečivo nebo něco...
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st červen 25, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
No tak kazdej mame jiny cile :) ja chci bejt velkej a silnej, poradnej chlap kterej se s nikym a snicim nesere (kokosy na snehu :D )
a ktomu mi bohuzel nestaci si sem tam neco uvarit nebo jest 3x denne vysocinu nebo vlasak :) _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st červen 25, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | No tak kazdej mame jiny cile :) ja chci bejt velkej a silnej, poradnej chlap kterej se s nikym a snicim nesere (kokosy na snehu :D )
a ktomu mi bohuzel nestaci si sem tam neco uvarit nebo jest 3x denne vysocinu nebo vlasak :) |
Tak to ti schvaluju Zas tak jsem to nemyslel, ráno snídám míchaný vajíčka s pečivem, obědvám maso s něčím, když někam jdu na oběd dám si taky maso s přílohou a pokud je nějakej vývar tak i polívku. Odpoledne bílej jogurt s pečivem nebo ovocem, večer doma zas maso...před tréninkem v 5 ráno banán, po tréninku protein, vitamíny.
Jenom jsem už zavrhl to, že sebou budu denně tahat 8 krabiček se studenýma bílkama a vysušeným kuřetem...ale samozřejmě chápu, že každej nemůže v práci jíst kdy chce, strávit půl hodiny na snídani a hodinu na obědě, taky jsem takový práce dělal a obdivuju ty, kteří přitom dokážou cvičit, protože já měl problém dokopat se vůbec do posilky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|