|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ikee

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Vico napsal: | | Neviděl jste někdo něde v čr Coca-colu zero cherry? nebo Dr. pepper cherry diet? |
Na Andělu je super hamburgerárna Bejzment a mají tam třeba i Zero vanilla a různé Peppery, mou oblíbenou skořicovou limonádu a taky různé mexické. Ale to mluvím o restošce, v obchodu jsem to nikde neviděla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: čt červen 26, 2014 2:46 pm Předmět: |
|
|
Ježiš a nevíte někdo o něčem s tou vanilkou a cherry diet nebo pepper diet v Brně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 4:26 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Ježiš a nevíte někdo o něčem s tou vanilkou a cherry diet nebo pepper diet v Brně? |
Suger free se nevyplatí do Čr dovážet ani pro speciálky. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
Jeste loni zacatkem roku byla Pepsi twist light , ale pak uplne zmizela ze vsech retezcu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: čt červen 26, 2014 5:49 pm Předmět: |
|
|
Naposledy jsem viděl Coca Colu na videu, které publikoval nějaký Russian Crazy Hacker, a to co zůstalo po vyvaření z Coca Coly, to se mi vůbec nelíbilo. Od té doby na Colu nemám chuť. Jinak jednoznačně nejlepší cola je Pepsi Max. "Těžký" coly nepiju/nepil jsem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Sasakr

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Sasakr napsal: | | Tak už se mi Freeway light chladí. Tak jsem zvědav, bude-li to k pití. |
Pak sem napiš, já má zkušenost, špatnou, lil jsem ji do dřezu. Snad s sebou vzala aspoň trochu rezu z trubek :D | Tak není nic moc. Ale na vylití to určitě není. Jen má takový zvláštní šmrnc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červen 26, 2014 9:55 pm Předmět: |
|
|
| to je on napsal: | | Naposledy jsem viděl Coca Colu na videu, které publikoval nějaký Russian Crazy Hacker, a to co zůstalo po vyvaření z Coca Coly, to se mi vůbec nelíbilo. Od té doby na Colu nemám chuť. Jinak jednoznačně nejlepší cola je Pepsi Max. "Těžký" coly nepiju/nepil jsem... | No tak je to dobrý odrezovač...to ale pepsi taky:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|