|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
No ten obed je celej nahovno, nejradsi bych uplne odsud vyhodil nejaky syr a sunku a dal tam maso, jenze 2x denne by mi doma zatim neproslo  chce to neco levnyho a kvalitniho (levny a kvalitni? uz to moc nejde do sebe :D).. na tech oriskach budu muset pritlacit no, nevim jak me bude bavit do sebe cpat tolik orechu  ale co, zkusit to chci.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 9:28 pm Předmět: |
|
|
Arašíové máslo dej k obědu a po tréninku místo kuřete dej věpřové/hovězí zadní/přední _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 9:28 pm Předmět: |
|
|
No k obedu nechci davat zadny tuky, kdyz potom jdu cvicit.. a v tom mase mam tak trosku problem, jednoduse mi maso moc nejede.. jako treba kureci nebo rybu nemam problem, sem tam mlety maso, ale ostatni mi nejak nevoni.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 28, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
Proč k obědu nechceš tuky? Já dávám cca hodinu před trenalem 3 vejce + rýžová kaše například (to je cca 20g tuku). _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so červen 28, 2014 9:54 am Předmět: |
|
|
Pokud nechceš furt chroupat ořechy, tak si dělej domácí máslo (mandlové, kešu, pistácie). Vemeš pár (10) lžiček  a máš hned 50g tuku v sobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 6:30 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Co je tohle za nesmysl. Maso bude jako surovina vždycky levnější než produkty šunka a sýr. Samozřejmě se nebavím o svíčkové, panence apod. vs junior nebo eidam v akci. |
Ale tohle ja dobre vim, tady jde spis o princip.. az budu bydlet sam tak to nebude problem, ale rodice jsou rodice.. jsem rad za maso 1x denne kazdy den :)
| shooter napsal: | | Pokud nechceš furt chroupat ořechy, tak si dělej domácí máslo (mandlové, kešu, pistácie). Vemeš pár (10) lžiček a máš hned 50g tuku v sobě. |
Na tohle se chystam uz jak dlouho, zatim to nevyslo ale jak bude cas, musim vychytat nejakou akci a zkusit to.. burakovy maslo bych mohl zrat furt :)
| MAST3R napsal: | | Proč k obědu nechceš tuky? Já dávám cca hodinu před trenalem 3 vejce + rýžová kaše například (to je cca 20g tuku). |
Na ten obed bych mohl z tuku prihodit no, ale nevim, zase nechci davat vetsi porci sachru i tuku zaroven.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 1:06 pm Předmět: |
|
|
Takze, kdyby to naaaaaaaahodou nekoho zajimalo, zkousel sem trochu prekopat ten jidelnicek a dovist to do nejake finalni podoby. Zkousel jsem to napred pres kaloricke tabulky, ale porad se mi to nejak nelibilo tak jsem vzal tuzku, papir a spocital si vse sam.. uz si tady z toho delam svuj denicek ale co uz..
pocital jsem jen zivocisne bilkoviny, takovy ty hlavni sachry (ryze,testoviny..).. takze takovej zaklad vseho bude takovy
trenink den.
snidane
4 vejce
30g anglická slanina
50g eidam 30%
30g liskovych orechu
30g mandli
+ spenat/brokolice
5g maslo
5g kokos. olej
3g omega 3, multivitamin, zinek
obed
150g kuř prs
70-75g testovin
17g nejakeho tuku
trenink
potrenink. koktejl
cca 35g proteinu
40g maltodextrinu
multivitamin, b6, zinek, horcik
vecere
150g kuř prs
130g ryze
30g liskace
30g mandle
20g repkovy olej na salat (rajcata, ledovy salat a spol)
tady to zkusim jist bud s pauzama a deleny podle saleba, nebo vse dohromady a uvidim..
2. vecere
1/2 tvarohu
trochu proteinu
30g lnene seminka
30g slunecnice
30g arasid maslo
multivitamin, zinek
pres den cca 3l vody coz je samozrejmost a okolo 10g fruktooligosacharidu na lepsi traveni
Celkem cca 150g bilkovin, 185 sacharidu a 200 tuku.. podle kalorickych tab. cca 3000-3100kcal
jinak cenove to bude vychazet do 150kč/den
Takovyhle bude zaklad, budu take hodne pridavat strouhany kokos, sem tam smetanu, prohodim tuky mezi jidly apod. at to neni porad stejne..
netrenink. den bude stejny, akorat uberu sachry na 100g a dam je bud k veceru nebo pres den kdyz to bude potreba..
jinak jednou tydne (nejspis v nedeli) po vzoru pomana srazim bilkoviny, tuky a naopak zvysim sacharidy co se do me vejde (takovy nacukrovani)
Takhle to pojedu cca 2 mesice a potom sam uvidim, jestli u toho zustanu nebo ne, jestli budu muset pridat / ubrat zivin atd.
Takhle na gramy hrotim jidelnicek poprve a to proto, ze je to muj prvni tukovy jidelak.. pokud mi sem tam utece par gramu tak to absolutne resit nebudu.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 1:19 pm Předmět: |
|
|
Já bych možná nedával tolik tuků v tý večeři, máš tam cca 100 g sacharidů a k tomu cca 50 g tuku, což by mohlo nadělat paseku a taky po tréninku ty tuky nebudou nejlepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
jojo, no trocha by sla hodit k obedu a zbytek do 2. vecere..
praveze saleb tam ty tuky taky ma viz. potrenink, jidlo - 3 části: 1) zelenina, 2) maso + zdravé tuky (+ zelenina resp. sacharidy), 3) sacharidy (+ zdravé tuky)
ale nevim kolik no.. doted jsem nedaval po treninku tuky skoro zadne _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st červenec 30, 2014 9:02 am Předmět: |
|
|
http://www.bodybuilding.com/fun/anabolic_nutrition_diet_plan.htm
Kdyby nekdo nemel co cist a zajimalo by ho to, supr clanek _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st říjen 01, 2014 10:21 am Předmět: |
|
|
Jak vypadá asi 30g semínek, či 50g mandlí? Nemám digitální váhu a vůbec nemám přestavu kolik to je řekněme na hrsti, či pol. lžíce :D
btw. nemáte někdo tip kde koupit nějaký dobrý arašídový máslo za normal cenu? cca 400,- Kč od myprotein mi přijde moc za kilo, mandle stojej okolo 300kč/kg, tak jedině si to umixovat sám? ale to mi půlka zůstane nalepená na mixéru ne? :D
Arašídový máslo bohužel nemohu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blair
|
Zaslal: st říjen 01, 2014 10:33 am Předmět: |
|
|
Semínka teď nemám ke zvážení, ale 10 g neloupaných mandlí je asi 12-13 ks.
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
Zaslal: st říjen 01, 2014 11:50 am Předmět: |
|
|
vrchovata PL seminek je cca 15g
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 12:03 pm Předmět: |
|
|
Jak je to s tímto stravováním a testosteronem? Na ronnie jsem četl, že pro produkci testosteronu je výhodný poměr bílkoviny : sacharidy držet na 1:2. Resp jak moc je testosteron důležitý, pokud chce člověk cvičit a jestli opravdu dojde ke snížení produkce, pokud se bude člověk takto stravovat.
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5261-testosteronova-vyziva-ii.html _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|