Instant OATS - instatni vlocky

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Instant OATS - instatni vlocky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Instant OATS - instatni vlocky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
uniQue

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 9:44 am    Předmět: Instant OATS - instatni vlocky Odpovědět s citátem

Zdravim, ma nekdo zkusenosti s timto produktem? MY protein instant OATS
*** edit, viz pravidla fóra

Jedna se o instatni vlocky dle vyrobce jsou to vlocky jen rozemlete, mam je doma a rozpustnost je nesrovnatelna optoti klasickym vlockam, ktere sem si rozmixoval a nasledne se pokousel vypit.

Co na to rikate?

Diky za reakce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

za ty prachy ani nahodou
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
za ty prachy ani nahodou

přesne.. rozšmelcuj normalni vločky uplne na prach a dej protein chvilku to nech odstat aby to zmeklo a pak vypij ;)
Bugaboo

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 11:10 am    Předmět: Re: Instant OATS - instatni vlocky Odpovědět s citátem

Odebírám pravidelně, jsou rozemleté na prach. Já měl vždycky problém vločky na jemno rozemlít. Zkoušel jsem všechny druhy el. mlýnku a nejlépe rozemlela taková žlutá ETA z 2. světové. Jinak vždycky zůstal nějaký bordel, který mi prostě vadí..
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aneb jak levnou a běžně dostupnout věc prodávat draze s kabátem něčeho unikátního. Jak tu bylo psáno, rozmixuj vločky a máš to samé. Na syrových vločkách se nedá vymyslet nic nového, nečekej zázraky. Něco jiného je pak nějaká technologická úprava (např. úprava pod vysokým tlakem a zvýšenou teplotou, která zajistí křupavost...), tam je na místě si připlatit, ale za ovesnou mouku?
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kolik je bilkovyn ve 100g ?
uniQue

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka24xx napsal:
kolik je bilkovyn ve 100g ?

Per 100g:
Energy: 388.0Kcal
Protein (dry basis): 8.5g
Carbohydrates: 70.7g
of which sugars: 0.8g
Fat: 7.9g
uniQue

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Aneb jak levnou a běžně dostupnout věc prodávat draze s kabátem něčeho unikátního. Jak tu bylo psáno, rozmixuj vločky a máš to samé. Na syrových vločkách se nedá vymyslet nic nového, nečekej zázraky. Něco jiného je pak nějaká technologická úprava (např. úprava pod vysokým tlakem a zvýšenou teplotou, která zajistí křupavost...), tam je na místě si připlatit, ale za ovesnou mouku?

Zda se to drahe, ale fakt se to vypije uplne snadne bez problemu s 12g proteinu, oproti klasickym vlockam z mixeru kdy se to lepi vsude na krk, je todle paradni...
CharlesWood

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 8:08 am    Předmět: cx x Odpovědět s citátem

uniQue napsal:
eSko napsal:

Zda se to drahe, ale fakt se to vypije uplne snadne bez problemu s 12g proteinu, oproti klasickym vlockam z mixeru kdy se to lepi vsude na krk, je todle paradni...

Přesně!!!Já si každé ráno mixoval 150g ovesnych vlocek, které jsem si nechal přez noc nabobtnat a pak do toho přidal odměrku proteinu a rozmixoval tyčovým mixérem a vypil, bylo to hutný, hnusný, ke konci už se mi to fakt vracelo do huby a takhle už to nešlo, kdybych si dělal každý ráno ovesnou kaši, tak na to nemám čas to za prví a za druhý to trvá hrozně dlouho než bych to sežral, tak jsem jako alternativu nakoupil Ovesnou extrudovanou ovesnou mouku od NutriStar kilo za 66,- a jsem maximálně spokojenej, hezky se to rozpouští v šejkru už žádnej rachot s mixérem po ránu, prostě mrdnu 150g ovesny mouky do šejkru s proteinem prosejkruju a vypiju záležitost ani né na 2minuty. Tohle je dobrá věc i na svačinu místo gaineru.
alien71

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 7:05 pm    Předmět: Re: cx x Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
uniQue napsal:
eSko napsal:

Přesně!!!Já si každé ráno mixoval 150g ovesnych vlocek, které jsem si nechal přez noc nabobtnat a pak do toho přidal odměrku proteinu a rozmixoval tyčovým mixérem a vypil, bylo to hutný, hnusný, ke konci už se mi to fakt vracelo do huby a takhle už to nešlo, kdybych si dělal každý ráno ovesnou kaši, tak na to nemám čas to za prví a za druhý to trvá hrozně dlouho než bych to sežral, tak jsem jako alternativu nakoupil Ovesnou extrudovanou ovesnou mouku od NutriStar kilo za 66,- a jsem maximálně spokojenej, hezky se to rozpouští v šejkru už žádnej rachot s mixérem po ránu, prostě mrdnu 150g ovesny mouky do šejkru s proteinem prosejkruju a vypiju záležitost ani né na 2minuty. Tohle je dobrá věc i na svačinu místo gaineru.

Špatný postup.
Rozmixuj (pomel) suché!!! vločky na prach.
Ráno do šejkru vodu,přidej pomleté vločky + protein.
Nic se nelepí
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 7:12 pm    Předmět: Re: cx x Odpovědět s citátem

alien71 napsal:
CharlesWood napsal:
uniQue napsal:
eSko napsal:

Špatný postup.
Rozmixuj (pomel) suché!!! vločky na prach.
Ráno do šejkru vodu,přidej pomleté vločky + protein.
Nic se nelepí

muzu potvrdit jen to nech tak cca 10 min odstat aby zmekly jinak to malinko tlači v břichu
uniQue

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2014 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me spis zajimalo jestli to co pisou jsou proste klasicky vlocky jen prohnany nakou masinou co to rozemele na mouku, zkousel sem vsechny varianty a todle mi prijde proste nejlepsi, nechtel sem resit cenu nybrz "kvalitu"
Tommm

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2015 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle me sou instantni vlocky 100x lepsi nez klasicky ,protože sou rozemlety upne na mouku,takže sou stejny konzistence jako protein a daj se tak krasne smichat v šejkru a za minutu je z toho super napoj a neni to plny tech plev co sou v normalnich vlockach.A hlavně VYUŽITELNOST A STRAVITELNOST takhle jemně rozmělněnych vloček je nesrovnatelně krat větší,než když vám v žaludku leží hromada zrní...A že sou dražší než klasický?No sou ,ale všude se ted propaguje že se má hledět spiš na kvalitu ,než na cenu.A nějakých 399 kč za 5 kg pytel to si myslím ,že nikoho nezrujnuje.
jachym

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2015 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"nějakých 399 kč za 5 kg pytel to si myslím ,že nikoho nezrujnuje"

standardní vločky + chvilka v mixeru = cca 100Kč/5kg

teď otázka jestli je v tom takový rozdíl, aby se ti to vyplatilo....
Miro96

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2015 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

instantní vločky jsem koupil také od MyProtein a jsem fakt spokojený. řešíte to, že je to mnohonásobně dražší? přesvědčím vás o opaku: klasické ovesné vločky sice koupíte 500g za 15,- ale zapomínáte taky na to, že k vločkám holt musíme něco dokoupit, protože suchý to nikdo nejí. takže každá porce (100g) vloček po ránu + ten neojbyčejnější bílej jogurt za 10,- = 65,- za 500g vloček. tohle vynásobte deseti, aby jste se dostali na nejvýhodnější balení instantních vloček (po 5kg) a zjistíte, že ty vločky vlastně jsou dražší, než to, co považujete za předražený. chce to taky trochu přemýšlet

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Instant OATS - instatni vlocky Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: