| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
GodlikeX
|
Zaslal: po červen 30, 2014 9:31 pm Předmět: Problem s loktem - PROSIM CTETE |
|
|
Potrebuju radu
mam problem s tzv. osteparskym (golfovym) loktem
nemuzu poradne bencovat a uz jsem z toho opravdu zoufalej
doktor mi napsal rhb ale ty nepomohly, prosim podelte se o sve zkusenosti jsem fakt zoufalej, jak s lecbou tak s pozdejsim treninkem , diky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
wondra

|
Zaslal: po červen 30, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
docela zajímavé že tě to limituje hlavně na benči, který tu jako jediný uvádíš.
Osobně jsem si tímhle martíriem prošel. Veškerá konzervativní léčba byla neúčinná. Zbývají jen rázovky....
cca 3 měsíce jsem necvičil, pak jsem začal rehabilitovat a to dělám až doteď (už prostě necvičím nadoraz, MT přes 100 taky nedávám a maxko před loktama 160 je asi jako vyskočit 5m do vzduchu...).
Už to budou dva roky, co tohle mám. cca po roce se to ustálilo...mám to chronicky. Pokud máš peníze, utíkej na rázovku) Samozřejmě předpokládám že jsi byl u ortopeda. Jediné co má před rázovkou smysl jsou obstřiky, max. dva a hned ze začátku. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: po červen 30, 2014 10:05 pm Předmět: |
|
|
Diky moc za reakci.
limituje me to v benci,fr tlaku, tlacich na ramena , kladce na tricak . . . bla bla
ale ten benc me sere nejvic , kolik by me ta vlna prisla?
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po červen 30, 2014 10:07 pm Předmět: |
|
|
Myslím že ta na akutní zánět stojí kolem 500-800 jedna aplikace a dělá se jich až 5 (asi). Chronická je jiného typu a stojí 5000 jednorázově.
Ale podle toho jak to popisuješ mi to příjde spíš jako tenisový loket. na které straně lokte tě to bolí, když máš dlaň při nataýené ruce vzhůru? _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: po červen 30, 2014 10:15 pm Předmět: |
|
|
no moc jsem te nepochopil, ale na vnitrni strane dejme tomu ze provadim bic zdvih s vc
tak na strane malicku
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po červen 30, 2014 10:27 pm Předmět: |
|
|
Tak to říkáš správně, je to golfáč, nás golfistů :D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: po červen 30, 2014 10:43 pm Předmět: |
|
|
:D no me je celkem jedno jak se to jmenuje hlavne se toho potrebuju,zbavit
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červenec 01, 2014 4:22 pm Předmět: |
|
|
Asi mi tu nikdo moc neuvěří, ale taky jsem ho měl a pomohla mi koňská mast + McDavid ortéza, pak bolest sama ustoupila, samozřejmě jsem vynechal cviky, u kterých to bolelo.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: čt červenec 03, 2014 6:26 pm Předmět: |
|
|
Diky moc frozzi na tu ortezu se mrknu
Premyslel jsem jestli vzit tu rehband nebo ty cftovy navleky
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt červenec 03, 2014 6:51 pm Předmět: |
|
|
presne takovou ortezu je možno předepsat od ortopeda. plně hradí pojišťovna na jednu ruku. další nápis třeba na někoho z rodiny. taky jsem používal. uleví ale nevyleci. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |