Potraviny bez cukru ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Potraviny bez cukru ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Potraviny bez cukru ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
uniQue

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2014 2:34 pm    Předmět: Potraviny bez cukru ? Odpovědět s citátem

Zdravim, tak trosku bych rad udelal neco se svym brichem, nicmene jsem doslova zavislej na sladkostech :D. takze ted se poohlizim po takovych ktere jsou bez cukru, nicmene by me zajimalo jestli je to vhodne, treba kuprikladu cokolada orion se sladidly

energie 465kcal
Tuky 32g / nasycene 20g
Sacharidy 45g z toho cukry 0,5g z toho polyoly 41,7g
Bilkoviny 8g

dale me zajima jak moc jsou spatne tuky v potravinach obecne

Diky

Jestli mate tipy na nake potraviny ktere se daji jist jako nahrada sladkych jidel, tak sem s nimi.

Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flew

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2014 3:03 pm    Předmět: Re: Potraviny bez cukru ? Odpovědět s citátem

uniQue napsal:
, nicmene jsem doslova zavislej na sladkostech :D.

trapnější výmluvu nemáš?

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
kulíšek

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2014 3:10 pm    Předmět: Re: Potraviny bez cukru ? Odpovědět s citátem

uniQue napsal:
Zdravim, tak trosku bych rad udelal neco se svym brichem, nicmene jsem doslova zavislej na sladkostech :D. takze ted se poohlizim po takovych ktere jsou bez cukru, nicmene by me zajimalo jestli je to vhodne, treba kuprikladu cokolada orion se sladidly

energie 465kcal
Tuky 32g / nasycene 20g
Sacharidy 45g z toho cukry 0,5g z toho polyoly 41,7g
Bilkoviny 8g

dale me zajima jak moc jsou spatne tuky v potravinach obecne

Diky

Jestli mate tipy na nake potraviny ktere se daji jist jako nahrada sladkych jidel, tak sem s nimi.

Diky

www.paleoobchod.cz :)

Mám teď třeba čokošku se stevií, xylitolem (ač to zní děsně chemicky, je to čistá příroda), nebo erythritolem.... (ještě jsem je nedala na web, brala jsem je poprvé, tak je mám jen na obchodě)
Vše od lifefood je taky ok...
Mablung

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2014 3:33 pm    Předmět: Re: Potraviny bez cukru ? Odpovědět s citátem

flew napsal:
uniQue napsal:
, nicmene jsem doslova zavislej na sladkostech :D.

trapnější výmluvu nemáš?

Ona to není výmluva. Někteří lidé, jako třeba já :-), jsou skutečně závislý.

Ale co se samotného hubnutí se závislostí na sladkém týče, dá se to přerazit. I když se člověk závislosti nezbaví, jde to přerazit pohybem a další životosprávou. Ale musí být prostě dostatečná disciplína na pořešení věcí okolo.
A té závislosti se samořejmě lze zbavit. Není to piko.
jachym

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 4:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čokoláda pro diabetiky většinou jen obsahuje jiný druh cukrů, tuků má stejně pokud ne víc a vůbec to není o moc lepší... když už teda tak si dej nějakou vysokoprocentní hořkou, té nesníš tolik a v malém množství je určitě i dá se říct vhodná.

Rychle na stránku:

Přejdi na: