|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: čt červenec 03, 2014 8:53 pm Předmět: Snídaně |
|
|
Zdar lidi, nevím jaké snídaně jsou lepší poraďte prosím
1) 65g ovesné kaše + 90g ovesných vloček + voda
2) Ovesné vločky 160g + mléko
Taky by mě zajímalo kolik tak denně přijímáte cukrů? Protože když kouknu na ovesnou kaši tak to má cca 18g cukrů na 65g. Není to moc?
Díky za odpověď
PLS NO HATE
(Jídelníček pro objem)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
doNny_

|
Zaslal: čt červenec 03, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
Na tu ovesnou kaši od emco se vybodni, těch cukrů je tam dost na 65g..
v tomto výběru za mě to druhé
PS.: a máš ve snídani také bílkoviny nebo máš jen tohle?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: čt červenec 03, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
| doNny_ napsal: | Na tu ovesnou kaši od emco se vybodni, těch cukrů je tam dost na 65g..
v tomto výběru za mě to druhé
PS.: a máš ve snídani také bílkoviny nebo máš jen tohle? |
Jen toto
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: čt červenec 03, 2014 9:31 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud má k těm vločkám např. 500 ml mléka, tak už tam bílkovin není málo, když počítám 100g vloček= +- 13g bílkovin, a 500l mléka +-15g bílkovin
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: čt červenec 03, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
| Dominik01 napsal: | | Tak pokud má k těm vločkám např. 500 ml mléka, tak už tam bílkovin není málo, když počítám 100g vloček= +- 13g bílkovin, a 500l mléka +-15g bílkovin |
No nalil jsem do toho 300ml. Ale já ty bílkoviny ráno ani nepotřebuju. Mám akorát příjem po celý den asi 120g bílkovin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 8:50 am Předmět: |
|
|
já si kupuju Emco Mysli - ořechy-čokoláda, zaleju to mlíkem a je to v pohodě..jsou tam vločky,ořechy,čokoláda,rozinky, nějaký blbosti ještě a chutná to docela dobře..
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 9:02 am Předmět: |
|
|
Kdyby ti to pomohlo-
100g vloček na prach,400ml mléka, odměrka Muskulvitu-zatřepat, vypít
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
|
| nahoru |
|
 |
wombat

|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 9:29 am Předmět: |
|
|
Jak je to, prosím, s těma bílkovinama ke snídani? Bílkoviny z vloček se počítají jako plnohodnotné? Cvičím především odpoledne a večer. Pak mám protein a pak potréninkové jídlo (bílkoviny a sacharidy - většinou kuřecí prso 120-160g + 2-3 vejce + 100g rýže) a před spaním dávám 1/2 vaničky tvarohu. Po cca 6h spánku je nutné jako 1. ranní jídlo hodit dejme tomu 25-35g bílkovin? Popř. když ten tvaroh na noc nedám, tak počítám, že určo ty bílkoviny, ale když tam ten tvaroh dám v 10-11 a snídat budu v 6-6:30, je potřeba dávat do těch vloček protein, popř k vločkám dát 2-3 vejce, aby tělo po nočním strádání dostalo bílkoviny? Popř. jak to řešíte ostatní? Já mám vžité, že ráno buď protein nebo vejce (prostě nějakou rychlejší bílkovinu). Děkuji.
Jinak taky su pro variantu č.2.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 9:53 am Předmět: |
|
|
| wombat napsal: | | Jak je to, prosím, s těma bílkovinama ke snídani? Bílkoviny z vloček se počítají jako plnohodnotné? |
bilkoviny musis pocitat vsechny, telo vtom rozdil nedela - to podstatne je vyuzitelnost, ktera se odviji od esencialnich aminokyselin a jejich vhodnou kombinaci, prilohy obecne maji limitni lysin, lusteniny methionin atd,, takze zaverem, ano, bilkoviny z vlocek pocitat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 10:17 am Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | wombat napsal: | | Jak je to, prosím, s těma bílkovinama ke snídani? Bílkoviny z vloček se počítají jako plnohodnotné? |
bilkoviny musis pocitat vsechny, telo vtom rozdil nedela - to podstatne je vyuzitelnost, ktera se odviji od esencialnich aminokyselin a jejich vhodnou kombinaci, prilohy obecne maji limitni lysin, lusteniny methionin atd,, takze zaverem, ano, bilkoviny z vlocek pocitat :) |
Všechno moc teoretický... Samozřejmě že je můžeš počítat jako plnohodnotné pokud k tomu dáš třeba vejce, ale já ti řekno jedno, nepočítej je !!! Normálně počítej jen živočišný, rýže, tstoviny, vločky a buhví co nepočítej... Hlavně to nehroť, vše s rozumem a půjde to :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 10:23 am Předmět: |
|
|
| 555SIMI555 napsal: | | Hlavně to nehroť, |
Řekl bych, že si to tak trochu protiřečí. Nehrotit to, ale zároveň ještě rozlišovat o jaký druh bílkoviny jde já to vidím tak, že buď počítat všechny, nebo nepočítat nic a prostě se řídit pocitem.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 11:06 am Předmět: |
|
|
| 555SIMI555 napsal: | | karlwanhov napsal: | | wombat napsal: | | Jak je to, prosím, s těma bílkovinama ke snídani? Bílkoviny z vloček se počítají jako plnohodnotné? |
bilkoviny musis pocitat vsechny, telo vtom rozdil nedela - to podstatne je vyuzitelnost, ktera se odviji od esencialnich aminokyselin a jejich vhodnou kombinaci, prilohy obecne maji limitni lysin, lusteniny methionin atd,, takze zaverem, ano, bilkoviny z vlocek pocitat :) |
Všechno moc teoretický... Samozřejmě že je můžeš počítat jako plnohodnotné pokud k tomu dáš třeba vejce, ale já ti řekno jedno, nepočítej je !!! Normálně počítej jen živočišný, rýže, tstoviny, vločky a buhví co nepočítej... Hlavně to nehroť, vše s rozumem a půjde to :-D |
z pocatku doporucuju pocitat, at clovek dostane prehled kolik toho ma snist
jinak pocitat jen zivocisne je bullshit - kdyz si das 100g cocky a ktomu vajcka, bilkovina z lustenin se stava jiz dobre vyuzitelna a to je ji okolo 25g, takze slusny kotlik
|
|
| nahoru |
|
 |
wombat

|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 11:30 am Předmět: |
|
|
Jak byste třeba nahradili 100g vloček, 200ml mléka, 20g 90% proteinu a 10g kakaa na snídaní, aby to bylo sladký, dobrý a stejně výživný? Momentálně šetřím proteinem, tak do sebe hodím 2 vajca a pak si dám samotné OV s mlékem a nějakým ovocem. Jak tam ale doplnit rychlou bílkovinu ráno? Nějakej nápad? Vajca už mně totiž lezou i ušima. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 12:12 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | Kdyby ti to pomohlo-
100g vloček na prach,400ml mléka, odměrka Muskulvitu-zatřepat, vypít |
Fuj, muskulvit jsem mel a musim rict ze bych radsi sezral svoje tyden stary ponozky nez to vypit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|