|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Irminsul
|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 10:19 am Předmět: Kolik pijete litrů vody za den? |
|
|
Zdravím,
jelikož v okolí slýchávám že piju moc lirů vody a že moje ledviny dostávaj hroznej záděr chci se zeptat kolik litrů denně vypijete.Rád bych jen pro zajímavost věděl poměr:věk/váha/litry.
Také bych chtěl vědět kolik to hodí u soutěžících kultíků jako je MOOG nebo u těžších vah jako je Bara nebo Tom.K  a nebo veteráni jako Arkan :-)
PS: jo pro ženy:věk tedy nemusíte psát  Všichni víme že je to pro ně citlivé téma
Takže já:
věk:v srpnu 35
váha:cca 83
litrů za den:5-7
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 10:37 am Předmět: |
|
|
25let, 78kg, 2-3,5l (soutěž nesoutěž)
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
21let
92-5kg
podle toho jak se potim, normalni den tak 2-2,5l
pri praci nebo fitku i 3-4l za den
i tohle bude individualni, nekdo pri stejne vaze pije treba 6-7l a vse ok
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 11:18 am Předmět: |
|
|
věk: 36
váha: +- 58
2-3l denně, když je vedro, tak víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
věk: 19
váha: 66kg
v létě 3litry cca, když makám tak 7 průměrně
|
|
| nahoru |
|
 |
Possum
|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 11:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Suka
|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 12:57 pm Předmět: |
|
|
28 let
88 kg
6-8l/den ve vedrech i k 10
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 1:00 pm Předmět: |
|
|
23 let
90-92kg
cca 2-3l _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
Nechápu jak někdo může vypít víc jak 5l vody denně. To už je podle mě zbytečné pokud někdo těžce fyzicky nepracuje někde ve vedrech. Já vypiju tak 2-4l.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 1:14 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Nechápu jak někdo může vypít víc jak 5l vody denně. To už je podle mě zbytečné pokud někdo těžce fyzicky nepracuje někde ve vedrech. Já vypiju tak 2-4l. |
V práci máme například okolo 30stupňů.Nepiju vodu abych se nutil,jen prostě usrkávám a v práci za 9 hodin to vyjde cca na 5 litrů+to co vypiji doma a při tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 5:39 pm Předmět: |
|
|
Vek: 24
Vaha: 64kg/184cm
3l vody urco+cca liter cajov
A nyslim ze ta vaha je u zien citlivejsia ako vek
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 10:15 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Nechápu jak někdo může vypít víc jak 5l vody denně. To už je podle mě zbytečné pokud někdo těžce fyzicky nepracuje někde ve vedrech. Já vypiju tak 2-4l. |
Já hlavně nevím proč to někdo sleduje. Piju když mám žízeň. Konec.
Když někdo pije skutečně hodně, měl by se nechat vyšetřit, zda nemá cukrovku. Ale jinak bych to neřešil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
22let
65-66kg
164cm
cca 1,5l voda + 1l vychlazený zelený čaj
Naposledy upravil Tsunami dne ne červenec 06, 2014 10:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
Vek: 26 let
Vaha: cca 87 kg
Vyska: 176 cm
4-5 litru vody _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 11:07 pm Předmět: |
|
|
10 litru +
(10 je opravdu to minimum ted v lete a pod kazdodenni nekolikahodinou zatezi, typl bych , ze to bude jeste o par litru vic). Absolutne nepiju nasilim, jen posloucham sve telo. Od malicka se extremne potim a to opravdu extremne, takze tekutiny musim logicky adekvatne doplnovat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|